Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Taiwan Hong Kong Macao si China

Circuite China / Circuit Taiwan Hong Kong Macao si China

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

PRET: de la 2290 EUR, se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 550 EUR.
La inscriere se minim 1000 EUR.

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 80 EUR.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice;
- bilet avion Bucuresti-Istanbul-Beijing / Shanghai-Taipei/Kaoshiung-Hong Kong/Guangzhou-Istanbul-Bucuresti;
- servicii ghid roman si ghizi locali;
- 10 mese de pranz, 8 cine, 20 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 4****.
Pretul nu include (se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 990 EUR, pentru :
- show(de opera in Beijing, Tang Dinasty cu cina in Xian, Kung Fu in Luoyang, program artistic taiwanez), croaziere (Hangzhou, Shanghai, fluviul Li, Macao- Hong Kong), comision, excursia la Zhujiajiao, taxa de viza China (2 intrari) si prelucrare acte, in total = 395 EUR;
- taxe aeroport/securitate, comision, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt. prestatorii de servicii din strainatate, in total = 595 EUR.

TAIWAN-HONG KONG-MACAO-CHINA (BEIJING, Marele Zid,SHANGHAI
Zhujiajiao, HANGZHOU, SUZHOU, pesterile Longmen, XIAN - soldatii de teracota
LUOYANG, Kung Fu Show, GUILIN-Yangshlio, GUANGZHOU) 23 zile

ZIUA 1
- Vineri. Intalnire la ora 17.20 cu ghidul roman la Aeroportul Otopeni, la check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Decolare ora 19.20, sosire Istanbul ora 20.45. Decolare din Istanbul la ora 23.45.
ZIUA 2 Sosire in Bejing ora 14. Vizita Piata Tian An Men(cea mai mare din lume).Transfer-hotel. Cina (Raţa Pekineza) si cazare in Beijing.
ZIUA 3 (mic dejun si pranz). Vizita Orasul Interzis si Templul Cerului. Shopping. Seara, show de opera. Cina si cazare in Beijing.
ZIUA 4 (mic dejun si pranz). Excursie la: Marele Zid, Mormintele dinastiei Ming si Palatul de Vara. Deplasare pe autostrada spre Xian. Cazare in Baoding (la 150 km dupa Beijing).
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare pe autoastrada cu popasuri de cate 1 ora in orasele Shijiazhuang si Taiyuan. Cazare inYuncheng (la 250 km inainte de Xian).
ZIUA 6 (pranz).Langa Xian,in orasul antic- Muzeul Soldatilor de Teracota. Tang Dinasty Show cu Cina si cazare in Xian.
ZIUA 7 (mic dejun si pranz). In Xian-vizita Muzeul Shanxi (istorie si arta) si Pagoda Gasca Salbatica. Deplasare pe autostrada. Cina si cazare in Luoyang.
ZIUA 8 (mic dejun si pranz). Vizita Grotele Longmen (cel mai mare tezaur sculptural din pesteri din China, realizat in 400 ani) si Templul Calului Alb. Pe Muntele Songshan-vizita Templul Shao Lin cu Kung Fu Show. Cina si cazare in Luoyang.
ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare pe autoastrada cu popasuri de cate 1 ora in orasele Zhoukou si Bengbu. Cazare in Nanjing.
ZIUA 10 (mic dejun si pranz). Deplasare la Suzhou (delta fluviului Yangtze) - orasul cu 500 de gradini, se viziteaza: Pagoda de pe Muntele Tigrului, Humble Administrator s Garden-Zhouzhengyuan si gradinile "Master of the Net". Deplasare (cu popas in orasul Wuzhen in zona pravaliilor vechi de sute ani) la Hangzhou. Cazare in Hangzhou (supranumit Paradisul Terestru).
ZIUA 11 (mic dejun si pranz). In Hangzhou-vizita: Templul budist Lingyin,Muzeul Ceaiului si Pagoda celor 6 armonii,apoi croaziera pe Lacul de Vest. Deplasare la Shanghai (cel mai mare port din lume) cu popas in Zhujiajiaozhen-Venetia Chinei. Cazare in Shanghai.
ZIUA 12 (mic dejun). Vizita: Yu Garden, Pearl TV Tower si templele lui Buda, apoi croaziera pe Fluviu Albastru (Huangpu). Plimbare pe Promenada Bund-cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhitectura internationala si shopping (Bulevardul Nanjing). Cazare in Shanghai.
ZIUA 13 (mic dejun). Excursie (30 km de Shanghai) de 1/2 zi la Zhujiajiao- Venetia Chinei. Intoarcere in Shanghai la ora 12. Timp liber pentru shopping. Plimbare pe Promenada Bund-cladiri diverse ca intr-o expozitie de arhitectura internationala si shopping (Blv. Nanjing). Transfer la aeroport. Transfer la aeroport, decolare la ora 17.45 din Shanghai, sosire, ora 19.30 in Taiwan. Cina si cazare in Taipei.
ZIUA 14 (mic dejun si pranz). Program turistic toata ziua. Seara cu program artistic taiwanez si cina. Cazare in Taipei.
ZIUA 15 (mic dejun si pranz). Deplasare (traversarea insulei de la nord la sud) pe autostrada pe ruta Miaoli-Changhua-Tainan-Kaosiung. Program turistic toata ziua. Cina si cazare in Kaohsiung.
ZIUA 16 (mic dejun si pranz). Transfer la aeroport, decolare la ora 11.30 din Kaohsiung, sosire, ora 13 in Hong Kong (tur 3 ore, cu autocarul si ghid local). Cazare in Hong Kong.
ZIUA 17 (mic dejun). Optional: Disneyland (cel mai mare din Asia), croaziera in Insula Lama. Cazare in Hong Kong.
ZIUA 18 (mic dejun). Ora 10.30-croaziera (o ora) Hong Kong-Macao. In Macao(capitala asiatica a jocurilor de noroc)-tur cu autocarul si ghid local pe ruta: ruinele bisericii Sf. Paul, Muntele Fort, Cazinoul Lisboa si Templul Kun. Optional, seara in cazinouri. Cazare in Macao.
ZIUA 19 (mic dejun). Ora 14-deplasare pe autostrada spre Guilin. Cazare la 200 km inainte de Guilin.
ZIUA 20 (mic dejun). Deplasare pe autostrada la Guilin-vizita: pestera Reed Flute (flaut din trestie), cascadele Lijiang, dealul elefant, apoi panorama orasului de pe muntele Fubo. Cazare in Guilin.
ZIUA 21 (mic dejun si pranz). Croaziera pe fluviul Li intre Guilin si Yangshlio (popas in centru). Deplasare cu autocarul pe autostrada. Cazare in Guangzhou.
ZIUA 22 (mic dejun). In Guangzhou (al 3-lea oras al Chinei), vizita: Templul celor 6 arbori Banyan, insula Shamian si Templul Ancestral al familiei Chen. Timp liber (eliberarea camerelor-cel tarziu la ora 12). Transfer la aeroport. Ora 23-decolare spre Istanbul.
ZIUA 23 - Sambata. Sosire in Istanbul, ora 5.25. Ora 8.20 decolare din Istanbul spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti ora 9.45.
Circuit Taiwan Hong Kong Macao si China
Circuit Taiwan Hong Kong Macao si China
Circuite China:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media