Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Craciun Praga autocar

Oferte Craciun Cehia / Craciun Praga autocar
Plecari: 22 decembrie - 27 decembrie (6 zile)
CRACIUN PRAGA
BONUS! CONCERT DE CRACIUN LA MUNICIPAL HOUSE
Transport Autocar | 6 zile | 325 Euro

22 Decembrie Bucuresti - Budapesta
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sibiu - Sebes - Deva - Timisoara - Arad - Budapesta. Sosire in cursul serii la Budapesta in functie de formalitatile vamale. Servirea cinei la hotel.
Cazare Hotel 4* Budapesta.
23 Decembrie Budapesta - Bratislava - Praga
Mic dejun. Excursia continua spre Praga pe ruta Bratislava - Brno - Praga. In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric, faleza Dunarii. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel Duo 4* Praga (clasificare locala) sau similar. Servirea cinei la hotel. Timp liber la dispozitie.
24 Decembrie Praga - Orasul de Aur & Magia Pietelor de Craciun | Seara de Ajun
Mic dejun. Tur de oras Praga cu ghid local de limba romana: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit - simbolul spiritualitatii cehe, Podul Carol, "Golden Lane" - strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic. Vizitarea Pietei de Craciun cu insotitorul de grup. Aceste piete sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice a sarbatorilor de iarna. Principalele piete de craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslav si sunt deschise toata luna decembrie. Profitati de aceasta ocazie pentru a procura minunate cadouri de Craciun pe care sa le oferiti apoi celor dragi. Seara, optional, CINA TRADITIONALA DE CRACIUN la restaurantul "U MARCANU" cu program folcloric , muzica traditionala, colinde si bauturi nelimitate. Tarif adult: 57 Euro/persoana cu transfer inclus, Copil 06 - 11,99 ani: 30 Euro/copil, copil 0 - 5,99 ani: GRATUIT (minim 25 de platitori). Cazare Hotel Duo 4* Praga sau similar.
25 decembrie Praga - Ziua de Craciun & Concert Extraordinar la Municipal House
Mic dejun. Tur pietonal cu insotitorul de grup: Cartierul Evreiesc, Piata de Craciun din Praga, zona Hradului. Timp liber la dispozitie. Servirea cinei la hotel. Seara, va invitam la CONCERT EXTRAORDINAR DE CRACIUN la MUNICIPAL HOUSE (OBCENI DUM). Transferul cu autocarul este inclus. Cazare Hotel Duo 4* Praga sau similar.
MUNICIPAL HOUSE (OBCENI DUM) - reprezinta o cladire importanta pentru arhitectura si istoria politica a Cehiei. A fost construita la inceputul secolului XX in stil Art Nouveau. Fatada include o mare fresca pe arcada de deasupra celui de-al doilea nivel, fiind urmata de o cupola impresionanta. Fresca realizata din mozaic reprezinta "Omagiul Pragai" de Karel �pillar. Pe laterale sunt sculpturi alegorice care reprezinta "Degradarea si Revoltarea poporului" de Ladislav �aloun. Casa Municipala din Praga adaposteste cea mai mare si mai frumoasa sala de concerte a capitalei cehe - Sala Smetana.
26 decembrie Praga - Viena - Budapesta
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi scurta plimbare pe jos in centrul istoric: Palatul Hofburg - fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan, Piata Primariei. Excursia continua spre Budapesta. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulash, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare. Tur Budapesta by night cu ghidaj in limba romana de pe vasul de croaziera. Tarif: 30 Euro/persoana, minim 25 platitori, transfer inclus. Cazare Hotel 4* Budapesta.
27 decembrie Budapesta - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre tara, sosire seara tarziu in functie de formalitatile vamale. Sfarsitul pachetului de servicii.
Tarife (calculate pentru un grup de 40 platitori)
- 325 Euro adult loc in camera dubla
- 255 Euro copil 0-05,99 ani in camera cu doi adulti
- 279 Euro copil 6-11,99 ani in camera cu doi adulti
- 389 Euro adult loc in camera single

Servicii incluse:
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel 4* Budapesta
- 3 nopti cazare cu mic dejun hotel Duo 4* Praga (clasificare locala)
- 3 cine in zilele de 22, 23 si 25 decembrie
- Concert extraordinar de Craciun la Municipal House Praga
- Tur de oras Bratislava
- Tur de oras Praga panoramic si pietonal cu ghid local de limba romana
- Vizitarea Pietei de Craciun de la Praga
- Tur pietonal Praga cu insotitorul de grup
- Tur de oras Viena
- Transport cu autocar propriu clasificat 4*
- Insotitor de grup
Servicii neincluse:
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
- CINA TRADITIONALA DE CRACIUN la restaurantul "U MARCANU" cu program folcloric , muzica traditionala, colinde si bauturi nelimitate. Tarif adult: 57 Euro/persoana cu transfer inclus, Copil 06 - 11,99 ani: 30 Euro/copil, copil 0 - 5,99 ani: GRATUIT (minim 25 de platitori). Se rezerva din tara.

CINA DE CRACIUN LA RESTAURANTUL "U MARCHANU"
- Mini sandwich-uri "Christmas Eve"
Aperitiv cald
- Jambon afumat cu sos de prune
Supa
- Supa de cartofi cu ciuperci servita in coaja de paine neagra
Felul Principal
- Piept de curcan cu umplutura de migdale, cartofi cu sunca, morcovi si brocoli
Desert
- Clatite cu afine si frisca
Bauturi
- Becherovka
- Consum nelimitat de bere, vin si racoritoare
- Cafea
-Un pahar de punci de Craciun
Tarif adult: 57 Euro/persoana; Copil 06-11,99 ani: 30 Euro/copil; Copil 0-5,99 ani: Gratuit
(se rezerva din tara odata cu achizitionarea pachetului de servicii, meniul poate suferi modificari de la data publicarii)
Craciun Praga autocar
Craciun Praga autocar
Oferte Craciun Cehia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media