Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit insulele Ionice 11 zile

Circuite Grecia / Circuit insulele Ionice 11 zile

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

Insulele IONICE (ZAKINTHOS, KEFALONIA - CORFU, LEFKADA) - Manastirea Rila - SOFIA - 11 zile, din care in 8 se poate face plaja si baie in mare

ZIUA 1 - joi, ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu- Bulgaria(popas 30 min. in Veliko Trnovo, vizita Manastirea Rila)- Kulata (Grecia). Cazare in Katerini.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe autostrada pe ruta Larisa - Lamia - traversarea Marii Ionice la Patras - Killini.Traversare cu ferry boat ul in Insula Zakynthos-de o frumusete salbatica. Cazare in Insula Zakinthos.
ZIUA 3 (mic dejun). Turul (1/2 zi) insulei cu autocar si ghid local pe ruta Lithakia-Kery-Agalas-Hora-Korithi- Katastarion. Plaja si baie in mare. Cazare in Insula Zakinthos.
ZIUA 4 (mic dejun). Traversare cu ferry-boatul din Zakinthos in Kefalonia - cea mai mare din insulele de la Marea Ionica, vizita capitala, insulei, Argostoli. Cazare in Insula Kefalonia.
ZIUA 5 (mic dejun). Turul (1/2 zi) insulei cu autocar si ghid local pe ruta Argostoli-Sami-statiunea cosmopolita Fiscardo. Plaja si baie in mare. Cazare in Insula Kefalonia.
ZIUA 6 (mic dejun). Traversare cu ferry-boatul din Kefalonia in Patras-vizita biserica Sfantului Andrei. Se traverseaza podul rutier peste mare in insula Lefkada. Cazare in Insula Lefkada.
ZIUA 7 (mic dejun). Deplasare cu autocar si ghid local in statiunea cosmopolita Nidri - de unde se poate vedea SKORPIOS - insula lui Aristotelis Onasis.Plaja si baie in mare. Cazare in Insula Lefkada.
ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare pe langa Golful Amvrakikos - unde a avut loc batalia dintre Antonio si Cleopatra cu Octavian. Vizita Statiunea Preveza - cea mai frumoasa statiune la Marea Ionica. Plaja si baie in mare. Traversare cu ferry boat-ul in Corfu-popas in capitala Kerkyra. Cazare in Insula Corfu.
ZIUA 9(mic dejun). Vizita Palatul Achilion. Plaja si baie in mare. Cazare in Insula Corfu.
ZIUA 10 Plaja si baie in mare.La pranz-traversare cu ferry-boatu-ul in Igumenita. Deplasare prin Kastrakis si manastirile suspendate de la Kalambaka (fara intrare in vreo manastire,sunt inchise la acea ora !).Popas la Zindros - centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Cazare in Kalambaka.
ZIUA 11 - duminica(mic dejun). Deplasare in Bulgaria. In centrul Sofiei - vizita Catedrala Alexander Nevsky. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).
Pret: 440 EUR + 95 EUR (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru: a) taxele de traversare a Marii Ionice; b) excursiile la: Sofia, Manastirea Rila si Veliko Trnovo.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02). Supliment single 265 EUR.
La inscriere se achita minim 150 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 EUR.

Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman si ghizi locali;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
- 10 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii acestea.
Circuit insulele Ionice 11 zile
Circuit insulele Ionice 11 zile
Circuite Grecia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media