Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit in Thailanda si sejur Pattaya 15 zile

Circuite Thailanda / Circuit in Thailanda si sejur Pattaya 15 zile
ZIUA 1 Sambata, ora 20 - intalnire la Aeroportul Otopeni cu ghidul la check in Turkish pentru destinatia Istanbul. Ora 21.50-decolare cu Turkish la Istanbul - sosire la ora 23.15.
ZIUA 2 Ora 00.40-decolare din Istanbul.Sosire in Bangkok la ora 14.15. Transfer la hotel. Shopping. Seara, optional Cabaret thailandez la Mambo. Cazare in Bangkok.
ZIUA 3 (mic dejun).Excursie de 1 zi la vechea capitala Ayuthaya si la Palatul Regal de vara ( pranz inclus), apoi croaziera (cu cina si program artistic) in Bangkok pe fluviul Chao Praia. Cazare in Bangkok.
ZIUA 4 (mic dejun).Excursie (pranz inclus) de 1 zi la Piata Plutitoare, cea mai inalta pagoda (templu budist) din lume Phra Pathom Chedi si Gradina Botanica Rose Garden. Seara, optional "Erotic Show" sau shopping. Cazare in Bangkok.
ZIUA 5 (mic dejun).Tur (6 ore) Bangkok cu autocarul cu vizite la:Marele Palat,Templele lui Buddha lungit, Buddha de smarald, Buddha meditand). Shopping. Ora 17.30-deplasare (150 Km) la Pattaya (cea mai renumita statiune de la confluenta oceanelor Indian si Pacific). Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 6 (mic dejun). Excursie de 1 zi la Insula de Corali (plaja, baie, masa de pranz). Pe parcursul plimbarii cu vaporasul, se opreste la insula de agrement sportiv, unde se pot face sarituri cu parasuta. Cina si cazare in Pattaya.
ZIUA 7 (mic dejun).Excursie de 1/2 zi la Nong Nooch Village (dansuri populare thailandeze si jocuri sportive cu elefanti, fotografii cu tigri, gra-dina de orhidee) cu vizita manufactura de bijuterii si pietre pretioase din Pattaya (cea mai mare galerie de bijuterii din lume). Seara, optional, Cabaret thailandez Alcazar Show cu vestita trupa de travestiti. Cina si cazare in Pattaya.
ZILELE 8 - 13 (mic dejun). Cina si cazare in Pattaya.
Timp liber - plaja in piscina hotelului sau in Oceanul Indian, plimbari, scufundari, shopping, masaj thailandez.
Optional (150 EUR-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 180 EUR-daca se achita in excursie), excursie (include : transport cu autocarul, o cazare cu mic dejun in zona Siem Reap-ziua 9 si ghid local) de 2 zile (9 si 10) in Cambodgia(puncte de frontiera:Aranyaprathet-Thailanda,Poipet-Cambodgia)-vizita (aprox. 10 usd- plata la intrare) Angkor Thom(marele oras) si Angkor Wat (cel mai mare complex de temple din lume).
Obs. - pretul de mai sus nu include vizele de Cambodgia (aprox. 20 usd - se obtine la frontiera) si de Thailand; - contravaloarea cazarii (ziua 9) din Pattaya nu se restituie.
ZIUA 14 (mic dejun). Timp liber.Ora 15-deplasare cu autocarul la Bangkok. Pana la destinatie se viziteaza cea mai mare Ferma de crocodili din lume (cu spectacol-dresura de crocodili).Transfer la aeroport. Ora 23.45-decolare din Bangkok.
ZIUA 15- Sambata, sosire in Istanbul la ora 5.30. Decolare din Istanbul spre Bucuresti la ora 8.30, sosire pe Otopeni, ora 9.55.
Pret : 1100 EUR + 540 EUR (se achita obligatoriu la agentia din Romania), pentru (540 = 165+375):
a) 16 programe turistice in zilele: 3 (excursia, croaziera cu cina), 4, 5, 6 si 7, in total 165 EUR;
b) taxe aeroport/securitate,transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pt prestatorii din strainatate de servicii turistice, in total 375 EUR.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 350 EUR.
La inscriere se achita minim 500 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 50 EUR.
Grup minim 15 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE :
- servicii ghid roman si ghid thailandez ;
- bilet avion Bucuresti - Istanbul - Bangkok - Istanbul - Bucuresti;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
- 3 cazari cu mic dejun si 9 cazari cu demipensiune la hoteluri de 3*** si 4****;
- biletele de intrare la obiectivele turistice.
Obs. - viza de Thailanda se obtine la sosirea in Bangkok (trebuie o fotografie tip pasaport si fiecare turist achita aprox. 30 usd).
Circuit in Thailanda si sejur Pattaya 15 zile
Circuit in Thailanda si sejur Pattaya 15 zile
Circuite Thailanda:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media