Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit la Venetia de 1 Mai 6 zile

Oferte 1 Mai Italia / Circuit la Venetia de 1 Mai 6 zile
ZIUA 1
- luni, ora 06.15 - prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Pitesti- Sibiu - Arad. Cazare in zona Budapesta - Gyor.
ZIUA 2
(mic dejun). Deplasare la VIENA, scurt tur cu autocarul pe RINGUL VIENEZ unde se vad: Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Muzeul de Arta, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Palatul Hofburg, Opera, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Popas in Viena (1 ora).
Obs. -cazarile din zilele 2, 3 si 4 sunt in acelasi hotel. Cazare in zona Venetia - Padova.
ZIUA 3
(mic dejun). Se viziteaza (2 ore) in VERONA : Palazzo Capuleti, Balconul Julietei, Piata Bra, Arena romana. In Padova - vizita Catedrala Sf. Anton. Deplasare cu autocarul in Piata Tronchetto din Venetia, apoi deplasare cu vaporasul (Canal Giudeca, Piata San Marco si retur in Piata Tronchetto). In Venetia se viziteaza : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Cazare in zona Venetia - Padova.
ZIUA 4
(mic dejun) Deplasare cu autocarul si trenuletul( aprox. 3 EURO) in Piata Roma din Venetia. Timp liber sau optional, cu vaporasul la Murano si Burano. Cazare in zona Venetia-Padova.
ZIUA 5
(mic dejun). Deplasare la POSTOJNA - vizita cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul). Deplasare la Liubliana (popas o ora) si pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.
ZIUA 6
-sambata (mic dejun). Plecare din Ungaria pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

Pret : 245 EURO + 25 EURO (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru Venetia (taxe autocar intrare in oras, transport autocar si vaporas).
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 80 EURO.
La inscriere se achita minim 100 EURO.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 40 EURO.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman ;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
- 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*.
Pretul nu include biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt. acestea.
Circuit la Venetia de 1 Mai 6 zile
Circuit la Venetia de 1 Mai 6 zile
Oferte 1 Mai Italia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media