Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Italia si sejur Rimini 16 zile

Circuite Italia / Circuit Italia si sejur Rimini 16 zile
ZIUA 1
- sambata, ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu - Ruse, traversarea Bulgariei. Cazare in Katerini (Grecia).
ZIUA 2
(mic dejun). In Kalambaka (deplasare prin Kastraki) se viziteaza o Manastirea suspendata Marele Meteor, apoi popas la Zindros - centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Plecare la Igoumenitsa.Traversarea (croaziera) Marii Adriatice cu vaporul. Cazare pe vapor.
ZIUA 3
Sosire in Italia in zona Bari (Brindisi). POMPEI - vizita orasul ingropat de eruptiile vulcanului VEZUVIU. Deplasare la Napoli : vizita Piata Plebiscitului, gara maritima, Palatul regal (exterior), Teatrul San Carlo (exterior). Timp liber (1 ora). Deplasare la Roma. Cazare in Roma.
ZIUA 4
(mic dejun). Se viziteaza Piata San Pietro(Basilica), VATICAN (Muzeul, Capela Sixtina, Catedrala) si in 30 min. Castelul Sant Angelo. Ora 17, tur (3 ore) pietonal cu ghid pe traseul : Piata Del Popolo, Piata Spaniei, Fontana di Trevi, Pantheonul, Piata Venezia, Columna lui Traian, Capitoliul si (exterior) Colosseum. Cazare in Roma.
ZIUA 5
(mic dejun). Se viziteaza Complexul Colosseum - Palatin - Forumul roman. Timp liber. Cazare in Roma.
ZIUA 6
(mic dejun). Plecare spre TIVOLI unde se viziteaza faimoasele gradini de la Villa d Este. Vizita in Assisi (oras sfant) : Basilica Sf. Francisc (cele 2 biserici suprapuse, frescele lui Giotto, mormantul Sf. Francisc). Deplasare pe ruta Cagli-Pesaro. Cina si cazare in Rimini.
ZILELE 7, 8, 9, 10, 11, 12
Mic dejun, cina si cazare la hotel in RIMINI.
Plaja si baie in MAREA ADRIATICA. Timp liber in statiune.
In ziua a 9-a excursie (50 EURO) de 1 zi pentru vizitare Turnul din Pisa si FLORENTA (popas 4 ore) : Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Domul, Biserica Santa- Croce (mormintele lui Galileo Galilei, Michelangelo, Rossini), Ponte Vecchio.
In ziua a 11-a excursie (15 EURO) de 1/2 zi la San Marino.
Excursiile din zilele 9 si 11 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare si vaporas - aprox.-15 EURO),costa in total 65 EURO(50+15 EURO) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile italiene locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.
ZIUA 13
(mic dejun). In MILANO se viziteaza : Castelul Sforzesco (exterior), Domul, Piata Opera "SCALA" cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele. In VERONA se viziteaza : Palazzo Capuleti, balconul Julietei, Amfiteatrul roman, Piata Bra. Cazare in zona Padova-Venetia
ZIUA 14
(mic dejun). In Venetia, deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudecca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Optional, vaporas pentru Murano si Burano. Cazare in zona Padova-Venetia.
ZIUA 15
(mic dejun). Deplasare in Slovenia la POSTOJNA-vizita la cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.
ZIUA 16
-duminica (mic dejun).Plecare din Ungaria pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formali-tatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
Pret (include excursiile din zilele 9 si11 in valoare totala de 65 EURO): 750 EURO + 25 EURO pentru Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas).
Supliment single (inclusiv pe vapor) 350 EURO.
Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 50 EURO / pers.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Grup minim 25 turisti.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 EURO.
La inscriere se achita minim 300 EURO.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman;
- transport cu autocar 2**cu aer conditionat ;
- taxe stradale si parcari ;
- 7 cazari cu demipensiune in Rimini la hotel 3*, 1 cazare pe vapor (cabine cu 4 paturi) si 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*si 4*.
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult, vaporas, pestera, etc.)si nici ghizii pt. acestea ;
Circuit Italia si sejur Rimini 16 zile
Circuit Italia si sejur Rimini 16 zile
Circuite Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media