Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

8 Martie la Paris

Oferte 8 Martie Franta / 8 Martie la Paris
Plecari: 7 - 11 martie (5 zile/4 nopti)
8 MARTIE PARIS
- Avion 5 zile/4 nopti
PROGRAMUL EXCURSIEI
07 martie BUCURESTI - PARIS
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda-OTOPENI, ora 05:10 pentru imbarcare cursa companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 07:10. Sosire in Paris la ora 09:20. Tur panoramic Paris de 1/2 de zi (4 ore). Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier si Domul Invalizilor. Transfer la hotel. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi. Cazare la hotel IBIS BERTHIER 3***.
08 martie PARIS - VERSAILLES
Mic dejun. Excursie optionala la castelul Versailles. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Marele si micul Castel Trianon. Dupa amiaza timp liber la dispozitie. Seara, BONUS: Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D�Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare la hotel IBIS BERTHIER 3***.
09 martie PARIS - MONTMARTRE
Mic dejun la hotel. Deplasare cu metroul in cartierul Montmartre. Tur pietonal cu insotitorul de grup in Montmartre pe minunatele stradute catre Bazilica Sacre Coeur. Se viziteaza apoi Piata Pictorilor si Zona de Suveniruri. Optional, se poate servi pranzul la restaurant. Dupa pranz, timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Cazare la hotel IBIS BERTHIER 3***.
10 martie PARIS - MUZEUL LOUVRE
Mic dejun. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Dupa pauza de pranz, optional, Vizitarea Muzeului Louvre cu ghid autorizat. Muzeul gazduiest impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly - renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Cazare la hotel IBIS BERTHIER 3***.
11 martie PARIS-BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele vizite si cumparaturi. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare cursa Paris - Bucuresti a companiei Air France AF1088 cu decolare la ora 18:55. Sosire in Bucuresti la ora 22:45.

8 Martie la Paris
8 Martie la Paris
Oferte 8 Martie Franta:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media