Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Vacanta de 1 Decembrie la LISABONA

Oferte 1 Decembrie Portugalia / Vacanta de 1 Decembrie la LISABONA
Vacanta de 1 Decembrie la LISABONA
Transport Avion TAP PORTUGAL| 4 zile | de la 330 Euro
28 Noiembrie - 01 Decembrie

28 Noiembrie Bucuresti - Lisabona
Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 02:50 pentru imbarcare pe zborul direct al companiei TAP PORTUGAL cu destinatia Lisabona. Decolare la ora 04:50 cu zborul TP723 si aterizare la Lisabona la ora locala 07:20. Intalnire cu ghidul local vorbitor de limba romana si transfer in oras. Tur de oras Lisabona cu ghid local de limba romana: Vor putea fi admirate: cartierul Belem - un loc strans legat de descoperirile maritime portugheze, vizita interioara la biserica Manastirii Jeronimos - o capodopera a stilului Manuelin, aflata pe lista Patrimoniului Mondial Unesco. Vom vizita Turnul Belem (1515) si vizita exterioara la Monumentul Descoperirilor Maritime. Ne vom indrepta apoi catre orasul vechi, unde vom debarca din autocar si vom urca la Castelul St. George, trecand pe langa biserica Sf. Antonio si Catedrala. Colina pe care se afla ofera o panorama deosebita asupra orasului. Vom cobori apoi catre strazile pitoresti ale cartierului Alfama - unul dintre cele mai vechi cartiere ale orasului. In drum spre hotel vom admira panoramic: Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. Sosire la hotel. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru odihna si vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare hotel FENIX URBAN 4* situat central sau similar. Detalii pe www.hfhotels.com/gb/hf-fenix-urban ‎
29 Noiembrie Excursie Optionala Sintra - Cabo Da Roca - Cascais - Estoril
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Lisabona sau optional, Excursie de 1/2 de zi la Sintra, declarata de UNESCO patrimoniu universal. Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. In Sintra vom vizita Palatul Regal si vom avea timp liber in centrul orasului. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: "in acest loc se termina pamantul si incepe marea". Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Durata: cca.4 ore. Intoarcere la Lisabona. Dupa amiaza timp liber la dispozitie. Lisabona prinde viata noaptea! Puteti sa admirati Lisabona plina de culoare in drum spre un restaurant traditional unde degustati o delicioasa mancare traditionala portugheza, in timp ce sunteti incantati de muzica Fado. Programul optional incepe la ora 19:30 cu transferul la restaurantul "Timpanas". In timpul cinei veti asculta Fado - muzica traditionala portugheza. Comparat adesea cu muzica Gospel datorita liniei melodice puternice, Fado este cantat la lumina lumanarilor si acompaniat de sunetul mistic al chitarii portugheze. Versurile cantecelor Fado sunt de inima albastra si inele vorbesc despre dragoste pierduta sau pasiuni interzise, dar sunt deopotriva si vesele atunci cand vorbesc despre luptele cu tauri, un vin bun sau despre cei mai buni prieteni. Include transfer cu autocarul, ghid local, cina cu 3 feluri cu bauturi incluse, muzica Fado. Cazare hotel FENIX URBAN 4* situat central sau similar.
30 Noiembrie Excursie Optionala de 1 zi La Obidos - Batalha - Nazare - Fatima
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Lisabona sau optional, Excursie la Obidos, Nazare, Batalha, Fatima. Vom incepe cu o vizita a satului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata portugheza unde vom vizita mica biserica Sf. Maria si stradutele medievale, apoi vom face un scurt popas in oraselul pescaresc Nazare, asezat pe malul oceanului. Timp liber la dispozitie in oras, unde puteti servi un delicios pranz pescaresc. Vom continua cu vizita manastirii Batalha (sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline) si vom continua apoi cu vizitarea centrului religios si de pelerinaj Fatima, renumit datorita aparitiilor Fecioarei Maria in anul 1917. Timp liber la dispozitie in Fatima. Intoarcere la Lisabona. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel FENIX URBAN 4* situat central sau similar.
01 Decembrie Arabida, Sesimbra, Setubal
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie optionala la Arabida, Sesimbra si Setubal. Pentru inceput vom traversa podul 25 Aprilie peste raul Tagus si ne vom bucura de panorama deosebita asupra Lisabonei din varful statuii lui Iisus Hristos - o copie a celebrei statui de pe Muntele Corcovado din Rio de Janeiro, ridicata in cinstea "neparticiparii" Portugaliei la cel de-al doilea razboi Mondial. Excursia continua spre Azeitao, un mic orasel faimos pentru vinul "Muscat", unde vom vizita o crama locala si vom face o degustare de vin iar apoi vom vizita Azulejos - un centru de placi glazurate unde vom intra in tainele acestui mestesug. Continuam cu Sesimbra, un mic orasel pescaresc unde vom putea admira o minunata panorama din varful unui castel local si apoi ne vom bucura de putin timp liber in zona de plaja. Dupa amiaza, ne vom continua excursia de-a lungul muntilor Arabida si ne vom bucura de minunatele privelisti asupra coastei portugheze. Sosire la Setubal si timp liber la dispozitie. Intoarcerea la Lisabona se face pe spectaculosul pod Vasco de Gama in lungime de 17km. La ora 19:30 transfer la aeroport si imbarcare pe zborul DIRECT TAP TP722 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 21:50 si aterizare la Bucuresti la ora 04:00 a doua zi. Sfarsitul pachetului de servicii.
Tarife (calculate pentru un grup de 25 platitori)
- 330 Euro adult loc in camera dubla
- 195 Euro copil 02-07,99 ani cu doi adulti
- 308 Euro copil peste 8 ani sau adult in pat suplimentar
- 410 Euro adult loc in camera single

Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Lisabona - Bucuresti, zbor direct, compania TAP PORTUGAL
- 3 nopti cazare cu mic dejun in Lisabona la hotel FENIX URBAN 4* situat central
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport
- Tur de oras al Lisabonei de 1/2 de zi cu ghid local de limba romana
- Asistenta turistica ghid local de limba romana
Servicii neincluse:
- Taxele de aeroport si combustibil: 185 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 10 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice
Excursiile optionale:
- Obidos, Nazare, Batalha, Fatima: 65 Euro/persoana, minim 15 platitori
Include: transport cu autocar local, ghid local, bilet de intrare la manastirea Batalha, vizitele din program
- Sintra, Cabo da Roca, Cascais: 45 Euro/persoana, minim 15 platitori
Include: transport cu autocar local, ghid local, bilet de intrare la Palatul Regal, vizite conform descrierii
- Seara Fado: 60 Euro/persoana, minim 15 platitori
Include: transfer dus-intors, ghid local, starter, felul principal, desert, 1/2 sticla vinul casei, apa minerala, cafea
- Arabida, Sesimbra, Setubal: 45 Euro/persoana, minim 15 platitori
Include: transport cu autocar local, ghid local, degustare de vin, vizitele din program
Transferuri gratuite din orasele (ore informative):
Constanta:Sala Sporturilor23:30 (27 nov)
Medgidia:Petrom Centura00:00
Cernavoda:Gara00:30
Fetesti:Petrom iesire autostrada00:45
Slobozia:Petrom iesire spre Braila01:30
Brasov:Petrom Calea Bucuresti00:00
Campina:OMV01:30
Ploiesti:Gara de sud02:00
Vacanta de 1 Decembrie la LISABONA
Vacanta de 1 Decembrie la LISABONA
Oferte 1 Decembrie Portugalia:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media