Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Carnaval Venetia autocar

Circuite Italia / Circuit Carnaval Venetia autocar
CARNAVAL VENETIA
Transport autocar | 7 zile | 299 Euro
28 Februarie BUCURESTI BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sibiu - Sebes - Deva - Arad - Timisoara - Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Expo Congress 4* Budapesta sau similar.
01 Martie BUDAPESTA - VIENA
Mic dejun. Excursia continua spre Vienna. Tur panoramic Viena, din autocar, al celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Seara, optional se poate organiza pentru min. 20 persoane o Cina traditionala vieneza in Grinzing. Tarif: aprox. 25 Euro/pers, transfer inclus! Cazare hotel Bosei 4* sau similar in Viena.
02 Martie VIENA - GRAZ - VENETIA (PADOVA)
Mic dejun. Excursia continua spre Graz unde vom face un scurt popas pentru un tur panoramic si apoi catre Italia - in zona Mestre - Venetia pentru festivitatile Carnavalului venetian ce ne vor incanta incepand cu ziua urmatoare. Sosire in timpul serii la Padova. Cazare hotel Ibis Padova 3* sau similar.
03 Martie CARNAVALUL DE LA VENETIA
Mic dejun. Transfer cu autocarul la punctul de imbarcare pe vaporasul care va va duce in Venetia unde puteti admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Competitia cu "spirit de carnaval" se intoarce in Piata San Marco, unde fantezia costumelor, mastilor, penelor si palariilor sfideaza cu desavarsire monotonia. Concursul se desfasoara de doua ori pe zi, pe toata perioada carnavalului. In timpul paradei, artisti de strada, grupurile de mascati si dansurile traditionale vor juca pe scena Marelui Teatru, facand concursul plin de emoiii, culori si surprise. Marele Teatru este cea mai mare scena montata cu ocazia Carnavalului de la Venetia. Zilnic va gazdui un bogat program de spectacole, parade, concerte cu invitati internationali. Scena reprezinta imina acestui show, unul din cele mai populare evenimente din lume. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Ibis Padova 3* sau similar.
04 Martie CARNAVALUL DE LA VENETIA
Mic dejun. Transfer cu autocarul la punctul de imbarcare pe vaporasul care va va duce in Venetia. Concursul de costume continua si astazi la pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. In plus paradei si concursului de costume, mai puteti sa va bucurati de urmatorul eveniment:
Svolo del Leon (Zborul Leului). Sarbatorim tributul adus Sfantului Marcu, patronul spiritual al Venetiei, prin Zborul Leului, unde o butaforie impresionanta va survola cerul venetian incantand publicul. In intampinarea sa, pe scena teatrului San Marco se va canta imnul Sfantului Marcu de un cor traditional. Cele 12 Marii, unele dintre cele mai frumoase domnisoare venetiene, vor intampina de asemenea uriasul leu. Evenimentul in sine este un ritual plin de emotii ce aduce dupa sine sfarsitul fastuosului carnaval.
Intoarcere la hotel. Cazare hotel Ibis Padova 3* sau similar.
05 Martie VENETIA - BUDAPESTA
Mic dejun. Plecare dis-de-dimineata spre Budapesta. Sosire in cursul serii. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 Euro/persoana, minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
06 Martie BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara la Bucuresti in functie de formalitatile vamale.
(calculate pentru un grup de 40 platitori)
Tarife
- 299 Euro adult loc in camera dubla
- 235 Euro copil 2-11.99, in camera cu 2 adulti
- 419 Euro adult loc in camera single

Pachetul include:
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* sau similar in Budapesta
- 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel Bosei 4* sau similar in Viena
- 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Ibis Padova 3* sau similar
- 2 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu insotitorul de grup
- Tur de oras Viena panoramic si pietonal
- Tur de oras Graz
- Tur de oras Budapesta
- Taxa de check point pentru autocar
- Transport cu autocar propriu, 4* pe toata durata excursiei
- Insotitor roman de grup
Nu sunt incluse: asigurarea medicala si asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice din program, biletele de vaporas Venetia, taxa de oras la hotelul din Italia, 2 Euro/persoana/zi/hotel 3*** (se achita exclusiv la receptia hotelului de catre fiecare turist)
Circuit Carnaval Venetia autocar
Circuit Carnaval Venetia autocar
Circuite Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media