Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit 8 Martie Atena

Circuite Grecia / Circuit 8 Martie Atena
Plecari: Perioada: 04.03 - 09.03.2017

8 Martie la ATENA

Perioada: 04.03 - 09.03.2017

Transport avion (compania TAROM) si  autocar

ZIUA 1 (04.03.2017):Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 15:00 pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Atena (decolare la ora 16:35), sosire la Atena (ora 18:10). Transfer si cazare la hotel ACHILION 3*sup. (similar), in zona centrala a Atenei.

ZIUA 2 (05.03.2017): Mic dejun. Astazi ne vom bucura de un tur panoramic cu autocarul al orasului Atena, pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram Piata Omonia&Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Biblioteca Nationala, Stadionul tuturor atenienilor (Olympic), unde s-a desfasurat prima Olimpiada (1896). Vizita la Akropolis cu ghid grec (Tichet intrare: 20 euro/persoana, se achita individual). Dupa amiaza, timp liber sau, OPTIONAL, excursie “Apus de soare la Cap Sounion”(65 km). Ne vom indrepta spre cel mai sudic punct al Greciei continentale (daca nu luam in considerare Peloponezul), pe un traseu spectaculos, pe malul Marii Egee. Pret informativ: 55 euro/persoana (grup minim 15 platitori), include transport cu autocarul, dejun pescaresc, asistenta turistica. Cazare hotel ACHILION 3*sup. (similar) in Atena.

ZIUA 3 (06.03.2017):Mic dejun. Astazi va propunem o excursie OPTIONALA in Peloponez (tur Argolis): Istmul Corinth, Mycene (vizitarea Palatului cu renumita “Poarta Leilor” si Mormantului Dinastiei Atrizilor), Epidavros (teatrul antic cu acustica unica si muzeul aferent), Nafplion, orasul-port construit de venetieni in secolul XIII (prima capitala a Greciei moderne dupa eliberarea de sub otomani). Oprire pentru fotografii in zona portului din Nafplion cu perspectiva spre insula Burzi si Cetatea Palamidi. Pret: 90 euro / persoana (grup minim 20 platitori). Include: transport autocar, pranz traditional, ghid grec/roman. Intrarile la obiectivele mentionate se platesc individual la obiectiv, nu sunt incluse in tariful initial. Seara revenim in Atena pentru cazare la hotel .

ZIUA 4 (07.03.2017): Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi in zona turistica „Plaka” sau alte programe optionale. Cazare in Atena la hotel Achilion 3*sup (similar).

ZIUA 5 (08.03.2017): Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau OPTIONAL, CROAZIERA de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee) cu opriri in insulele Egina, Poros si Hydra. Pret : 95 euro / persoana, dejun inclus si program folcroric pe vas. Cina cu bauturi racoritoare, bere si cafea de “8 Martie” la restaurantul hotelului. Cazare in Atena hotel Achilion 3*sup. (similar).

ZIUA 6 (09.03.2017): Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00 si depozitarea bagajelor intr-un loc amenajat la hotel. Timp liber la dispozitie. Ora 20:00 transfer autocar - aeroport Atena pentru imbarcare cursa TAROM cu decolare la 23:00 si sosire la Bucuresti la ora 00:35.


PRET/PERSOANA: 325 EURO (loc in camera dubla/tripla)

Supliment camera single: 130 EURO


SERVICII  INCLUSE 

  Transport cu avionul Bucuresti – Atena si retur cu compania TAROM;

  Transfer autocar aeroport – hotel – aeroport;

  Tur panoramic cu autocarul in Atena (inclusiv zona Akropolis);

  5 nopti cazare cu mic dejun la hotel ACHILION 3*superior (similar) in Atena;

  Cina in data de 08.03.17 la restaurantul hotelului (include bauturi racoritoare, bere, cafea);

  Ghid grec vorbitor de limba romana, Tur City Atena & Akropolis si la excursiile optionale de la Cap Sounion & Peloponez

  insotitor roman de grup / Tour Leader.


NU SUNT INCLUSE:

  taxele de aeroport: 125 euro / persoana (pot suferi modificari)

  asigurarea medicala si asigurarea storno,

  excursile optionale si intrarile la obiectivele turistice cuprinse in programele respective.


GRUP MINIM: 25 persoane.

Supliment grup 20-24 persoane: 25 EURO/persoana. Pentru un grup mai micde 20 persoane, excursia se reprogrameaza.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale), compania TAROM:

BUCURESTI (Otopeni) 16:35 – ATENA 18:10

    ATENA 23:00 – BUCURESTI (Otopeni) 00:35

CONDITII FINANCIARE si TERMENE DE PLATA:

20% din pretul pachetului turistic la inscriere;

60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;

20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE/PENALIZARI:

20% din pretul pachetului, daca renuntarea se face in intervalul de 59-30 zile calendaristice inainte de data plecarii;

50% din pretul pachetului, daca renuntarea se face in intervalul de 29-15 zile calendaristice inainte de data plecarii;

80% din pretul pachetului, daca renuntarea se face in intervalul 14-7 zile inainte de data plecarii;

100% din pretul pachetului, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic sau egal cu 6 zile inaintea plecarii.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

OBSERVATII:

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila / In ultima zi de sejur camerele se vor elibera la ora 12:00. Solicitarile de check-out tarziu se vor adresa direct la receptia hotelului care va confirma sau infirma in functie de disponibilitate / Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu / Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera / Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei / Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort din Grecia, conform standardelor proprii / Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup / Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor / Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv si ghidul local / Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii / Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Asezarea in autocar este satbilita in functie de data inscrieri.


Circuit 8 Martie Atena
Circuit 8 Martie Atena
Circuite Grecia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media