Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Craciun New York

Oferte Craciun SUA / Craciun New York
Plecari: 20 - 26 decembrie (8 zile / 6 nopti)
NEW YORK in sarbatoare - Craciun

PERIOADA: 20 - 26 decembrie  (8 zile / 6 nopti)

Ziua 1
20 decembrie BUCURESTI - NEW YORK

Intalnire la aeroportul Otopeni, ora 05:00 cu insotitorul de grup; plecare spre New York cu compania Air France, cu schimbarea cursei la Paris. Sosire la New York (Aeroportul JFK) la ora locala 16:25. Transfer la Hotel Doubletree Metropolitan by HILTON 4*, situat in MANHATTAN, central, pe Lexington Avenue.
Ziua 2
21 decembrie NEW YORK in ajun de sarbatori

In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul, impreuna cu care vom vizita - in cadrul unui tur panoramic de oras - cele mai importante atractii ale metropolei americane: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii, Ellis Island. Seara intram in spiritul si magia sarbatorilor de Craciun: vom merge impreuna cu insotitorul de grup la cel mai cunoscut brad de Craciun din lume, aflat in fata Rockefeller Center din New York. Doritorii pot incerca si patinoarul special amenajat, care sporeste feeria locului. Cazare.
Ziua 3
22 decembrie NEW YORK - WASHINGTON

Astazi va propunem o excursie optionala de o zi in capitala SUA. Excursia cuprinde transport dus-intors cu autocarul (cca 4 ore un drum), dejun, tur de oras de cca 4 ore si jumatate in cadrul caruia vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Curtea Suprema, Cladirea FBI - panorama. Pret informativ: 230 USD / persoana, minim 20 persoane. Intoarcere la New York seara.
Ziua 4
23 decembrie NEW YORK - Boston

Timp liber. Optional excursie de o zi la Boston, unul din cele mai frumoase orase ale USA (transport cu autocarul). Se viziteaza: Harvard, cea mai veche universitate din USA, Trinity Church, cea mai veche catedrala din Boston, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in sil englezesc. Turul continua cu vizitarea pietei Quincy si a Muzeului US Constitution. Dejun inclus. Pret informativ: 230 USD / persoana, minim 20 persoane. Cazare New York.
Ziua 5
24 decembrie PHILADELPHIA & ATLANTIC CITY

Zi libera pentru vizite individuale. Propunerile noastre sunt: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, plimbare in Central Park. Alternativ, va recomandam o excursie optionala de o zi la Philadelphia si Atlantic City (pret informativ: 230 USD / persoana, minim 20 persoane). Excursia include transport cu autocarul, tur panoramic complet in Philadelphia, vizitarea Muzeului Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, casa Betsy Rose. Dejunul este inclus. Dupa amiaza se viziteaza Atlantic City, considerat "Las Vegasul" de pe coasta de est a USA. In seara aceasta sau in oricare din serile sejurului, va propunem sa participati la unul dintre spectacolele de pe Broadway (pretul unui bilet: de la 80 USD, in functie de spectacol).
Ziua 6
25 decembrie NEW YORK

Dimineata participare impreuna cu insotitorul de grup la Slujba de Craciun de la Catedrala Sf. Patrick, amplasata pe celebra 5th Avenue. Dupa slujba se poate face un tur individual al celor mai renumite 6 mari magazine din centrul orasului: Macy s Department Store, Bloomingdale s Department Store, Lord & Taylor, Saks Fifth Avenue, Bergdorf Goodman, The Barney s, The Bloomingdale s. Optional puteti alege un tur de seara "New York Christmas Lights": traversare cu ferry boat la Staten Islands, Brooklyn, Soho, Greenwich Village, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana.
Ziua 7
26 decembrie NEW YORK

Vom preda camerele la ora pranzului. Optional, pentru ultima zi de sedere la New York, va propunem un program de shopping la unul dintre cele mai mari outlet-uri (mall fara taxe), situat la o ora de mers de oras. Pret informativ: 45 USD /persoana. Cei care opteaza pentru acest program vor preda camerele in cursul diminetii. La ora 16:00 avem prevazut transferul la Aeroportul JFK pentru imbarcare pe cursa Air France cu decolare la ora 19:15 cu destinatia Paris.
Ziua 8
27 decembrie BUCURESTI

Sosire la Paris la ora locala 08:30, schimbarea cursei. Sosire la Bucuresti la ora 14:15.
PRET/persoana: 1280 EURO (loc in dubla)
Supliment camera single: 540 EURO

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - New York si retur cu compania AIR FRANCE
- 6 nopti cazare in New York, la hotel Doubletree Metropolitan by Hilton 4* situat in MANHATTAN
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- tur de oras in New York
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport si securitate = 440 EURO - se pot modifica, valoarea acestora va fi comunicata cu 2 saptamani inaintea plecarii
- taxa de viza = 160 USD la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a BRD
- mese (inclusiv mic dejun)
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale*
- asigurarea medicala si asigurarea storno
- tips pentru soferi, ghizi locali si bagajisti - 20 USD/persoana, obligatorii in SUA
- mic dejun (cca 20 USD/persoana/zi la local specializat de mic dejun)
*zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea la New York, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali, barci de croaziera)
Recomandare: pe perioada sederii la New York se poate achizitiona un City Pass, un permis care da posibilitatea vizitarii a 6 obiective extrem de populare: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, Observatorul Empire State Building, Muzeul de Arta Moderna, croaziera cu Circle Line, MoMa.
GRUP MINIM: 20 persoane. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza, sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / extras de cont personal cu minum 2000 USD / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie in original, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / pentru copii, certificat de nastere in original / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie). Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate. In cazul neobtinerii vizei se aplica penalizarile stipulate in "conditiile de retragere" aferente zilei in care se sustine interviul. De asemenea, taxa de viza si programare (achitata direct de client la banca) nu se restituie de catre Ambasada SUA.
Termen limita pentru transmiterea documentelor: 7 saptamani inaintea plecarii
Craciun New York
Craciun New York
Oferte Craciun SUA:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media