Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

1 Mai la Amsterdam

Oferte 1 Mai Olanda / 1 Mai la Amsterdam

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

1 MAI LA AMSTERDAM
Perioada: 27.04 - 01.05. (5 zile/ 4 nopti)

Ziua 1 (vineri 27.04):
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni - terminalul plecari la ora 11:55. Plecare spre Amsterdam - compania KLM. Sosire in Amsterdam la ora locala 15:45. Transfer de la aeroport la hotel, cazare hotel Blue Tower 3*superior (sau similar). Dupa amiaza timp liber pentru plimbari prin centrul orasului sau, ca alternativa, se poate vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului Vincent Van Gogh.
Ziua 2 (sambata 28.04):
Mic dejun. Astazi avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolul XVII si XVIII ce se intind de-a lungul canalelor. Vizitam Palatul Regal din Piata Dam, cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel dar si celebra piata de flori. Dupa amiaza timp liber sau pentru doritori vizitam impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank apoi Rijksmuseum. Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si bineinteles Rembrandt. Cazare.
Ziua 3 (duminica 29.04):
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala deosebita de o zi la Parcul Keukenhof, Haga si Delft. Dimineata ne vom indrepta cu autocarul spre parcul Keukenhof, cea mai mare gradina de primavara din lume (biletul de intrare este inclus). Acesta este dechis in fiecare an de la sfarsitul lunii martie pana in luna mai. Gradina cuprinde peste 7 milioane de plante dintre care unele infloresc toata perioada. Ne vom continua ziua cu vizitarea orasului Haga unde vom admira Palatul Regal - resedinta Reginei Beatrix, cladirea Parlamentului, Sala Cavalerilor si Palatul Pacii. Continuam cu celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft iar apoi cu orasul Delft unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 90 EURO/ pers). Cazare.
Ziua 4 (luni 30.04):
Mic dejun. Excursie optionala de jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam unde vom face o scurta vizita pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta dar si cumpara (pret informativ valabil pentru min. 25 persoane participante: 60 EURO/ pers). La pranz ne vom intoarce in oras unde incepe sarbatoarea. Astazi se sarbatoareste in Amsterdam Ziua Reginei - Queensday. Desi regina Beatrix este nascuta pe 31 ianuarie sarbatoarea are loc de ziua mamei ei deoarece este prea frig in ianuarie. Strazile Amsterdamului vor fi pline de localnici si de turisti si vom putea admira paradele, concertele, petrecerile care au loc in aceasta zi.
Ziua 5 (marti 01.05):
Mic dejun. Transfer de la aeroport pentru imbarcare cursa Amsterdam - Bucuresti compania KLM. Vom sosi in Bucuresti la ora 16:20.

Pret/persoana: 489 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 190 euro
Reducere pentru a treia persoana in camera: 30 euro


SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Amsterdam - Bucuresti, compania KLM
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Blue Tower 3*superior (sau similar)
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- tur de oras de jumatate de zi (4 ore) cu ghid local in Amsterdam
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport 125 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- excursiile optionale
- intrarile la obiectivele turistice
- asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
1 Mai la Amsterdam
1 Mai la Amsterdam
Oferte 1 Mai Olanda:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media