Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit si sejur Creta 10 zile

Circuite Grecia / Circuit si sejur Creta 10 zile

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

PRET (include cele 4 excursii in valoare de 108 EUR) :
- 350 EUR pt. 19.06,
- 365 EUR pt. 11.09

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 195 EUR.
La inscriere se achita minim 200 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 EUR.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- cele 4 excursii in valoare de 108 EUR ;
- servicii ghid roman ;
- transport autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, ferryboat si parcari;
- 7 cazari cu demipensiune in Creta ;
- 2 cazari pe vapor in cabine (fara fereastra) cu 4 paturi si grup sanitar propriu cu dus.
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pt. acestea.
Hotel ILIOS 3***, situat in centrul statiunii HERSONISSOS (cea mai frumoasa din Creta), la 300 m de mare si la 25 km de Iraklion. Camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus, balcon, televizor, aer conditionat - split cu telecomanda (optional - plata la hotel, 7EUR /zi/camera), frigider (optional - plata la hotel, 4 EUR/zi/camera) si piscina. DEMIPENSIUNE - bufet (la cina felul principal este portie). - www.hotelilios.gr

Insula CRETA circuit + sejur 10 zile
din care in 7 zile (3 - 9) se poate face plaja si baie in mare
HERSONISSOS - cea mai frumoasa statiune din Creta
Croaziera pe Marea Mediterana - Insula SANTORINI
HERAKLION - AGIOS NIKOLAOS - HANIA - RETHIMNO


ZIUA 1 (duminica/luni), Duminica, ora 20.00 plecare din Bucuresti, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Deplasare pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei si Greciei. Sosire in Atena - Pireu. Luni, ora 19, imbarcare pe vas. Cazare pe vapor.

ZIUA 2 marti, sosire dimineata in Heraklion. Excursia (A) - deplasare in interiorul insulei prin Platoul Lasithi (Manastirea Kera) pana la pestera, unde s-a nascut ZEUS. Vizita si popas in orasul Agios Nikolaus. Plaja si baie apoi deplasare la hotel. Cina si cazare in Creta.

ZILELE 3 - 8. Demipensiune si cazare la hotel in Creta.
- In ziua a 4-a excursie de o zi la Fodele (s-a nascut pictorul El Greco) apoi in capitalele Hania si Rethimno (in Creta mai sunt 2 regiuni cu capitalele Heraklion si Agios Nicolau). PLAJA si BAIE la RETHIMNO.
- In ziua a 7- a excursia de o zi in care se traverseaza Creta (pana la malul spre Africa) cu vizitarea Manastirii Kaliviani si a cetatilor Gortys (exterior) si Festos. PLAJA si BAIE la MATALA.
Excursiile (A, B, C, D) sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 108 EUR (40+25+20+23) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.
Excursii optionale (plata in Creta) :
- o zi in Insula Santorini (ziua a 6-a);
- seara cretana (ziua a 8-a).

ZIUA 9 marti (mic dejun). Timp liber pentru plaja si baie pana la ora 12. Excursia (D) de 1/2 zi la Palatul Knossos. Shopping in HERAKLION si vizita la Muzeul Civilizatiei Minoice. Seara, plecare cu ferry-boat-ul la Pireu. Cazare pe vapor.

ZIUA 10 (miercuri/joi). Sosire, miercuri, dimineata in Atena - Pireu. Traversarea Greciei si Bulgariei. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), joi, aprox. ora 07, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
Circuit si sejur Creta 10 zile
Circuit si sejur Creta 10 zile
Circuite Grecia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media