Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit si sejur riviera Valenciei 16 zile

Circuite Spania / Circuit si sejur riviera Valenciei 16 zile

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

ZIUA 1
-sambata, ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu - Arad. Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2
(mic dejun). Deplasare la Viena.Turul Ringului Vienez cu autocarul: Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea. Timp liber (o ora). Cazare in zona Venetia - Padova.
ZIUA 3
(mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza: Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12 plecare la Verona unde se viziteaza(o ora): balconul Julietei, Piata Bra si Arena Romana. Deplasare la Milano, vizita (90 min): Piata Operei "Scala", Statuia Leonardo da Vinci, Galeriile "Vitorio Emanuele" si exterior Domul si Castelul Sforzesco. Cazare in zona Savona.
ZIUA 4
(mic dejun). In Monaco(o ora) vizita (din exterior) Catedrala si Palatul Princiar. Deplasare pe autostrada si vizita Coasta de Azur. In Nisa - Promenade des Anglais (Hotel Negresco). In Cannes - Palatul Festivalurilor (exterior) si B-dul Croisette. In Nisa sau Cannes oprire 2 ore pentru plaja si baie in mare. Cazare in Barcelona
ZIUA 5
(mic dejun). Deplasare in Riviera Valenciei. Plaja si baie in mare. Cina si cazare in Riviera Valenciei.
ZILELE 6-11
Mic dejun, cina si cazare la hotel in Riviera Valenciei. Plaja si baie in piscina hotelului sau in MEDITERANA.
Ziua 6 (dupa amiaza) - Excursie de 1/2 zi in statiunile de pe Riviera Valenciei.
Ziua 7 (dimineata) - Excursie de 1/2 zi pentru vizitare (plata la intrare) orasul artelor si stiintelor.
Ziua 8-excursie de o zi la Madrid-tur pe ruta:Gara Atocha, Puerta del Sol, Castiliana, Catedrala Nuestra Segnora, pietele: Spaniei, Orientului si de Toros, cu vizite (plata la intrare) la Palatul Regal si Muzeul Prado, apoi popas 90 min. in centru.
Ziua 9 - Excursie de 1/2 zi (dupa amiaza) la Valencia-se viziteaza centrul istoric.
Optional :
Ziua 9 - seara (plata in Spania, aprox. 35 EURO) flamenco (muzica, masa, bauturi).
Ziua 10 - Excursie (plata in Spania, aprox. 70 EURO) de 1 zi cu vaporul la Ibiza.
ZIUA 12
(mic dejun). In Barcelona se viziteaza: Sagrada Familia, Muzeul Picasso si Parcul Guel, apoi tur cu autocarul pe traseul: Portul Olimpic, casele Gaudi, Piata Spaniei, Stadionul Camp Nou, Montjuic, Piata Cataloniei cu popasuri la Timp liber: shopping, plimbare pietonala pe Ramblas. Ora 22-plecare cu autocarul la hotel. Cazare in Barcelona.
ZIUA 13
(mic dejun). Deplasare in Franta. La Avignon se viziteaza Palatul Papal. Cazare in zona Bellegarde (Anecy) - Geneva.
ZIUA 14
(mic dejun). Traversarea Elvetiei. In Geneva (o ora)-se viziteaza: Podul Mont Blanc, Jardin "Des Anglais" si marea fantana arteziana simbol al Genevei. In Berna (o ora)-vizita : Catedrala St.Vizenz, Palatul Parlamentului (exterior) si turnul cu ceas. In Zurich (1.5 ore)-se viziteaza : Lacul Zurich, Wasserkirche-biserica apei (exterior), Canal Limatt, Catedrala Grossmunster, Biserica Femeilor. In LiechtenstEin popas la Vaduz (30 min.). Cazare in Austria (frontiera cu Elvetia).
ZIUA 15
(mic dejun). In Salzburg se viziteaza Gradinile Mirabel si Casa Mozart (exterior). Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.
ZIUA 16
- duminica (mic dejun). Plecare din Ungaria - Arad - Sibiu - Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
PRET: 795 EURO (include 3 excursii, in zilele: 6, 7 si 9,in valoare totala de 75 EURO) + plus 65 EURO (se achita obligatoriu la agentia din Romania) = 40+25, pentru:
a) Madrid = 40 EURO ;
b) Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas) = 25 EURO.

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 395 EURO.
Grup minim 25 turisti.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 EURO.
La inscriere se achita minim 400 EURO.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, poduri si parcari;
- 7 cazari cu demipensiune (bufet suedez) la hotel pe Riviera Valenciei si 8 cazari cu mic dejun la hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.)si nici ghizii pt. acestea.
Circuit si sejur riviera Valenciei 16 zile
Circuit si sejur riviera Valenciei 16 zile
Circuite Spania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media