Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Croaziera Fiordurile Norvegiene 7 nopti

Croaziere Danemarca / Croaziera Fiordurile Norvegiene 7 nopti
CROAZIERA IN FIORDURILE NORVEGIENE 

WARNEMUNDE – BERGEN – HELLESYLT/GEIRANGER – FLAAM – COPENHAGA – WARNEMUNDE


Perioada: 27.08 – 03.09.2017


MSC Magnifica  - Poezia transforma sentimentul in cuvinte, sufletul in rima, intuitia in versuri. La bordul vasului MSC Magnifica experimentati bucataria rafinata si de traditie italiana, un trabuc bun si un pahar de vin, discoteca suspendata peste mare si experienta castigatoare de la casino. Si asa, pe acest vas, rimele au devenit poduri, versurile rafineaza tot vasul, cuvintele stralucitoare confera zambete.

Ziua 1 (27.08): BUCURESTI – HAMBURG – WARNEMUNDE

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni la ora 05:00 pentru imbarcare pe cursa Blue Air cu destinatia Hamburg. Sosire in Hamburg la ora 08:45 si transfer in portul din Warnemunde pentru imbarcare pe vasul de croaziera MSC Magnifica. Plecare din port in jurul orei 19:00.

Ziua 2 (28.08): CROAZIERA PE MAREA BALTICA & MAREA NORDULUI

Astazi ne vom petrece intreaga zi navigand pe Marea Baltica si Marea Nordului, bucurandu-ne de facilitatile vasului de croaziera: piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole), discoteca, centru spa (solar, saune, bai turcesti, camera de relaxare etc), cazinou, galerie de arta si altele.

Ziua 3 (29.08):BERGEN

Acostare in portul din Bergen, al doilea oras ca marime din Norvegia, in jurul orei 12:00. Optional, vom face un tur pietonal cu ghid local in “orasul celor sapte munti” pe parcursul caruia vom admira cartierul Briggen (orasul medieval), biserica Sf. Maria, Piata de Peste si Flori. Apoi, va propunem o urcare cu funicularul pe Muntele Floyen, pentru o frumoasa imagine panoramica a orasului Bergen. Pret informativ: 45 EURO/persoana (pentru un grup minim de 25 persoane). Seara, vom reveni in port, vasul plecand la ora 18:00.

Ziua 4 (30.08): HELLESYLT / GEIRANGER

In jurul orei 09:00, vasul va acosta in portul Hellesylt, un micut port inclus in patrimoniul mondial UNESCO, poarta de intrare intr-unul din cele mai frumoase fiorduri din lume: Geiranger. Fiordul Geiranger (UNESCO) este cel mai impunator fiord norvegian ce combina peisaje formate in Epoca Glaciara cu peisaje recente. Spectacolul este mult prea frumos pentru a fi pierdut si vom ramane pe punte pana ce nava acosteaza. Vom pleca intr-o excursie optionala pentru a admira cascadele abrupte ce se varsa direct in fiord, satul Geiranger si panorama impresionanta vazuta de pe Muntele Dalsnibba. Pret informativ: 95 EURO/persoana (pentru un grup minim de 25 persoane) Vasul paraseste portul in jurul orei 18:00.

Ziua 5 (31.08): FLAAM

Acostare in portul Flaam la ora 09:00. Optional, excursie cu celebrul “Flamsbana” o spectaculoasa calatorie cu trenul pe traseul Flam – Myrdal – Flam. Pe parcursul itinerariului, trenul urca de la o altitudine de 2 metri deasupra nivelului marii pana la 867 metri in Myrdal. Calatoria ne ofera ocazia sa admiram privelisti fascinante: munti maiestuosi acoperiti cu zapada, fiorduri adanci si cascade impresionante. Aceasta este considerata cea mai frumoasa plimbare cu trenul din Norvegia. Pret informativ: 65 EURO/persoana. Vasul va pleca din port la ora 17:30.

