Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Craciun in Tara Sfanta

Oferte Craciun Israel / Craciun in Tara Sfanta
Plecari: 23.12 - 29.12.(7 zile/6 nopti)
CRACIUN IN TARA SFANTA, ISRAEL
HAIFA - CANA - TIBERIAS - NAZARET - CAPERNAUM - PUSTIUL HOZEVA- IERUSALIM - EIN KAREM - LIDA
PERIOADA: 23.12 - 29.12. (7 zile/6 nopti)
Transport avion(Compania El Al) & autocar lux
Ziua 1 (23.12.): BUCURESTI - TEL AVIV - HAIFA - TIBERIAS
Intalnire la aeroportul International Otopeni "Henri Coanda", ora 08:00 cu conducatorul de grup din partea agentiei organizatoare. Imbarcare cursa EL AL, LY 574: Bucuresti 11:50 - Tel Aviv 13:40, Aeroportul Ben Gurion. Deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, splendid oras-port aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom vizita Biserica Stela Maris (steaua marii), cu altarul asezat in Pestera Proorocului Ilie Tesziteanul cu altarul asezat in Pestera Proorocului Ilie Tesziteanul. Vom admira Templul Cultului Bahai cu "Gradinile suspendate". Cotinuam spre Cana, unde vom vizita Biserica Grec-ortodoxa, pozitionata pe locul casei lui Simion Cnanitul, unde s-a petrecut prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Cina si cazare Hotel RESTAL 3*sup./similar in Tiberias.
Ziua 2 (24.12.): Nazaret - Capernaum - Tabgha.
Mic dejun. Deplasare la Nazaret, vizitarea Bisericii ortodoxe Sf. Gavril, cu Izvorul Mariei si a Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Capernaum - oras denumit si "Cetatea Domnului", vizitarea vestitului loc unde Isus a predicat, casa Sf. Petru, Tabgha, unde Isus a savarsit minunea inmultirii painilor si a pestilor. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisercii Catolice. Yardenit, "locul amenajat al botezului" lui Isus. Optional, in functie de timp, temperatura si nr. solicitari, plimbare cu o copie a "barcii lui Isus" pe apele Marii Galileii (cca. 10 euro/persoana). Cina si cazare in Tiberias.
Ziua 3 (25.12.): Muntele Tabor - Ierihon - Marea Moarta
Mic dejun. Deplasare Muntele Tabor. Vizitarea Bisericii Greco-Ortodoxe, ridicata pe locul unde s-a petrecut "Schimbarea la fata"(transfer maxi-taxi 5 euro/persoana, se achita la Agentie). Qumran (vechiul centru al Esenienilor), la Marea Moarta. Scurta oprire la magazinul de produse cosmetice & restaurant autoservire. In functie de timp, oprire (40 min.) la Marea Moarta - Kibut Kalia. Deplasare spre orasul Ierihon, cel mai vechi oras din lume - amplasat in viitorul Stat Palestinian. Vizita la Biserica si Caminul Romaneasc cu hramul "Tuturor Sfintilor". Privire asupra Muntelui Carantania, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Continuarea drumului spre Bethleem. Cina si cazare hotel SHEPHARD 4*/similar in Bethleem.
Ziua 4 (26.12.): Bethleem - Ierusalim - Bethleem
Mic dejun. Deplasare Ierusalim Vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul "Cina cea de Taina" si la mormantul marelui rege David. Vizita la Zidul Plangerii. Bethleem - vizitarea Bisericii Greco-Ortodoxe a Nativitatii, a Bisericii Romano-Catolice Sfanta Ecaterina si a "Grotei Laptelui" unde Sfanta Familie s-a adapostit in drumul spre Egipt. Cina si cazare hotel in Bethleem.
Ora 22:30-00:30, deplasare la Biserica Sfanta Catherina din Bethleem, unde se oficiaza Sfanta Liturghie, care se transmite de pe platoul din fata Bisericii in intreaga lume pe posturile TV.
Ziua 5 (27.12.): Bethleem - Ierusalim - Bethleem.
Mic dejun. Ora 09:30 participare la Sfanta Liturghie de la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Urcare pe Muntele Scopus, pentru a vedea de sus panorama orasului si a Sfintei Cetati. Incepem pelerinajul nostru (pe jos) cu Muntele Maslinilor, Vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a Plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiuniilor si Biserica Mormantului Maicii Domnului. Vom intra in Cetatea Sfanta prin Poarta Sfantului Arhidiacon si Intai Mucenic Stefan si vom parcurge pe jos Via Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Vizitarea Bisericii Sfantului Mormant - "Centrul Pamantului". Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Cina şi cazare la hotel 4* in Bethleem.
Ziua 6 (28.12.): Bethleem - Ierusalim.
Mic dejun. Deplasare Ierusalim. Tur panoramic in orasul de vest, Portile Sfintei Cetati. Vizita de reculegere la Sfantul Mormant. Optional, vizita la fabrica de diamante Capris. Cina si cazare hotel Jerusalem Gate 4* in Ierusalim.
Ziua 7 (29.12.): Ein Karem - Lida - Tel Aviv.
Mic dejun. Deplasare spre Ein Karem (patria Sfantului Ioan Botezatorul). Vizitarea Bisericii si a criptei in care s-a nascut "cel mai mare om nascut dint-o femeie", Fantana Fecioarei Maria, locul intalnirii Fecioarei Maria cu vara sa Elisabeta. Vizitarea Bisericii unde se afla moastele si lantul cu care a fost legat Sfantul Gheorghe Biruitorul. Deplasare spre Aeroportul Ben Gurion pentru imbarcare cursa EL AL LY 571: Tel Aviv (17:30) - Bucuresti (20:20).
PRET/persoana:
- 605 Euro (loc in camera tripla)
- 615 Euro (loc in camera dubla).
Reducere 10 euro/persoana loc in camera tripla.
Supliment camera single: 190 Euro.
Reducere copil 10 - 12 ani: 50 Euro

SERVICII INCLUSE:
- transport avion Compania EL AL, Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;
- asistenta in aeroport (Tel Aviv) la sosire si plecare;
- 6 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) la hoteluri 3*sup./4*, conform programului: 2 nopti Tiberias, 3 nopti Bethleem, 1 nopti Ierusalim (camere cu aer conditionat, telefon, TV cablu);
- Cina festiva de Craciun;
- transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
- intrari la obiectivele precizate in program
- ghizii locali - vorbitori de limba romana la principalele obiective din Bethleem si Ierusalim,specializati in circuite religioase.
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport si securitate - 155 euro / pers (pot suferi modificari),se achita la Agentie,
- "tips" (bacsisurile) obligatorii in Israel - 30 euro / pers (pentru ghizii locali, sofer, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului.
- Transfer microbuze Mutele Tabor (5 euro/pers.),se achita la Agentie,
- asigurarea medicala si asigurare storno (optional).
GRUP MINIM: 40 PERSOANE. Supliment grup 34-39 persoane: 15 euro / persoana; grup 30-34 persoane: 30 Euro/persoana.
Craciun in Tara Sfanta
Craciun in Tara Sfanta
Oferte Craciun Israel:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media