Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit capitale imperiale

Circuite Cehia / Circuit capitale imperiale
Plecari: 3 Mai, 4 Iunie, 19 Septembrie, 22 Octombrie, 3 Noiembrie
Circuit Capitale Imperiale 
Budapesta - Bratislava - Praga - Viena
Transport Autocar | 8 zile | de la 299 Euro


Ziua 1. Bucuresti - Budapesta
Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei, ora 05:00 pe ruta Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sibiu - Sebes - Deva - Arad - Timisoara - Budapesta. Sosire la Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare la hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
Ziua 2. Budapesta - Brno - Praga
Mic dejun. Excursia continua spre Praga pe ruta Budapesta - Brno - Praga. Vizitam al doilea oras ca marime al Cehiei, Brno: Piata Libertatii cu stradute inghesuite intre numeroase lacase religioase , vechea si noua Primarie, Catedrala Sf. Petru si Pavel de unde putem privi o superba panorama a orasului Brno. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare la Hotel DUO 4 * (clasificare locala) sau similar.
Ziua 3. Praga - Orasul de Aur
Mic dejun. Tur de oras Praga panoramic si pietonal: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf. Vit - simbolul spiritualitati cehe, Podul Carol, Golden Lane - "strada de aur", zona boema a orasului. Continuam turul pietonal in centrul istoric: orasul vechi, Piata Primariei, Ceasul Astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Praga are de oferit numeroase obiective de interes turistic, atat in zona orasului vechi, cat si in zona orasului modern. Dupa-amiaza, excursie optionala de jumatate de zi (4 ore) la Castelul Karlstejn situat la aproximativ 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a Castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice,Castelul Karlstejn este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Cazare la Hotel DUO 4 * (clasificare locala) sau similar.
Ziua 4. Praga - Karlovy Vary
Mic dejun. Timp liber in oras sau optional, excursie de 1 zi la Karlovy Vary, celebra statiune balneoclimaterica, dar si oras cu o arhitectura deosebita. Seara, optional, cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu - cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la Hotel DUO 4 * (clasificare locala) sau similar.
Ziua 5. Praga - Cesky Krumlov - Melk - Viena
Mic dejun. Plecare catre unul dintre cele mai reprezentative orase medievale. Cesky Krumlov este fara doar si poate unul dintre cele mai bine pastrate orase medievale din Cehia, care practic este neschimbat din secolul al XVIII-lea, inclus in Patrimoniul Cultural Mondial UNESCO. Unul dintre cele mai impresionante monumente este Castelul Krumlov, reconstruit in stil renascentist de catre arhitecti italieni in secolul al XVI-lea. Este un complex format din 40 de cladiri si palate. "Podul cu trei nivele" uneste castelul cu gradina si teatrul. Mai pot fi admirate aici Biserica Sf. Vit si Biserica Sf. Jost. Excursia continua catre Abatia Melk. Considerata a fi "Leaganul Austriei" si "Perla Barocului", impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Sosire in cursul serii la Viena. Cazare la hotel HB1 Schonbrunn 3* sau similar.
Ziua 6. Viena - Padurea vieneza - Baden
Mic dejun. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, fosta resedinta de iarna a Imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Sisi, Palatul Hofburg - fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a Imparatesei Sisi, Catedrala Sf. Stefan. Dupa-amiaza, optional, excursie la Heiligenkreutz, Mayerling, Padurea Vieneza si Baden. Ajunsi in padurea vieneza, ne vom opri pentru vizitarea Manastirii Heiligenkreutz, cea mai veche manastire cisterciana din lume locuita continuu. Una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold al III-lea de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul.Ne indreptam apoi spre un oras imperial de o frumusete atemporala - Baden. Oras balnear renumit pentru apele sale sulfuroase, Baden este o capodopera a arhitecturii in stilul Biedermeier si Art Nouveau, fiind de-a lungul timpului inspiratie pentru compozitori precum Mozart, Beethoven sau Strauss. Intoarcere la Viena. Cazare la hotel HB1 Schonbrunn 3* sau similar.
Ziua 7. Viena - Bratislava - Budapesta
Mic dejun. Dimineata vizita la Palatul Schonbrunn cu audio ghid de limba romana. La pranz plecare spre Budapesta via Bratislava. In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric, faleza Dunarii. Sosire in cursul dupa-amiezii si tur panoramic Budapesta: Citadela, Opera, Piaţta Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul Regal, Catedrala Regală de Incoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare. Cazare la hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
Ziua 8. Budapesta - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale.
Sfarsitul pachetului de servicii
Date de plecare: 3 Mai, 4 Iunie, 19 Septembrie, 22 Octombrie, 3 Noiembrie 2016
Tarife (3 Mai, 4 Iunie, 19 Septembrie, 22 Octombrie)
- 325 Euro adult loc in camera dubla
- 245 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
- 455 Euro adult loc in camera single

calculate pentru un grup de 40 platitori
Tarife (3 Noiembrie)
- 299 Euro adult loc in camera dubla
- 219 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
- 419 Euro adult loc in camera single

*calculate pentru un grup de 40 platitori
Servicii incluse:
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta
- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel DUO 4* sau similar Praga
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel HB1 Schonbrunn 3* sau similar Viena
- Tur de oras : Budapesta, Brno, Bratislava, Praga, Viena
- Excursiile din program: Cesky Krumlov, Abatia Melk
- Transport cu autocar propriu, clasificat 4*
- Insotitor de grup
Servicii neincluse:
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice
- excursiile optionale
Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)
- Castelul Karlstejn
Tarif: 45 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos!
- Excursie la Karlovy Vary
Tarif: 35 Euro/persoana si include: transfer autocar, insotitor de grup
- Cina traditionala & spectacol folcloric
Tarif: 35 Euro/persoana si include: transfer autocar, cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live
- Excursie la Heiligenkreutz, Mayerling, Padurea Vieneza si Baden
Tarif: 45 Euro/persoana si include: transport autocar, insotitor de grup, biletele de intrare la Heiligenkreutz si Mayerling
- Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas
Tarif: 30 Euro/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer.
Circuit capitale imperiale
Circuit capitale imperiale
Circuite Cehia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media