Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Soci - Yalta - Odesa - Chisinau + sejur Soci 14 zile

Circuite Rusia / Circuit Soci - Yalta - Odesa - Chisinau + sejur Soci 14 zile
ZIUA 1
-miercuri, ora 06.15-prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Buzau-Focsani-Tecuci-Barlad-Albita Tur Chisinau cu ghid local pe traseul: Universitate, Statuia Stefan cel Mare, Parcul Poporului, Tribunalul, Parlamentul, Magazinul GUM. Cazare in Chisinau.
ZIUA 2
(mic dejun). Timp liber in zona centrala. Ora 10.30-plecare din Chisinau-se viziteaza Crama Cricova (cea mai mare din lume-cu strazi rutiere cu denumiri de vinuri)-orasul vinurilor (optional, degustare). Deplasare pe ruta Anenii Noi-Causeni. Se trece frontiera -se traverseaza Nistrul (Palanca-Moldova, Maiaky-Ucraina). Tur (2 ore) Odesa cu ghid local. Cazare in Odesa.
ZIUA 3
(mic dejun). Timp liber. Ora 11-plecare din Odesa. Deplasare (440 km) pe ruta Mykolaiv - Kherson. Cazare in Simferopol (capitala Crimeei).
ZIUA 4
(mic dejun). Se viziteaza in zona centrala (cu ghid local): Simferopol, Sevastopol si Yalta. Se trece prin statiunile: Alusta, Sudak si Feodosija (popas o ora). Cazare in zona Feodosija - Kerci.
ZIUA 5
(mic dejun). Se traverseaza cu ferry boat-ul Sramtoarea Kerci (leaga Marea Neagra de Marea Azov), intre Ucraina si Rusia. Deplasare pe ruta Crymsk - Novorossijsk. Cina si cazare in Soci.
ZILELE 6, 7, 8, 9, 10,11
Mic dejun, cina si cazare la hotel in Soci.
Plaja si baie in MAREA NEAGRA.
- In ziua 7-a, excursie de 1/2 zi-turul statiunii Soci cu ghid local. Dupa amiaza, plaja si baie in mare la Soci.
- In ziua 8-a, excursie de 1/2 zi la cascada-Agura Waterfalls cu ghid local. Dupa amiaza, plaja si baie in mare la Soci.
- In ziua 10-a, excursie de 1/2 zi la gradina botanica (Dendrarium). Dupa amiaza, plaja si baie in mare la Soci.
Excursiile din zilele 7, 8 si 10 sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 75 EURO (25+25+25) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.
ZIUA 12
(mic dejun). Se traverseaza Stramtoarea Kerci din Rusia in Ucraina. Cazare in zona Kerci - Feodosija.
ZIUA 13
(mic dejun). Deplasare pe ruta Feodosija-Dzhankoi-Kherson-Mikolaiv. Cazare Odesa.
ZIUA 14
- marti (mic dejun).Popas (o ora) in statiunea Zatoka, la confluenta Nistrului cu Marea Neagra. Tra-versarea (200 m) Nistrului (la varsarea in mare) pe podul rutier de la Zatoka la Priverezne, peste Stramtoarea Tarigradului. La Limanul Nistrului - vizita Cetatea Alba (Ucraina). Deplasare pe traseul Bolhrad - Giurgiulesti - pod rutier peste Prut-Galati-Braila-Slobozia-Dragalina-Autostrada Soarelui. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRET (include excursiile din zilele: 7, 8 si 10 in valoare de 75 EURO): 675 EURO + 95 EURO (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru bilet vizitare crama Cricova si prelucrarea actelor(inclusiv taxa) pentru obtinerea vizei.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).

Supliment single 250 EURO.
Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 EURO.
La inscriere se achita minim 350 EURO.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman si ghizi locali in: Odesa, Simferopol, Sevastopol, Yalta si Soci;
- 7 cazari cu demipensiuni la hotel 3*** in Soci ;
- 6 cazari cu mic dejun la hoteluri de 3*** si 2** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus);
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, poduri si parcari.
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Circuit Soci - Yalta - Odesa - Chisinau + sejur Soci 14 zile
Circuit Soci - Yalta - Odesa - Chisinau + sejur Soci 14 zile
Circuite Rusia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media