Ziua 6 (01.09): CROAZIERA PE MAREA NORDULUI & MAREA BALTICA

In timp ce vasul navigheaza pe Marea Nordului, putem admira frumoasa coasta dantelata, dar abrupta a Norvegiei. Vom fi rasfatati cu unele dintre cele mai frumoase privelisti pe care Norvegia le poate oferi vizitatorilor ei: catune cochete, asezate in mijlocul unor pasuni bogate, sate de pescari, fiorduri, munti inzapeziti, faleze abrupte, unde cuibaresc nenumarate specii de pasari marine si cascade impresionante. In plus, ne vom bucura de o noua zi de relaxare la bordul vasului. Cu diverse si ingenioase facilitati, spatii generoase si privelisti deosebite, vasul de croaziera poate fi considerat o destinatie in sine. Faceti cumparaturi, mergeti la spa si la piscina, cititi o carte din biblioteca sau invatati sa dansati alaturi de personalul de pe vas, activitati pentru o zi perfecta de vacanta.

Ziua 7 (02.09): COPENHAGA

La ora 09:00, acostare in portul Copenhaga. Optional, va propunem un tur de oras impreuna cu insotitorul roman de grup incluzand: vizita panoramica a Palatului Amalienborg si a Parlamentului Danez, vechiul port Nyhavn cu celebra statuie Mica Sirena. Pret informativ: 45 EURO/persoana (pentru un grup minim de 25 persoane). Sau, va recomandam o vizita la Gradinile Tivoli - vestitul parc de distractii, in general primul loc pe care turistii vor sa-l viziteze. Deschis in 1843, este un parc romantic si frumos, cu felinare in copaci pentru a crea o atmosfera unica. Are o multitudine de restaurante de lux si sali de spectacol si de teatru. Vasul va pleca din port la ora 18:00.

Ziua 8 (03.09): WARNEMUNDE - HAMBURG – BUCURESTI

Sosire in portul din Warnemunde si debarcare de pe vas in jurul orei 08:00. Transfer in Hamburg. Tur de oras de 3 ore cu ghid local in capitala landului Hamburg, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania. Vom putea admira principalele atractii ale orasului: Alster – lacul din inimia orasului, Jungfernstieg – cea mai renumita zona de cumparaturi si promenada, centrul vechi si Catedrala. Transfer la aeroportul din Hamburg pentru imbarcare pe cursa TAROM cu plecare la ora 17:35. Sosire la Bucuresti la ora 21:05.


PRET / persoana:995 EURO (loc in cabina dubla interioara Bella)

Supliment cabina single interioara Bella: 589 EURO |Supliment cabina interioara Fantastica: 70 euro/ persoana in cabina dubla | Supliment cabina exterioara Fantastica: 290 euro/ persoana in cabina dubla | Supliment cabina cu balcon Bella (BB): 370 EURO / persoana in cabina dubla |Supliment cabina cu balcon Fantastica: 460 EURO / persoana in cabina dubla | Tarif primul si al doilea copil 2 – 12 ani (la cerere): 395 euro | Tarif primul si al doilea copil 13 - 17 ani (la cerere): 545 euro | Tarif a 3-a persoana: 825 euro (la cerere) 

Cabine rezervate: 2 cabine duble interioare Bella, 2 cabine duble interioare Fantastica, 1 cabina dubla exterioara Fantastica, 2 cabine duble exterioare cu baclon Bella si 7 cabine duble exterioare cu balcon Fantastica


SERVICII INCLUSE:

  • transport cu avionul Bucuresti – Hamburg cu compania Blue Air si retur Hamburg – Bucuresti cu compania Tarom;

  • 1 piesa bagaj de mana si 1 piesa bagaj de cala/persoana de maxim 23 kg;

  • 7 nopti cazare pe vasul de croaziera MSC Magnifica in functie de cabina aleasa;

  • toate mesele la bordul navei: micul dejun, pranzul, ceaiul de dupa amiaza, cina si in anumite seri, o gustare sau bufetul de la miezul noptii;

  • bauturile non alcoolice din timpul meselor principale ale zilei (doar la bufet) apa, ceai, lapte, cafea, suc;

  • un program bine planificat de activitati in zilele petrecute in largul marii si o mare varietate de oferte de divertisment seara; multe dintre facilitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi, teatru, discoteca, biblioteca, utilizarea echipamentelor de gimnastica si fitness);

  • petrecerea de bun venit oferita de capitan;

  • seara de gala cu o cina speciala;

  • transferuri aeroport – port – aeroport;

  • tur de oras cu ghid local in Hamburg;

  • insotitor roman de grup.


