Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Spania avion

Circuite Spania / Circuit Spania avion

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

CIRCUIT SPANIA - MARELE TUR 2016
Transport Avion TAROM | 10 zile | de la 699 Euro

Ziua 1. Bucuresti - Madrid
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:20 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO415 cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:15, sosire la Madrid la ora 11:15. Scurt tur de oras panoramic Madrid. Transfer la hotel si formalitati de check in. Incepand cu ora 18h00 Vizitarea Muzeului National Prado - Colectiile Permanente. Fondat ca muzeu de pictura si sculptura, "el Prado" contine de asemenea o importanta colectie de peste 5.000 de desene, 2.000 de afise, 1.000 de monede si aproape 2.000 de obiecte decorative si lucrari de arta. Sculptura este reprezentata prin peste 700 de lucrari si printr-un numar mai mic de fragmente sculpturale. Superba galerie de tablouri (8.600 de picturi) este factorul care si confera muzeului renumele international. Indiscutabil, in Prado se afla cele mai mari colectii de lucrari ale spaniolilor Diego Velazquez si Francisco Goya, precum si ale lui Hieronymus Bosch (favoritul Regelui Filip al II-lea al Spaniei). Nota: Intrarea este gratuita pentru vizita libera individuala dupa ora 18:00!
Cazare Hotel Rafael Ventas 4* sau similar (pentru plecarea din 01 iulie ) / Cazare Hotel Holiday Inn Express Madrid - Leganes 4*(pentru plecarea din 27 septembrie ).
Ziua 2. Madrid - Capitala Spaniei - El Escorial
Mic dejun la hotel. Tur de oras Madrid cu ghid local. Vizita panoramica: Torres Colon, Plaza Colon, Palacio de Justicia, Biblioteca Nacional, Plaza de Cibeles, Palacio de Comunicaciones, Muzeul Naval. Turul panoramic continua: Plaza Independencia, Banco de Espana, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Basilica St. Francisco El Grande. Popas la Palatului Regal - resedinta oficiala a Regelui Juan Carlos si Regina Sophia. Este unul dintre cele mai frumoase palate din Europa. (vizita exterioara). Turul continua cu Plaza de Espana si celebrul bulevard Gran Via. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie sau optional excursie la El Escorial aflat in apropierea Madridului, la poalele dealurilor Sierra de Guadarrama. Aici se afla San Lorenzo de El Escorial - complexul, format din manastire, palat si mausoleu regal, construit de Filip al II-lea in 1584 si caracterizat ca fiind "a opta minune a lumii", a fost ridicat in cinstea Sfantului Laurentiu (San Lorenzo). Constructia in forma unui gratar, amintind de martiriul Sfantului Laurentiu, a durat 21 de ani si reprezinta unul dintre cele mai mari edificii din lume.Cazare Hotel Rafael Ventas 4* sau similar / Hotel Holiday Inn Express Madrid - Leganes 4*.
Ziua 3. Madrid - Toledo - Sevilla
Mic dejun. Excursia continua spre Toledo - oras monument national, inclus in Patrimoniul Unesco. Vizita cu ghid local. Situat intre coline si inconjurat de raul Tajo, fosta capitala a Spaniei Vizigotice este un adevarat monument. Atractii: biserica Sf. Toma cu capodopera lui El Greco care ilustreaza "Funerariile Contelui Orgaz" . Apoi vom face o scurta plimbare pe jos in Cartierul Evreiesc cu Sinagoga El Transito, Muzeul Sefardi, biserica si manastirea San Juan de los Reyes construita in timpul "Regilor Catolici". Intrari optionale la Catedrala din Toledo si Sinagoga del Transito (preturi informative: Catedrala - 8 EURO/ pers, Sinagoga - 3 EURO/ pers.). Sosire in Sevilla in cursul serii. Cazare Hotel Ribera de Triana 4*sau similiar.
Ziua 4. Sevilla - Capitala Andaluziei
Mic dejun. Sevilla este situata pe raul Guadalquivir - poarta de legatura la Oceanul Atlantic. Tur de oras pietonal cu ghid local. Se viziteaza Catedrala - o cladire impunatoare, a 3-a ca marime din Europa, unde se presupune a fi Mormantul lui Columb. Altarul este decorat cu gravuri in stil gotic. Puteti urca in Turnul Clopotnitei "La Giralda", de unde puteti admira panorama uimitoare a orasului. (Greu de urcat, dar merita!). Vizavi de cetate este Fortareata "Alcazar" (sec.X). Timp liber la dispozitie in Sevilla. Cazare Hotel Ribera de Triana 4*sau similiar.
Nota: In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor A.E.T.R., deplasarea se face cu transportul public si pietonal impreuna cu insotitorul de grup.
Ziua 5. Sevilla - Cordoba - Granada
Mic dejun. Ne imbarcam in autocar si continuam drumul spre Cordoba. Cordoba - a fost centrul civilizatiei musulmane din Peninsula Iberica timp de 3 secole si este situat pe raul Guadalquivir - cel mai mare din Andaluzia. Se viziteaza Impunatoarea Moschee. Privita din afara, "Mezquita" (Moscheea) pare o adevarata fortareata, insa in interior arhitectura este cu adevarat minunata si iti taie rasuflarea. Excursia continua spre Granada. Optional, Vizita cu ghid local la Alhambra. La Alhambra (in araba "Castelul Rosu") a fost construit initial ca o fortareata in sec. IX si transformat intr-un complex de palate in sec. XIII-XIV. A fost declarat monument national in 1870. Se mai viziteaza El Generalife - Gradinile situate in fata Palatului Regal.Cazare Hotel Los Angeles 4* sau similar.
Ziua 6. Granada - Valencia
Mic dejun. Dimineata, Scurt tur panoramic Granada. Excursia continua spre Valencia. Tur de oras Valencia. Supranumit si "Orasul luminilor", a fost fondat in timpul Romanilor, in sec. II inainte de Hristos. Jaime I l-a recucerit si l-a transformat in Capitala Regatului "Valencia". Cazare hotel Mas Camarena 4* Valencia-Paterna sau similar.
Ziua 7. Valencia - Barcelona
Mic dejun. Excursia continua spre Barcelona, unde ajungem dupa amiaza. Tur de oras Barcelona panoramic: Portul turistic Port Vel, celebrul bulevard Rambla. Seara, transfer pe Costa Maresme. Cina si cazare Hotel 4* Costa Maresme.
Ziua 8. Barcelona
Mic dejun. Excursie de 1 zi la Barcelona. Tur de oras cu vizitarea celor mai importante atractii turistice: Parcul Guell, Sagrada Familia, Casele Gaudi, Plaza Catalunya. Timp liber la dispozitie pe Rambla pentru cumparaturi. Se pot vizita in zona: Catedrala, Plaza del Rei, Statuia lui Cristofor Columb, Portul. Dupa pauza, turul continua cu: Arcul de Triumf, Citadella, Muzeul Maritim, Montjuic si Plaza Spania. Scurt popas pe Montjuic pentru stop fotografic si Stadionul Olimpic. Seara, optional Flamenco Show, o ocazie unica de a admira adevaratul dans flamenco. Cina si cazare Hotel 4* Costa Maresme.
Ziua 9. Costa Maresme - Montserrat
Mic dejun. Optional, Excursie la Montserrat - capitala religioasa a Cataluniei. Vom vizita Manastirea Montserrat, unde se afla statuia neagra a Fecioarei Maria. Excursia cuprinde si un scurt popas la una dintre renumitele Crame de vin din regiune. Cina si cazare hotel 4* Costa Maresme.
Ziua 10. Barcelona - Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO422 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:30, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 15:40. Sfarsitul pachetului de servicii.

