Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

8 Martie la Roma

Oferte 8 Martie Italia / 8 Martie la Roma
8 MARTIE LA ROMA
PROGRAMUL EXCURSIEI
07 Martie BUCURESTI - ROMA
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 04:35 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei ALITALIA AZ 503 cu destinatia ROMA. Decolare la ora 06:35, sosire la Roma Fiumicino la ora 07:45. Transfer in oras si intalnire cu ghidul local pentru Tur de oras Roma cu ghid local: Piazza Barberini, minunatele fantani ale Romei, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Colle Oppio. Transfer la hotel. Cazare la hotel BEST WESTERN BLU 4****. Detalii pe www.bluhotelroma.it
08 Martie ROMA - MUZEELE VATICANULUI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Vizita la VATICAN - cel mai mic stat independent din lume. In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fasciantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, Celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo & Bazilica San Pietro - cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera "Pieta" de Michelangelo. Tarif: 32 Euro/persoana si include: bilet de intrare la Vatican, rezervare de grup, ghid local autorizat, casti, ghid insotitor.(se rezerva din tara odata cu pachatul turistic). Timp liber pentru shopping. Roma este un loc excelent pentru cumparaturi, cu magazine impanzite in tot orasul. Capitala cosmpolita si prospera de peste 2000 de ani, Roma ofera un amestec multi-etnic, care este atat atractiv cat si exploziv! Roma gazduieste o gama larga de oportunitati de shopping, unele dintre cele mai renumite zone de cumparaturi in Roma sunt: Via dei Condotti cea mai exclusivista strada de shopping, Piazza di Spagna, Via del Corso. Cazare la hotel BEST WESTERN BLU 4****
09 Martie ROMA - TIVOLI
Mic dejun. Optional, excursie la TIVOLI - unde vom vizita celebrele gradini de la Vila D�Este. Tarif: 50 Euro/persoana, minim 20 de platitori. Include: transport autocar, ghid local, rezervare, biletul de intrare, ghid insotitor. Dupa amiaza vizite pietonale cu insotitorul de grup: San Giovanni Laterano, prima catedrala oficiala din Roma ctitorita de Constantin cel Mare in 324. Supranumita "Mama tuturor bisericilor" bazilica San Giovanni in Laterano este catedrala Romei, biserica unde Papa este episcop. Biserica Santa Maria Maggiore este una dintre cele patru mari biserici din Roma, construita in anul 352 dupa Cristos si dedicata Sfintei Marii. Lacasul a fost ridicat dupa ce Papei Liberius i s-a aratat in vis Maica Domnului, care l-a indemnat sa faca o astfel de constructie. San Pietro in Vincoli, acesta biserica veche a fost ridicata in sec. IV si complet renovata de Papa Julius al II-lea la sfarsitul sec. V. Numele sau inseamna " Sfantul Petru in Lanturi". Marea atractie este Mausoleul lui Julius al II-lea comandat de insusi Papa in 1505 si realizat de Michelangelo. Cazare la hotel BEST WESTERN BLU 4****.
10 Martie ROMA - NAPOLI & INSULA CAPRI
Mic dejun. Optional, Excursie de 1 zi la Napoli si Insula Capri. Se viziteaza orasul de la poalele muntelui Vezuviu in cadrul unui scurt tur panoramic din autocar si minunata Insula Capri. Tarif informativ: 120 Euro/persoana (min. 20 platitori). Include: transport autocar, Bilet de vapor Napoli - Capri, Vizita in Capri cu ghid local si in Ana Capri, ghid insotitor. Intoarcere la Roma. Cazare la hotel BEST WESTERN BLU 4****.
11 martie ROMA - BUCURESTI
Mic dejun. La ora 12:00 eliberarea camerelor si depunerea bagajelor la camera de bagaje. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi si vizite individuale. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei ALITALIA AZ 502 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 21:30, sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 00:35 (pe 12 Martie). Sfarsitul pachetului de servicii.
8 Martie la Roma
8 Martie la Roma
Oferte 8 Martie Italia:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media