NU SUNT INCLUSE:

  • taxele de aeroport: 95 EURO / persoana – pot suferi modificari;

  • taxele portuare: 130 EURO/ persoana – pot suferi modificari;

  • bauturi alcoolice si racoritoare;

  • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice (tarifele din program sunt informative si pot fi modificate in functie de numarul de persoane);

  • service Charge-ul 10 EURO/zi/persoana (se platesc pe vasul MSC Magnifica, in ziua debarcarii);

  • accesul la centrul de infrumusetare si Spa pe vasul MSC Magnifica (tratamente si servicii personalizate);

  • internetul;

  • asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);

  • asigurarea storno – optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului cu Turistul.


ORAR DE ZBOR (ORE LOCALE), COMPANIA BLUE AIR & TAROM:

27.08: BUCURESTI 07:00 – HAMBURG 08:45 – Zbor Blue Air (0B 139)

03.09: HAMBURG 17:35 - BUCURESTI 21:05 – Zbor Tarom (RO 322)


GRUP MINIM:

30 persoane.

TERMENE DE PLATA:

  50% din pretul pachetului turistic la inscriere;

  30% din pretul pachetului turistic pana pe 26.06.2017;

  20% din pretul pachetului turistic cu minim 31 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 31 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI: pentru anulare din 01.03.2017 pana pe 25.04.2017: penalizare 5% din pretul pachetului turistic;30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face pana pe 25.05.2017;50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face pana pe 25.06.2017;80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face pana pe 25.07.2017;100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 31 zile inaintea plecarii


IMPORTANT!Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):- Tarif la cerere

MSC MAGNIFICA - INFORMATII DESPRE VASUL DE CROAZIERA

  An lansare: 2010

  Clasa: Musica

  16 punti de activitati, distractie si optiuni de cazare

  Capacitate cazare: 1.259 de cabine (2.518 oaspeti), impartite pe diferite clase

  Trei piscine (inclusiv 1 piscina acoperita si 1 piscina pentru copii), 9 jacuzzi

  Centru fitness de ultima generatie ce ofera o mare varietate de cursuri, pista de alergare

  Galerie de arta, galerie si magazin foto, magazine (o selectie variata a celor mai bune brand-uri de imbracaminte, parfumuri, bijuterii, genti si articole din piele, dar si echipamente foto si video, tutun si bauturi alcoolice si multe produse cu logo-ul MSC), biblioteca, discoteca, cazinou

  O mare varietate de restaurante (4 restaurante, dintre care 1 in regim bufet), cafenele si baruri (16)

  Divertisment seara (in Sala de Teatru) ce include spectacole de teatru, show-uri de cabaret, circ, muzica, dans

  Accesul la internet prin satelit (contra cost)

  Centrul spa MSC Aurea (o varietate de tratamente de la masaj, sauna, aromaterapie, solar pentru adulti); salon de infrumusetare, coafor.

Cabina Interioara

Aceste cabine sunt prevazute cu 2 paturi separate care pot fi transformate in pat dublu (la cerere, cu exceptia celor din cabinele pentru persoane cu dizabilitati), aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon si optional, conexiune la internet contra cost, minibar, seif.Dimensiune: 12- 13 mp. 

Cabina exterioara

Cabinele exterioare cu vedere totala, in numar de 87 de cabine, fac parte doar din categoria Fantastica si au vederea totala spre mare. Acest tip de cabina are un pat dublu convertibil in doua paturi twin, aer conditionat, baie cu dus, televizor, telefon, mini bar si seif. Suprafata cabinei: 16 mp.

Cabina Exterioara cu balcon

Aceste cabine sunt prevazute cu doua paturi separate care se pot transforma intr-un pat dublu (la cerere, cu exceptia celor din cabinele pentru persoane cu dizabilitati), balcon, aer conditionat, baie cu dus, televizor, si optional, conexiune la internet (contra cost), minibar, seif. Dimensiune: 17- 23 mp


Croaziera Fiordurile Norvegiene 7 nopti
Croaziera Fiordurile Norvegiene 7 nopti
Croaziere Danemarca:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media