Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

1 MAI Singapore & Bali

Oferte 1 Mai Singapore / 1 MAI Singapore & Bali
1 MAI Singapore & Bali
Perioada: 25 aprilie - 07 mai

Ziua 1: BUCURESTI - SINGAPORE
Intalnire dupa amiaza la aeroportul OTOPENI - terminal Plecari cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa companiei QATAR / KLM cu destinatia Singapore.
Ziua 2: SINGAPORE
Sosire in Singapore la ora pranzului. Transfer si cazare la Hotel Swissotel the Stamford 5* (classic room) sau similar in Singapore. Timp liber pentru acomodarea cu noul fus orar.
Ziua 3: SINGAPORE - tur de oras
Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi impreuna cu insotitorul de grup si ghidul local. Pe parcursul turului de oras vom admira contrastul dintre vechi si nou, dintre Est si Vest. Vom experimenta istoria, cultura si stilul de viata al multi-rasialului Singapore. Vom trece prin districul colonial pentru a vedea Pedang-ul, urmeaza apoi Esplanada si Merlion - un animal mitic jumatate leu, jumatate peste. Urmatoarea oprire va fi in Little India, Chinatown si Gradina Botanica ce se intinde pe 52 de hectare. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala in insula Sentosa. Ne vom bucura de o plimbare cu telecabina de la Muntele Faber pana in Sentosa. Vom vizita Dolphin Lagoon unde se gaseste specia rara de delfini roz. Vom vedea apoi Underwater World, cel mai mare oceanariu din Asia. Ne intorcem cu autocarul la hotel. Cazare.
Ziua 4: SINGAPORE - excursie la Parcul Pasarilor si Night Safari (optionale)
Mic dejun. Timp liber in Singapore sau optional va propunem: excursie de o jumatate de zi la Parcul Pasarilor cel mai mare parc de pasari din sud-estul Asiei, cuprinzand peste 8000 de exemplare din 600 de specii. Aici se afla si cea mai mare cascada artificiala din lume. Incepand cu ora 18:00 va propunem excursia optionala in parcul Night Safari - un parc zoologic cu peste 40 hectare de jungla unde pot fi admiate peste 1000 specii de animale nocturne in propriul lor mediu de viata sau dansurile tribale. Plimbarile prin jungla se pot face fie cu trenuletul fie pe jos pentru cei mai curajosi dupa care va puteti relaxa intr-unul dintre restaurante. Cazare.
Ziua 5: SINGAPORE - BALI
Mic dejun. Dimineata timp liber. La ora 12:00 predarea camerelor si transfer la aeroportul din Singapore pentru imbarcare cursa Singapore-Bali. Sosire in Bali si transfer in zona Lovina aflata in nordul insulei. Cazare hotel Puri Bagus Lovina 4* (camere superior garden view) sau similar.
Ziua 6: BALI - program de vizite inclus
Dimineata foarte devreme vom merge in zona plajei Lovina pentru a vedea delfinii in mediul lor natural dar si un rasarit de soare spectaculos. Ne vom intoarce la hotel pentru a servi micul dejun apoi continuam cu Pura Puncak Penulisan, cel mai inalt templu din Bali. Vom urca cele 333 scari pentru a avea o panorama deosebita asupra coastei si a peisajului din jur. Statuile din interiorul templului dateaza din secolul XI. Continuam vizita in zona Kintamani pentru a vedea Muntele si Lacul Batur, ambele de origine vulcanica. Tot in Kintamani avem timp liber pentru a servi si masa de pranz. Dupa amiaza ne intoarcem la hotel. Cazare hotel Puri Bagus Lovina 4*.
Ziua 7: BALI - program de vizite inclus
Mic dejun. Astazi vom parasi zona de nord a insulei si vom merge catre sud unde vom avea cazare 4 nopti. Pe drum vom vizita numeroase obiective. Prima oprire este lacul Buyan pentru a vedea coloniile de maimute, apoi lacul Tamblingan cu o priveliste deosebita, urmeaza satul Munduk pentru a vedea plantatiile de cafea, cuisoare si de orez. Vedem apoi zona Bedugul si vizitam templul Ulundanu. Timp liber pentru masa de pranz. Ultima oprire va fi la templul Tanah Lot construit pe o stanca pe coasta vestica a insulei iar daca vremea va fi buna vom fi martorii unui apus de soare
spectaculos. Cazare hotel Grand Mirage 5* (camere deluxe garden view) sau similar.
Ziua 8: BALI - timp liber pentru plaja sau excursii optionale
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala. Popunerea noastra este rafting pe raul Ayung, o experienta unica pentru toate varstele in cadrul careia veti putea admira flora si fauna uimitoare dar si numeroase cascade. Aventura se va incheia un zona Ubud cu o masa de pranz delicioasa si o bautura rece. Retur la hotel. Cazare hotel Grand Mirage 5*.
Ziua 9: BALI- timp liber pentru plaja sau excursii optionale
Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja. Pentru a doua parte a zilei va propunem o alta excursie optionala catre punctul cel mai sudic al insulei unde se afla templul Uluwatu. La apusul soarelui avem posibilitatea de a admira dansul Kekak, apoi vom servi cina cu peste si fructe de mare pe plaja Jimbaran. Ne intoarcem la hotel. Cazare hotel Grand Mirage 5*.
Ziua 10: BALI - plaja
Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plaja. Cazare hotel Grand Mirage 5*.
Ziua 11: BALI - jeep safari (optional)
Mic dejun. Pentru ultima zi a sejurului va propunem excursie optionala Jeep Safari. Vom vedea templul Batukaru, zona muntoasa, terasele cu campuri de orez, satele traditionale. Ne intoarcem la hotel. Cazare hotel Grand Mirage 5*.
Ziua 12: BALI - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber toata ziua pana la ora transferului. Camerele se vor elibera in jurul orei 12:00. Transfer la aeroport si imbarcare cursa QATAR / KLM.
Ziua 13: BUCURESTI
Sosire in Bucuresti dupa ora pranzului.

PRET/persoana: 1495 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 590 EURO

SERVICII INCLUSE:
- transport avion cu compania QATAR sau KLM
- 10 nopti cu mic dejun inclus: 3 nopti Singapore hotel Swissotel the Stamford 5* si 7 nopti Bali (2 nopti in nordul insulei, la hotel Puri Bagus Lovina 4*, 5 nopti in sudul insulei, hotel Grand Mirage 5*)
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- tur de oras cu ghid local in Singapore
- doua excursii de cate o zi in Bali (ziua 6 si ziua 7)
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport si securitate 430 EURO/persoana (pot suferi modificari)
- asigurarea medicala (obligatorie) / asigurarea storno
- taxa de viza pentru Indonezia (25 usd) si taxa de iesire din Indonezia (20 usd) - ambele se platesc pe aeroportul din Bali
- excursiile optionale
- bacsisurile pentru ghizii locali
1 MAI Singapore & Bali
1 MAI Singapore & Bali
Oferte 1 Mai Singapore:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media