Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Turcia 13 zile

Circuite Turcia / Circuit Turcia 13 zile
ZIUA 1 - Luni, ora 9.00 - intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni- check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Ora 10.45-decolare, sosire la 12.10 la Istanbul .Ora 15-decolare spre Izmir, sosire, ora 16.05. In zona Kusadasi - vizita Colonia antica EFES, Mormantul SF. IOAN si Templul ZEITEI ARTEMIS- una din cele 7 minuni ale lumii. Cazare in Kusadasi.
ZIUA 2 (mic dejun). Timp liber in Kusadasi (plaja, baie, optional-croaziera pe Marea EGEE). Cazare in Kusadasi.
ZIUA 3 (mic dejun). In zona Kusadasi se viziteaza Casa FECIOAREI MARIA. Deplasare la MILET unde se viziteaza cetatea greceasca. In Bodrum - vizita-Mausoleul din HALICARNAS - una din cele 7 minuni ale lumii. Cazare in Marmaris (Beldibi).
ZIUA 4 (mic dejun). Timp liber in Marmaris (cumparaturi, plaja la Marea Mediterana) sau optional (50 EUR - daca se achita in Romania cu minim 21 de zile inainte de plecare sau 60 EUR - daca se achita in excursie) CROAZIERA in INSULA RHODOS (COLOSUL din RHODOS - una din cele 7 minuni ale lumii) - deplasare pietonala (aprox. 2 ore) pe traseul : Piata martirilor evrei, Piata Hipocrates, str. Cavalerilor, portul Mandraki apoi timp liber - sugestii (vizite individuale): shopping, castelul, muzeul de arheologie. Cazare in Marmaris (Beldibi).
ZIUA 5 (mic dejun). Deplasare la Pamukkale - vizita terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. Cazare in Antalya.
ZIUA 6 (mic dejun). In Antalya plimbare pietonala in centrul comercial al orasului si in portul vechi. Timp liber: shopping, plaja, (optional) croaziera pe Marea Mediterana. Cazare in Antalya.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare la Aspendos - vizita la cel mai bine conservat amfiteatru al lumii antice. Popas la Colonia antica Side (Templul lui Apollo, Amfiteatrul si renumitul bazar).Continuarea drumului pe traseul Manavgat - Konya - Cappadocia. Cazare in Cappadocia (Nevsehir - Derinkuyu).
i (mic dejun). Deplasare la Uchisar - panorama asupra vaii plina de formatiuni vulcanice de impresionante si felurite forme. La Goreme se viziteaza bisericile crestine, pictate si cioplite in stanca. La Kaymakli se viziteaza orasul subteran. Cazare in Cappadocia (Nevsehir-Derinkuyu).
ZIUA 9 (mic dejun). Deplasare la Ankara-vizita Mausoleul lui Ataturk si Muzeul Civilizatiei vechi din Podisul Anatoliei. Deplasare la Istanbul -tur by night ( se trece peste podurile Bogazici-Bosfor si Galata sau Ataturk-Cornul de aur). Cazare in Istanbul.
ZIUA 10 (mic dejun). De la ora 9, tur (3 ore) pietonal cu ghid local: Moscheea Albastra, Palatul Topkapi (Palatul, Haremul Sultanului, Tezaurul), Muzeul Sfanta Sofia si Hipodromul. Dupa amiaza timp liber -shopping in Marele Bazar. Optional (35 EUR-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 45 EUR-daca se achita in excursie), seara turceasca (include: transport, cina cu bauturi si program artistic). Cazare in Istanbul.
ZIUA 11 (mic dejun).Dimineata, optional (40 EUR-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inainte de plecare sau 50 EUR - daca se achita in excursie) plimbare pe Marea Marmara la Buyuk Ada - Insula Printului (include: transport local - tramvai + vapor, turul insulei cu trasura si pranz cu bauturi). Dupa amiaza- shopping in Istanbul. Cazare in Istanbul.
ZIUA 12 (mic dejun). Deplasare pentru vizitare Palatul Dolmabahce. De la ora 12 - croaziera (90 min) pe Bosfor. Timp liber - shopping. Cazare in Istanbul.
ZIUA 13 Sambata (mic dejun). Timp liber- shopping. Transfer la aeroport. Decolare-ora 16.55. Sosire, Bucuresti - Otopeni, ora 18.20.

PRET: 495 EUR + 260 EUR (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru :
a) ghid local (ziua 10) , tur Istanbul (ziua 9) si croaziera pe Bosfor (ziua 12), in total=25 EUR ;
b)taxe aeroport/securitate, transfer aeroport- hotel- aeroport si comision , in total = 235 EUR.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

La inscriere se achita minim 300 EUR.
Supliment single 270 EUR.
Grup minim 25 turisti.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere 35 EUR.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- transport cu avion Bucuresti - Istanbul - Izmir / Istanbul - Bucuresti ;
- 12 cazari cu mic dejun bufet in hoteluri de 3*** si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);
- servicii ghid roman si ghid local in Cappadocia ;
- transport (fara zilele 10-12) cu autocar 2 ** cu aer conditionat.
Pretul nu include biletele de intrare pr. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Circuit Turcia 13 zile
Circuit Turcia 13 zile
Circuite Turcia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media