Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit Paralia Katerini

Circuite Grecia / Circuit Paralia Katerini

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

Circuit Paralia Katerini 
Shopping si relaxare pe Riviera Olimpului
Transport Autocar | 4 zile | 169 Euro

Cunoscuta drept una din cele mai populare destinatii de vacanta din Nordul Greciei, Paralia Katerini concentraza un numar mare de hoteluri, vile, taverne traditionale, cafenele, restaurante si magazine. Pentru amatorii de shopping, Paralia Katerini este un adevarat "paradis al cumparaturilor" . Statiunea abunda in magazine de suveniruri, obiecte de arta, bijuterii, confectii, incaltaminte, blanuri si pielarie, cu o oferta coplesitoare de produse de lux si bazar, adunate laolalta. Comerciantii greci sunt extrem de amabili, fara a insista insa in a-si prezenta marfa. Puteti admira si studia marfa din magazin cat vreti, fara sa cumparati nimic si nimeni nu se supara.Daca va hotarati totusi sa cumparti ceva, nu uitati: totul se negociaza, si chiar daca preturile nu sunt foarte mari, puteti obtine tarife mai mici decat cele afisate, in special la bijuterii, blanuri si pielarie.


30 Mai Bucuresti - Sofia - Paralia Katerini
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia - Paralia Katerini. Vizitam capitala Bulgariei, Sofia- unul din cele mai vechi orase din Europa, intr-un tur panoramic: Piata Centrala, Piata Parlamentului, Bulevardul Vitosha si pietonal impreuna cu insotitorul de grup Catedrala Aleksander Nevski. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Seara sosire in Paralia Katerini, cazare si cina hotel Akropol 3* sau similar Paralia Katerini.
31 Mai Paralia Katerini - Muntele Olimp
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala spre Muntele Olimp, casa celor 12 zei ai vechilor legende. Muntele este cunoscut in intreaga lume pentru importanta sa ecologica si culturala, si el deasemenea facand parte din patrimoniul UNESCO. Vizitam manastirea Dionysos- lacas monahal ce adaposteste tipsia de argint primita cadou de la Stefan cel Mare si continuam cu un popas la cabana Stavros (910m) de unde putem admira superba panorama dintre poalele muntelui si seducatoarea Maree Egee. Coboram in pitorescul "oras de piatra" asa cum mai este cunoscut, Litochoro, un orasel micut si cochet cu un labirint de stradute pietruite, extrem de inguste, care serpuiesc printre cladiri traditionale cu ferestre arcuite, porti vechi din lemn si acoperisuri viu colorate. O ultima oprire o vom face in defileul Enipeas- unde Zeus se imbaia cu frumoasele nimfe departe de ochii sotiei sale, Hera, in vestita sa "cada". Intoarcere in statiune, cazare si cina hotel Akropol 3* sau similar Paralia Katerini.
egende. Muntele este cunoscut in intreaga lume pentru importanta sa ecologica si culturala, si el deasemenea 01 Iunie Paralia Katerini - Meteora
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau excursie optionala spre Kalambaka cu vizitarea spectaculosului complex Monahal de la Meteora, inclus in patrimoniul UNESCO. Se viziteaza 2 dintre cele mai frumoase 6 manastiri apoi scurt popas la Zervopolis -principalul atelier de icoane bizantine- unde veti asista la procesul de confectionare a icoanelor. La intoarcere vizitam schitul Sfanta Paraschevi (Sfanta Vineri ) lacas cunoscut pentru izvoarele sale ce se cred a fi vindecatoare in special in cazul afectiunilor oculare.Intoarcere in statiune, cazare si cina hotel Akropol 3* sau similar Paralia Katerini.
02 Iunie Paralia Katerini - Salonic - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre Salonic si tur panoramic cu autocarul: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Biserica Sf. Dumitru, Turnul Alb (scurt popas). Plecare spre tara. Sosire la Bucuresti in cursul noptii.
Tarife
- 169 Euro adult loc in camera dubla
- 139 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
- 229 Euro adult loc in camera single

*calculate pentru un grup de 40 platitori
Servicii incluse:
- 3 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE ( mic dejun si cina ) hotel Akropol 3* sau similar Paralia Katerini
- Tur de oras Sofia
- Tur de oras Salonic
- Transport cu autocar propriu, clasificat 4* (mai putin ziua 4)
- Insotitor de grup
Servicii neincluse:
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice
- excursiile optionale
Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)
- Muntele Olimp
Tarif: 15 Euro/persoana si include: autocar, insotitor de grup
- Meteora & Kalambaka
Tarif: 35 Euro/persoana si include: autocar, insotitor de grup
Circuit Paralia Katerini
Circuit Paralia Katerini
Circuite Grecia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media