Date de plecare: 1 Iulie , 27 Septembrie 2016
Tarife
- 699 Euro adult loc in camera dubla
- 569 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
- 915 Euro adult loc in camera single

*calculate pentru un grup de 30 platitori

Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Madrid si Barcelona - Bucuresti zboruri directe operate compania Tarom
- 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Rafel Ventas 4* sau similar Madrid / Hotel Holiday Inn Express Madrid - Leganes 4*
- 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Ribera de Triana 4* sau similar Sevilla
- 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel Los Angeles 4* sau similar Granada
- 1 noapte cazare cu mic dejun Hotel Mas Camarena 4* sau similar Valencia
- 3 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina ) Hotel 4* Costa Maresme
- Transport cu autocar propriu, clasificat 4* (mai putin ziua 4 conform normelor A.E.T.R.)
- Vizitele, excursiile si tururile mentionate in program
- Ghizi locali la Madrid, Toledo si Sevilla
- Vizita la muzeul Prado
- Ghid insotitor din partea agentiei
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 140 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 15 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- Taxele de oras (se achita la receptia hotelurilor)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- biletele de intrare la obiectivele turistice din program si ghizii locali pentru vizitarea acestora (acolo unde nu sunt prevazuti) aproximativ 50 eur/persoana : Catedrala Toledo: 7euro, Sinagoga Toledo: 2,3euro, Santo Toma: 4,6euro, Real Alcazar: 7euro, Catedrala Sevilla: 7,5euro, Mezquita Cordoba: 8euro, Sagrada Familia: 10euro
- bacsis pentru soferi si ghizi locali
Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)
- Vizita la Alhambra (ATENTIE : contractarea serviciului se face doar din tara)
Tarif: 35 Euro/persoana si include: transport autocar,biletul de intrare la Alhambra si El Generalife, ghizi locali, insotitor de grup, rezervare
- Excursie la El Escorial
Tarif: 40 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local, insotitor de grup
- Flamenco Show
Tarif: 25 Euro/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, 1 bautura
- Excursie la Montserrat
Tarif: 45 Euro/persoana si include: transport autocar, biletul de intrare la Crama, insotitor de grup
Circuit Spania avion
Circuit Spania avion
Circuite Spania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media