Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Spania 9 zile

Circuite Spania / Circuit Spania 9 zile

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

PRET: 625 euro,
se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

Supliment single 215 euro.
La inscriere se achita minim 350 euro.
Grup minim 25 turisti.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 40 euro.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman;
- transport avion Bucuresti - Barcelona / Valencia - Bucuresti;
- 8 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 2** , hotelul de 2** definit prin camere cu 2 paturi (la cerere cu 1 sau 3 paturi) si grup sanitar propriu cu dus;
- transport (fara zilele 2 si 4) cu autocar 2** cu aer conditionat pe teritoriul Spaniei, conform programului.
Pretul nu include:
- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea ;
- taxe aeroport/securitate, transfer aeroport - hotel - aeroport si comision, in total = 190 euro (se achita la agentia din Romania)

SPANIA (Madrid, Barcelona, Toledo, Marbella, Cordoba, Sevilla, Zaragosa, Granada, Malaga, Valencia) - GIBRALTAR 9 zile

ZIUA 1
- Miercuri, ora 11.00, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul Baneasa - check in BLUE AIR pentru destinatia Barcelona. Decolare ora 12.55, sosire ora 15.05 in Barcelona. Tur Barcelona cu autocarul pe traseul : Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei si Sagrada Familia. Cazare in Barcelona.
ZIUA 2 (mic dejun). Se viziteaza Sagrada Familia. Timp liber, sugestii: Parcul Guell, Muzeul Picasso, plimbare pe Ramblas , faleza (Aquarium), Parcul si Muzeul Gaudi. Cazare in Barcelona.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la Madrid cu popas o ora in Zaragosa. Tur cu autocarul pe traseul : Gara Atocha, Puerta del Sol, Castiliana, Catedrala Nuestra Segnora, pietele Spaniei, Orientului si de Toros. Cazare in Madrid.
ZIUA 4 (mic dejun). Se viziteaza Palatul Regal si Muzeul Prado. Timp liber, shopping, etc. Cazare in Madrid.
ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza Toledo si Aranjues. Cazare in zona Montoro - Cordoba.
ZIUA 6 (mic dejun). In Cordoba se viziteaza moscheea-catedrala Mezquita (unica in lume). In Sevilla, vizite : Catedrala, mormantul lui Cristofor Columb, Giralda (Vechiul Minaret) si Piata Spaniei. Cazare in zona Cadiz.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la La Linea (popas 2 ore) - se vad Stramtoarea si Stanca Gibraltar. Optional, trecerea frontierei si plimbare pietonala in Gibraltar. Pe Costa del Sol - popasuri (cate o ora) in Marbella, Torremolinos si Malaga. Cazare in Granada.
ZIUA 8 (mic dejun). In Granada, deplasare la Complexul Alhambra (vizita in limita timpului si a biletelor disponibile). Ora 12 plecare spre Valencia cu popas (o ora) in Alicante. Cazare in Valencia.
ZIUA 9 - Joi (mic dejun). In Valencia se viziteaza centrul istoric si Complexul Stiintei. Transfer la aeroport, prezentare la aeroport la ora 14.45. Decolare din Valencia ora 16.45. Sosire in Aeroportul Baneasa, vineri, ora 21.
Circuit Spania 9 zile
Circuit Spania 9 zile
Circuite Spania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media