Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

1 Mai la Istanbul

Oferte 1 Mai Turcia / 1 Mai la Istanbul

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

1 Mai Istanbul 
Plecari: 05.03 (8 Martie), 30.04 (1 Mai), 06.06 (Rusalii), 23.07, 03.09.2014 (5 zile / 4 nopti)
Ziua 1: BUCURESTI - ISTANBUL
Intalnire cu conducatorul de grup la ora 04:10 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si imbarcare pe cursa Turkish Airlines cu destinatia Istanbul. Sosire la ora 07:30 la Istanbul, transfer la hotel si cazare (dupa ora 14:00). Dupa-amiaza, plimbare cu insotitorul de grup prin centrul istoric al orasului sau vizitarea Bazarului Egiptean de mirodenii datand din secolul al XVII-lea, piata dedicata in special alimentelor si condimentelor, cu o paleta larga de culori si arome (deschis zilnic).
Ziua 2: ISTANBUL - tur de oras
Mic dejun. Tur de oras pietonal cu insotitorul de grup cu admirarea principalelor obiective: Moscheea Albastra - construita in secolul al XVII-lea de sultanul Ahmet I, fiind singura moschee cu 6 minarete din Turcia; Biserica Sfanta Sofia - cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al IV-lea, fiind transformata de catre turci in moschee dupa curerirea Constantinopolului in anul 1453 (inchis luni); Hipodromul antic - locul unde se organizau curse de car si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazi fiind un parc faimos cu monumente reprezentative precum: obeliscul egiptean, coloana lui Constantin, coloana lui Serpentine din Delphi, fantana lui Wilhelm II. Turul se continua cu o vizita in Marele Bazar - una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. Aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, incaltaminte, pielarie sau bijuterii (inchis duminica).
Ziua 3: ISTANBUL - Palatul Dolmabahce si croaziera pe Bosfor (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari si vizite individuale sau, optional, vizitarea Palatului Dolmabahce - ultima resedinta a sultanilor dupa Topkapi, amplasat pe malul Bosforului, cu o vedere spectaculoasa asupra partii asiatice a Istanbulului. Se traverseaza apoi podul care leaga partea europeana de cea asiatica a Istanbulului. Dupa-amiaza, optional, croaziera de-a lungul Stramtorii Bosfor, locul unde se pot vedea in acelasi timp doua continente, Europa si Asia.
Ziua 4: ISTANBUL - Palatul Topkapi si Moschea Suleymaniye (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau, optional, vizitarea cu insotitorul de grup a Palatului Topkapi (secolul al XV-lea), simbol al Imperiului Otoman, localizat intre Cornul de Aur si Marea Marmara, oferind o panorama superba asupra Stramtorii Bosfor (inchis marti). In continuarea excursiei, se va face o oprire pentru vizitarea Moscheii Suleymaniye, construita de catre Suleyman Magnificul, intre anii 1550-1589. Optional, seara turceasca cu cina si spectacol traditional.
Ziua 5: ISTANBUL - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor in jurul orei 12:00. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Turkish Airlines cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 20:50.
Pret/persoana: 299 EURO (loc in camera dubla/tripla)
Supliment camera single: 95 euro
Reducere copil 2-6,99 ani in camera dubla (fara pat suplimentar): - 100 euro
Reducere copil 7-11,99 ani in camera dubla (fara pat suplimentar): - 50 euro
*Oferta este valabila pentru grup minim 25 persoane

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Istanbul - Bucuresti, compania Turkish Airlines;
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* central sau 4* semicentral;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- tur de oras pietonal de o jumatate de zi (3-4 ore) cu insotitorul de grup in Istanbul;
- insotitor roman de grup.
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport 125 EURO/ persoana - pot suferi modificari;
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
- bacsisuri (obligatorii in Turcia): 15 EURO/persoana, se achita reprezentantului agentiei;
- asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane pana la 60 de ani);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno+medicala: 57 lei/persoana, persoane pana la 60 ani);
GRUP MINIM: 25 persoane - Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 25 EURO/ persoana, iar pentru grup 15 - 19 persoane pretul se recalculeaza. De asemenea, in acest caz, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
1 Mai la Istanbul
1 Mai la Istanbul
Oferte 1 Mai Turcia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media