Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Thailanda

Circuite Thailanda / Circuit Thailanda
Plecari: 12 noiembrie, 27 noiembrie (12 zile/10 nopti)
Circuit Thailanda 
taramul fermecat
Plecari
: 12 noiembrie, 27 noiembrie  (12 zile/10 nopti)

Ziua 1: BUCURESTI - ISTANBUL - BANGKOK
Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Otopeni, ora 20:00 pentru imbarcare cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Bangkok, schimbare cursa la Istanbul
Ziua 2: BANGKOK
Sosire in Bangkok la ora pranzului. Transfer si cazare hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar. Timp liber pentru relaxare si pentru plimbari scurte.
Ziua 3: BANGKOK - tur de oras
Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe templul Wat Traimit (Budha de Aur - statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), continuam cu Wat Pho (Budha Culcat - statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungine, cu talpi frumos incrustate in sidef), Klong Tour cu croaziera pe raul Chao Phraya si terminam cu Wat Arun (Templul lui Dawn). Vom vizita si galeria de pietre pretioase Gems. Dupa amiaza, optional excursie la Marele Palat si Templul lui Buddha de Smarald. Marele Palat este cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resenta regilor Thailandei. A fost construit in 1782 si a fost centrul puterii timp de 150 de ani fiecare cladire fiind o uimitoare munca a stilului thailandez si european. Vizitam apoi Wat Phra Kaeo (Buddha de Smarald) considerat cel mai vechi si mai frumos templu al lui Buddha. Cazare hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.
Ziua 4: BANGKOK - vizita piata plutitoare
Mic dejun. Vizita la piata plutitoare Damnoen Saduak. Turul va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda iar pana la destinatie vom trece pe langa campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos. Dupa participarea la piata plutitoare vom face o oprire si la templul Pra Pathom Chedi din provincia Nakorn Pathom. Dupa amiaza ne vom intoarcem in Bangkok si vom avea timp liber pentru cumparaturi. Seara va propunem optional o cina la restaurantul Wanfah care se afla pe o barca traditionala thailandeza ce are 120 de locuri. Croaziera se desfasoara pe raul Chao Phraya. Se vor servi mancaruri traditionale si spectacolul va cuprinde muzica live si dansuri traditionale. Cazare hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.
Ziua 5: BANGKOK
Mic dejun. Timp liber pentru a explora aceasta metropola exotica sau optional excursie la Ayuthaya, fosta capitala a Siamului situata la 90 de km de Bangkok. Vom vizita parcul istoric cu diferite situri istorice incluse in patrimonial UNESCO, continuam cu Bang-Pa-In vechea resedinta de vara a regilor Thailandei. Ne vom intoarce in Bangkok cu vas de croaziera la bordul caruia vom servi si pranzul in sistem buffet. Dupa croaziera pe raul Chao Phraya ne vom intoarce la hotel. Cazare hotel Mandarin Bangkok 4*
Ziua 6: BANGKOK
Mic dejun. Timp liber liber pentru cumparaturi. Cazare hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.
Ziua 7: BANGKOK - PATTAYA
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer catre Pattaya. Pe drum, optional, o scurta vizita la una dintre cele mai mari gradini zoologice (Tiger Zoo) cu numeroase specii de tigrii si crocodili si spectacole interactive. Dupa pranz vom ajunge in Pattaya. Cazare hotel Jomtien Palm Beach 4* sau similar.
Ziua 8: PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional vizita in Satul Nong Nooch unde se gaseste una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei (parc natural, lac, cactus, orhidee). Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze, si o demonstratie de box thailandez. Cazare hotel Jomtien Palm Beach 4* sau similar.
Ziua 9: PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional excursie catre Insula de Corali (Koh Lan). Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota, sau puteti face snorkeling. Seara ne intoarcem in Pattaya. Cazare hotel 4*.
Ziua 10: PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Seara, optinal, puteti participa la cabaretul Alcazar. Cazare hotel Jomtien Palm Beach 4* sau similar.
Ziua 11: PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional excursie la propunerea insotitorului de grup. Seara ne intoarcem in Pattaya. Cazare hotel Jomtien Palm Beach 4* sau similar.
Ziua 12: PATTAYA - BANGKOK - ISTANBUL
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. In jurul orei 18:00 transfer catre aeroportul din Bangkok pentru imbarcare cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Bucuresti cu schimbarea cursei la Istanbul.
Ziua 13: ISTANBUL - BUCURESTI
Sosire la Istanbul dimineata si imbarcare pe cursa spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti, aeroport Otopeni la ora 09:15.
PRET/persoana (loc in camera dubla): 995 EURO
Supliment camera single: 280 euro
A treia persoana in camera dubla: 945 euro

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Bangkok - Bucuresti, via Istanbul, compania TURKISH AIRLINES;
- 10 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 4*, din care: 5 nopti in Bangkok, 5 nopti in Pattaya;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- transfer Bangkok - Pattaya si retur cu autocarul;
- vizitele la obiectivele turistice mentionate in program (tur de o jumatate de zi in Bangkok cu ghid local, vizita de jumatate de zi la piata plutitoare Damnoen Saduak)
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport: 390 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- taxa de viza si procesare acte: 35 EURO/ persoana;
- asigurarea medicala / asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice)
- bacsisurile obligatorii in Thailanda (25 USD/ persoana; se achita la sosirea in Thailanda reprezentantului agentiei)
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE)
Bucuresti Otopeni 22:00 - Istanbul 23:15 / Istanbul 00:55 - Bangkok 14:50 (a doua zi)
Bangkok 23:45 - Istanbul 05:40 / Istanbul 07:55 - Bucuresti Otopeni 09:15 (a doua zi)
GRUP MINIM: 25 PERSOANE
Circuit Thailanda
Circuit Thailanda
Circuite Thailanda:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media