Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Franta - Provence

Circuite Franta / Circuit Franta - Provence
CIRCUIT FRANTA - PROVENCE 

Plecari: 17 August 

Intre albastrul Mediteranei şi albul piscurilor Aplilor, nesfârşite câmpuri de lavandă, maci sau floarea-soarelui şi molcome coline cu podgorii, măslini şi chiparoşi între care se ascund case vechi de piatră. Cu o lumină ireală şi peisaje unice, cu vinuri şi mâncăruri fără egal şi cu proverbiala savoire-vivre a provensalilor, o vacanţă în satele din Provence înseamnă a trăi cu bucurie frumuseţea vieţii.

Ziua 1 . BUCURESTI – NISA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 07:35 pentru imbarcare zbor direct cu destinatia Nisa. Sosire la Nisa la ora 11:05, transfer si cazare la hotel Kyriad Nice Port 3* sau similar. Dupa-amiaza, vom explora, impreuna cu insotitorul de grup, Nisa - un oras frumos, viu, plin de culoare si de obiective turistice si culturale, muzee, biserici, dar si mici parcuri umbrite de palmieri. Seara, plimbare pe vestita Promenade des Anglais si prin zona veche a orasului.

Ziua 2. NISA (excursie optionala CANNES)

Mic dejun. Optional, excursie la Cannes pe parcursul careia vom vizita faimosul oras care este situat intr-un peisaj feeric marginit de apele limpezi ale Mediteranei si versantii abrupti ai Alpilor. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup admirand Palatul Festivalurilor si Aleea Starurilor ce se continua cu Boulevard de la Croisette, vasele cu panze si iachturile moderne din portul vechi al orasului, cazinoul Palm Beach. Dupa-amiaza, intoarcere la hotel.

Ziua 3 . NISA (excursie optionala MONACO)

Mic dejun. Optional, excursie la Monaco pe parcursul careia vom avea ocazia sa admiram Palatul Princiar, Catedrala si Monumentul ridicat in memoria printesei Grace, vestitul circuit Grand Prix si Casinoul din Monte Carlo.

Ziua 4. NISA - MARSILIA

Dupa micul dejun, plecam spre Marsilia. Incepem ziua cu un tur panoramic cu ghid local al celui mai vechi oras al Frantei admirand: cladirea Primariei, cartierul Panier (zona veche a orasului), Teatrul Lenche si Grec, biserica St-Laurent, fostul palat de justitie Pavilion Daviel. Dupa-amiaza, timp liber pentru plimbare in gradina feerica, Parc Chanot.

Cazare Balladins Marseille St-Charles 3*sau similar.

Ziua 5 . MARSILIA

Mic dejun. Dupa-amiaza, timp liber. Optional, va propunem excursie la Chateau d’If, loc de legenda in care a fost inchis contele de Monte Cristo.

Ziua 6 . MARSILIA – NIMES

Dupa micul dejun, plecam spre Nimes. Pe drum, oprire pentru admirarea marelui apeduct roman, “Le Pont du Gard”. Dupa-amiaza, sosire in Nimes, tur pietonal cu insotitorul de grup. Nimes este un fost oras roman, pastrandu-se aici structuri precum arenele romane care seamana cu Colosseumul din Roma si Maison Carree, un templu construit in secolul I.

Seara, cazare la hotel C Suites 4* sau similar.

Ziua 7 . NIMES - AVIGNON – AIX EN PROVENCE

Mic dejun. Astazi plecam spre Aix en Provence, insa pe drum vom face o scurta oprire in Avignon, resedinta papilor din Franta Medievala. Vom face un tur pietonal cu insotitorul de grup in acest incantator orasel, fost centru al aristocratiei franceze. Cazare la hotel Escale Oceania Aix en Provence 3* sau similar.

Ziua 8. AIX EN PROVENCE - NISA – BUCURESTI

Dimineata devreme transfer la aeroportul din Nisa pentru imbarcare pe cursa Tarom spre Bucuresti cu plecare la ora 12:00. Sosire la Bucuresti la 15:20.


SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul (cursa directa) Bucuresti – Nisa si retur cu compania Tarom;

 • 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3*/4*: 3 nopti in Nisa, 2 nopti in Marsilia, 1 noapte in Nimes, 1 noapte in Aix en Provence;

 • tur panoramic de Marsilia de jumatate de zi cu ghid local;

 • tururi pietonale cu insotitorul de grup in Nisa, Cannes, Aix en Provence si Avignon;

 • transferuri aeroport – hotel – aeroport;

 • insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:

 • taxele de aeroport: 115 EURO/ persoana (pot suferi modificari) asigurarea medicala

 • asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice) 

 • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

 • Bucuresti 09:35 – Nisa 11:05

 • Nisa 12:00 – Bucuresti 15:20


GRUP MINIM: 20 persoane.

Circuit Franta - Provence
Circuit Franta - Provence
Circuite Franta:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media