Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Elvetia - Tara Cantoanelor

Circuite Elvetia / Circuit Elvetia - Tara Cantoanelor
Plecari: 25 Iunie, 18 Septembrie si 21 August 2016 (circuit avion)
CIRCUIT ELVETIA - TARA CANTOANELOR 
Transport Avion ALITALIA | 9 zile | de la 759 Euro

Ziua 1. Bucuresti - Milano
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 12:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Alitalia AZ505 cu destinatia Milano. Decolare la ora 14:30, sosire la Milano la ora 15:45. Tur de oras Milano: Castelul Sforseco, Domul, Galeriile Comerciale si Scala din Milano. Seara, timp liber la dispozitie.
Cazare in Como, zona Milano hotel Cruise 4* sau similar.
Ziua 2. Milano - Alpii Italieni - Zermatt
Mic dejun. Astazi vom strabate un peisaj mirific prin Alpii Italieni, iar intrarea in Elvetia o vom face prin Pasul Simplon (2005 m altitudine). Odata depasite serpentinele, primul canton vizitat este Valais si celebra statiune Zermatt (1606m) la poalele masivului Matterhorn (4.478m). In Zermatt vehiculele cu motor sunt interzise, ca urmare portiunea de traseu Tasch - Zermatt se parcurge cu trenul (bilet dus-intors inclus). Din celebra statiune se poate admira varful Matterhorn. Timp liber la dispozitie in Zermatt pentru urcare cu telecabina pe masivul Matterhorn. Intoarcere cu trenuletul in Taesch bei Zermatt. Cazare hotel Elite 3* sau similar Taesch bei Zermatt.
Ziua 3. Mont Blanc - Chamonix - Geneva
Mic dejun. Ne continuam calatoria spre Alpii Francezi cu un alt masiv celebru - Mont Blanc (4.810m) cu un popas intr-o alta celebra statiune, de aceasta data din Franta - Chamonix Mont Blanc (1.035m). Numit Chamonix in limbajul curent, orasul se situeaza in partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont-Blanc, foarte aproape de punctul comun de frontieră dintre Franţa, Elveţia si Italia. Chamonix reprezintă "Mecca" alpinismului si al sporturilor montane. De aici, se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi (3.842 m). Ne reintoarcem in Elvetia, sosind spre seara in Geneva. Cazare hotel Ramada Encore 3* sau similar Geneva.
Ziua 4. Geneva - Lacul Leman
Mic dejun. Geneva este situata pe malul celui mai mare lac din Europa - lacul Leman. La egalitate cu Zurich, ocupa primul loc in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Tur oras pietonal Geneva cu ghid local: Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada "Des Anglais" si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Dupa amiaza libera pentru cumparaturi si plimbari pe malul lacului Leman.Cazare hotel Ramada Encore 3* sau similar.
Nota: In aceasta zi, deplasarea se realizeaza cu mijloacele de transport in comun si pietonal impreuna cu insotitorul de grup; autocarul stationeaza conform normelor A.E.T.R..
Ziua 5. Laussanne - Montreux - Berna
Mic dejun. Excursie la Lausanne - capitala cantonului Vaud. Aici isi are sediul Comitetul Olimpic International. Se viziteaza panoramic principalele atractii ale orasului si Muzeul Olimpic. Apoi excursia continua in celebra statiune Montreux - unde se viziteaza Castelul Chilion. Ne continuam drumul apoi spre capitala Elvetiei - Berna unde vom face un tur de oras cu ghid local si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Cazare in Berna, hotel Novotel Expo 4* sau similar.
Ziua 6. Interlaken
Mic dejun. Optional, Excursie la Interlaken - o minunata statiune situata intre lacurile Thuner See si Brienzer See. Aici puteti face o plimbare cu vaporasul pe lacuri sau o ascensiune cu trenul pana la Jungfraujoch - statia de cale ferata de la cea mai mare altitudine din Europa (3.454m). Jungfraujoch este supranumit si "Acoperisul Europei". Intoarcere in Berna si cazare hotel Novotel Expo 4* sau similar.
Ziua 7. Berna - Zurich
Mic dejun. Excursia continua spre Zurich - cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Aici se afla sediul Federatiei International de Fotbal - FIFA. Tur de oras Zurich cu ghid local si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Lacul Zurich, Opera, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor. Dupa amiaza, optional excursie la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascada. Cascada Rinului (Rheinfall) este cea mai mare cascadă din Europa, aflandu-se la graniţa dintre cantonul Schaffhausen, cantonul Zurich si Germania. Cazare hotel Holiday Inn Zurich Messe 4* sau similar.
Ziua 8. Zurich - Luzerna - Swissminiatur - Lugano, Micul Rio de Janeiro
Mic dejun. Inainte de a porni spre partea "Italiana" a Elvetiei, vom face un popas de 2 ore in Luzerna - o alta statiune celebra din tara cantoanelor. Principala atractie o constituie Kapellbrucke - Podul cu Capela construit din lemn in secolul 14. Ne continuam excursia spre Cantonul Ticino, unde vom face un popas la Melide pentru vizitarea parcului tematic "Elvetia in miniatura", un bun prilej de a revedea la "scara mica" aceasta minunata tara strabatuta in decurs de 7 zile. Vom face un ultim popas la Lugano - supranumit si "Micul Rio de Janeiro al Europei". Situat pe malul lacului cu acelasi nume si inconjurat de coline precum cele din Rio de Janeiro, acesta se aseamana izbitor cu orasul de pe Copacabana. Seara, ne vom caza in Milano, hotel Radisson Blu 4* sau similar.
Ziua 9. Milano - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul Milano Linate pentru imbarcarea pe cursa Alitalia AZ504 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 10:30, sosire la Bucuresti la ora 13:40 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni). Sfarsitul pachetului de servicii turistice.
Date de plecare: 25 Iunie, 18 Septembrie si 21 August 2014
Tarife (25 Iunie, 18 Septembrie )
- 759 Euro adult loc in camera dubla
- 709 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
- 1059 Euro adult loc in camera single

*calculate pentru un grup de 30 platitori
Tarife (21 August )
- 799 Euro adult loc in camera dubla
- 749 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
- 1099 Euro adult loc in camera single

*calculate pentru un grup de 30 platitori
Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Milano - Bucuresti, zboruri directe operate de compania Alitalia
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Cruise 4* sau similar Como
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Elite 3* sau similar Taesch bei Zermatt
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Ramada Encore 3* sau similar Geneva
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Novotel Expo 4* sau similar Berna
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Holiday Inn Zurich Messe 4* sau similar Zurich
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Radisson Blu 4* sau similar Milano
- Tururi de oras la Milano, Geneva, Berna, Zurich
- Ghizi locali pentru tururile de oras din Geneva, Berna si Zurich
- Vizitele si excursiile cuprinse in program
- Bilet de tren dus-intors Taesch - Zermatt - Taesch
- Transport cu autocar propriu, clasificat 4* (mai putin ziua 4 conform normelor A.E.T.R.)
- Taxe autostrazi si parcari
- Insotitor de grup
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice
- excursiile optionale
- bacsis pentru soferi si ghizi locali
Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)
- Excursie la Interlaken
Tarif: 25 Euro/persoana si include: autocar, ghid insotitor
- Excursie la Cascada Rinului
Tarif: 25 Euro/persoana si include: autocar, ghid insotitor
Circuit Elvetia - Tara Cantoanelor
Circuit Elvetia - Tara Cantoanelor
Circuite Elvetia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media