Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit paste Paralia Katerini 5 zile

Circuite Grecia / Circuit paste Paralia Katerini 5 zile

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

Pret: 205 euro (include excursiile din zilele 2, 3 si 4 in valoare totala de 70 euro)
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 90 euro
La inscriere se achita minim 100 euro
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 20 euro
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
- 4 cazari cu mic dejun la Hotel Persa-Atlantis 3*;
- excursia din ziua a 2-a cu tur oras Salonic in valoare de 20 euro;
- excursia din ziua a 3-a la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionysos) in valoare de 20 euro ;
- excursia din ziua a 4-a la manastirile suspendate de la Kalambaka (Meteora) in valoare de 30 euro .
OBS. - preturile (fara biletele de intrare) la excursiile din zilele 2, 3 si 4 (in total 70 euro) sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile grecesti locale. Nu se restuie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Hotel PERSA ATLANTIS 3*** - situat pe malul marii (la 10 m de mare si plaja) si 300 m de centru statiunii. Camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus, balcon cu vedere (din lateral) la mare, minifrigider, TV, piscina in aer liber si aer conditionat-split cu telecomanda.

PARaLIA KATERINI - Perla Marii Egee, statiunea magazinelor cu blanuri si bijuterii din aur KalambakA-Salonic-Manastirea Dionysos

ZIUA 1
Vineri (ora 06.15) - prezentarea la imbarcare, parcarea din centrul Pietei Victoria. Ora 6.30 plecare din Bucuresti. 06.00, plecare din Bucuresti, parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei- vizita Manastirea Rila - Kulata - (Grecia). Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 2 (mic dejun). Plecare la Salonic pentru shopping, vizita Biserica Sf. Dumitru (Moastele Sf. Dumitru) si tur de oras pe traseul: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, statuile ecvestre : Constantin cel Mare si Alexandru cel Mare. Ora 16 plecare din Salonic. Seara participare la Slujba de Inviere la biserica din Statiunea Paralia Katerini. Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 3 (mic dejun). Excursie de 1/2 zi la Muntele Olimp (Litohoro, Manastirea Dionysos). Timp liber in Paralia Katerini. Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 4 (mic dejun). Excursie in Statiunea Kalambaka pentru manastirii suspendate Marele Meteor si popas la Zindros - centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Pe traseu, vizita la Sf. Paraschiva - loc sfant pentru alinarea durerilor. Cazare in Paralia Katerini.

ZIUA 5 Marti (mic dejun). Plecare din Paralia Katerini. In Sofia - vizita Catedrala Alexander Nevsky si centrul. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 23, in Piata Victoriei.
Circuit paste Paralia Katerini 5 zile
Circuit paste Paralia Katerini 5 zile
Circuite Grecia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media