Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit tot Marocul si Spania 11 zile

Circuite Maroc / Circuit tot Marocul si Spania 11 zile
MAROC 11 zile Meknes, Fes, Volubilis, Marakesh, Rabat, Agadar, Casablanca, Tanger, Sahara

SPANIA  Marbella, Malaga, Torremolinos - GIBRALTAR 11 zile

ZIUA 1 – Sambata, ora 5, intalnire cu ghidul la Aeroportul Otopeni-check in BLUE AIR pentru destinatia Malaga. Decolare la ora 6.50, sosire la ora 10.10 in Malaga (popas o ora in centru). Deplasare din Spania in Maroc cu traversarea Stramtorii Gibraltar. Cina si cazare in Tanger.
ZIUA 2 (mic dejun). Vizita VOLUBILIS –cel mai important ansamblu de ruine romane din Maroc si MEKNES : Bab Mansour – una dintre cele mai celebre porti din Africa, Piata El Hedime, Hambarele regale si Fortificatiile orasului vechi. In FES–vizita: Medersa Attarine (scoala religioasa), Universitatea Karaouiyne, Fantana Nejjarine, Mausoleul lui Moulay Idriss II, Medina. Cina si cazare in Fes.
ZIUA 3 (mic dejun). In Fes – vizita cooperativele de artizanat. Ora 11 - deplasare in Sahara. Se trece prin Statiunea Ifrane si orasul berber Azrour. Cina si cazare in Erfoud (Sahara).
ZIUA 4 (mic dejun).Optional,excursie cu jeep 4x4 in dunele de nisip.Deplasare spre Tingir–vizita oaza de palmieri,apoi deplasare prin Defileul Todra si Valea Dades–numita si valea celor 1001 de Kasbah.
Cina si cazare in Quarzazate (Sahara).
ZIUA 5 (mic dejun). Vizita Kashah Ait Ben Haddou – aspectul unui castel de nisip, aici s-a turnat filmul Laurence al Arabiei. Deplasare la Marrakech-vizita: mormintele saadiene, Palatul si gradinile Bahia, Piata Gemaa el Fna, Moscheea si Minaretul Koutoubia. Shopping. Optional, seara spectacol traditional Fantasia (35 €-daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in excursie). Cina si cazare in Marrakech.
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare (200 km = 4 ore) in Statiunea Agadar - plimbare prin Vechiul Kasbah, noul AGADIR si pe faleza Oceanului Atlantic. Dupa amiaza-plaja si baie. Cina si cazare in Agadar.
ZIUA 7 (mic dejun).Vizita Essaouira(oras medieval Mogador).Deplasare la Casablanca. Cina si cazare in Casablanca.
ZIUA 8 (mic dejun). Tur Casablanca : Piata Natiunile Unite, Cartierul Anfa, Cornisa Oceanului Atlantic, esplanada Moscheei Hassan II (vizita optionala). Timp liber pentru shopping. Cina si cazare in Casablanca.
ZIUA 9 (mic dejun). In Rabat se viziteaza: Kasbah (citadela), Mausoleul lui Mahomed al V-lea, Palatul Regal (in exterior). Timp liber pentru shopping. Deplasare la Tanger-tur oras. Cina si cazare in Tanger.
ZIUA 10 (mic dejun).Traversare din Africa in Europa. Deplasare la La Linea (Spania) si trecerea frontierei in Gibraltar - tur (include minibuz local si bilet de intrare) prin rezervatia maimutelor, cu oprire in cel mai sudic punct - Punta Europa. Se urca cu minibuzul la 300 m, la Balconul Reginei-panorama asupra Africii si Stramtorii Gibraltar,apoi-vizita pestera Saint Michael. Cazare in zona Malaga.
ZIUA 11 – Marti (mic dejun). Pe Costa del Sol se viziteaza: Malaga(zona centrala), apoi statiunile Marbella si Torremolinos.Transfer la aeroport. Decolare din Malaga la ora 19.05. Sosire in Bucuresti la Aeroportul Otopeni, ora 24.45.

PRET: 860 € + 285 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru:
a) taxe aeroport/securitate/check-in,transfer aeroport–hotel–aeroport si comision, in total=195 €;
b) tur Gibraltar (40 €);
c) taxele de traversare a Stramtorii Gibraltar (50 €).

Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii). Supliment single 315 €.
Grup minim 25 turisti. Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 €.
La inscriere se achita minim 400 €. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE :
  • servicii ghid roman + ghid local in Maroc;
  • transport avion Bucuresti – Malaga – Bucuresti
  • 9 cazari cu demipensiune ( mic dejun si cina )  in Maroc si 1 cazare cu mic dejun in Spania la hoteluri de 3*** si 4****;
  • transport cu autocar 2** cu aer conditionat;
  • biletele pentru vizitarea obiectivelor turistice din Maroc (exceptie Moscheea Hassan) ;
  • 1 bagaj (in cala avionului) de maxim 32 kg si 1 bagaj (de mana) de maxim 7 kg.
Circuit tot Marocul si Spania 11 zile
Circuit tot Marocul si Spania 11 zile
Circuite Maroc:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media