Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Pelerinaj Turistic Israel & Sejur la Eilat

Circuite Israel / Pelerinaj Turistic Israel & Sejur la Eilat
CIRCUIT ISRAEL - Pelerinaj Turistic & Sejur la Eilat
Transport Avion TAROM |9 zile| de la 699 Euro


Ziua 1. Bucuresti - Tel Aviv - Tiberias
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 14:25 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO 151 cu destinatia Tel Aviv. Decolare din Bucuresti la ora 16:25. Sosire in Tel Aviv la ora 19:00. Continuam catre Tiberias - oras situat in vecinatatea Marii Galileii, fiind considerat unul din cele patru orase sfinte ale religiei mozaice. Inca din vechime, orasul a fost cunoscut datorita izvoarelor sale cu caracter curativ iar in prezent a devenit un punct de atractie turistica important.Transfer la hotel in Tiberias. Cina si cazare la hotel Restal 4* sau similar in Tiberias.
Ziua 2. Haifa - Cezareea - Cana din Galilea
Mic dejun. Excursia incepe cu o urcare pe coasta Marii Mediterane pana la Haifa, vizitam frumoasele gradinile suspendate Bahai, cat si biserica Stella Marris, muntele Carmel si grota prorocului Ilie. Turul orasului Haifa. Continuam pe urmele Sfantului Petru pana la Cezareea - locul unde Corneliu a fost botezat si de unde Sfantul Pavel a plecat la Roma. Plecam catre Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus. Nazareth, unde Iisus a petrecut copilaria si adolescenta.Intoarcere la Tiberias. Cina si cazare la hotel Restal 4* in Tiberias.
Ziua 3. Marea Galileei - Capernaum - Tabgha - Nazareth - Muntele Tabor - Bethlehem
Mic dejun. Turul incepe la Capernaum, vizitand ruinele vechii Sinagogi unde Iisus a predicat si a dat invatatura. Excursia continua pe Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. Se merge la Tabgha, unde a avut loc miracolul inmultirii painii si pestilor, apoi la Biserica lui Petru si in locul pescuirii miraculoase. Calatorie cu barca pe Marea Galileei asa cum era pe vremea lui Iisus. BONUS: Pranzul Sfantului Petru! Dupa pranz, vizita la Raul Iordan si la locul de botez- kibutz Yardenit. Continuam cu Nazareth - locul unde Iisus si-a petrecut copilaria si adolescenta. Vizita la biserica Buna Vestire si la atelierul de tamplarie al Sfantului Josif. Ultima vizita pentru aceasta zi va fi la Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata.
Continuam prin Valea Iordanului pana la Bethlehem. Cina si cazare la hotel Shepher Plaza 4* in Bethlehem.
Ziua 4. Ierihon - Qumran - Marea Moarta - Bethlehem
Mic dejun. Dimineata mergem la Ierihon, cel mai vechi oras din lume si vizitam Qumran, locul unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta. Vizita la Marea Moarta cu posibila baie in apa sarata, bogata in minerale. Ajungem apoi la Bethlehem, locul de nastere al lui Iisus unde vizitam Biserica Nasterii, grota Sfantul Jerome si capela Sfanta Ecaterina, campul Pastorilor unde au vazut ingerii ce au anuntat nasterea Mantuitorului. Intoarcere in Bethlehem.Cina si cazare hotel Shepherd Plaza 4* sau similar Bethlehem.
Ziua 5. Ierusalim - Muntele Scopus -Maslinilor - Muntele Sion - Bethlehem
Mic dejun. Urcam la Ierusalim prin desertul Iudeii, trecand pe la Hanul Bunului Samaritean. Intrare triumfala la Ierusalim admirand zidurile Vechii Cetati. Pelerinajul la Ierusalim incepe urcand pe Muntele Scopus spre Muntele Maslinilor pana la locul Inaltarii. Grota Pater Noster (Tatal Nostru) si cea mai frumoasa vedere panoramica a orasului Ierusalim. Coboram pana la Gradina Ghetimani, Biserica Agoniei, Grota Tradarii si mormantul Mariei.Continuam cu vizitarea Muntelui Sion, Foisorul unde a avut loc "Cina cea de taina", mormantul regelui David si manastirea Dormition. Continuam cu Zidul Plangerii si urcam muntele Templului la West, vizitarea noului oras. Intoarcere in Bethlehem.Cina si cazare hotel Shepherd Plaza 4* sau similar Bethlehem.
Ziua 6. Via Dolorosa - Drumul Crucii - Eilat
Mic dejun. Dimineata vizita la scaldatoarea Bethesda, intrand prin Poarta Oilor, biserica Sfanta Ana, Capela Biciuirii si parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Isus pe Drumul Crucii, pina la Golgota si Biserica Sfantului Mormant. Ne continuam calatoria prin desert, spre Eilat - vestita statiune de renume international. Cina si cazare hotel La Playa 4* sau similar Eilat.
Ziua 7. Eilat - Perla Marii Rosii
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plimbari pietonale cu insotitorul de grup, plaja si cumparaturi la Eilat - frumoasa statiune la Marea Rosie. Seara, tur pietonal in zona centrala a statiunii, foarte animata, un adevarat "paradis verde". Cina si cazare hotel La Playa 4* sau similar Eilat.
Ziua 8. Eilat
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plimbari pietonale cu insotitorul de grup, plaja si cumparaturi la Eilat.
Cina si cazare hotel La Playa 4* sau similar Eilat.
Ziua 9. Eilat - Tel Aviv - Bucuresti
Mic dejun. Dimineata timp liber pentru ultimele cumparaturi in Eilat, zona scutita de TVA.Continuam cu un tur panoramic al orasului Tel Aviv catre Jaffa, vechi port acum un faimos cartier al artistilor unde vizitam casa lui Simon Tabacaru si biserica Sfantul Petru ce comemoreaza invierea Tabitei. Transfer la Aeroportul International Ben Gurion pentru imbarcarea cursei Tarom RO 154 cu decolare la 00:45 (a doua zi) si aterizare in Bucuresti la ora 03:30 (valabil pentru toate plecarile). Sfarsitul pachetului de servicii.
Date de plecare: 29 Iunie, 14 Septembrie 2016
Tarife
- 699 Euro adult loc in camera dubla
- 559 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu 2 adulti
- 935 Euro adult loc in camera single

*calculate pentru un grup de 40 platitori
Servicii incluse:
- Bilete de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti, zbor direct compania Tarom
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Restal 4* Tiberias sau similar
- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Shepherd Plaza 4* Bethlehem sau similar
- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel La Playa 4* Eilat sau similar
- 8 cine la hotel (demipensiune)
- BONUSUL: Pranzul Sfantului Petru la un restaurant local
Plimbare cu barca pe Marea Galileii
- Excursiile zilnice si vizitele prevazute in program
- Ghid local de limba romana pe toata durata excursiei
- Transport cu autocar local pe toata durata programului
- Taxi Tabor, biletele de intrare la obiectivele din program
- Insotitor roman de grup
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil, transferuri: 165 Eur (taxa de combustibil poate suferi modificari pana la momentul plecarii)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- bacsisuri pentru ghizi locali si sofer: 5 Euro/persoana/zi (se achita la fata locului)
Pelerinaj Turistic Israel & Sejur la Eilat
Pelerinaj Turistic Israel & Sejur la Eilat
Circuite Israel:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media