Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit de Rusalii in Paralia Katerini 4 zile

Oferte Rusalii Grecia / Circuit de Rusalii in Paralia Katerini 4 zile
ZIUA 1, ora 06.15-prezentarea la imbarcare, parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare din Bucuresti pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei. In centrul Sofiei-vizita Catedrala Alexander Nevsky. Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 2 Timp liber pentru plaja si baie in Paralia Katerini. Optional (35 EUR - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 EUR-daca se achita in excursie), deplasare (popas in Vergina, la Mormantul lui Filip al II-lea) la Kastoria - pentru shopping la magazinele fabricilor de pielarie si blanarie. Obs. - in excursia de Paste nu se organizeaza optionalele din zilele 2 si 3. Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 3 Timp liber pentru plaja si baie in Paralia Katerini. Optional (15 EUR - daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 20 EUR-daca se achita in excursie), tur Salonic pe ruta: Arcul lui Galerius, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bd. Expozitiei, Turnul Alb, Piata Aristotel, Biserica Sf. Dumitru, statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare. Dupa tur-shopping in Salonic. Cazare in Paralia Katerini.
ZIUA 4-Duminica (de Paste-Luni). Plecare din Grecia prin Bulgaria (vizita Manastirea Rila, popas 30 min. in Veliko Trnovo). Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).
PRET: 125 EUR + 15 EUR (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru excursiile la: Sofia, Manastirea Rila si Veliko Trnovo.
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
Supliment single 35 EUR.
La inscriere se achita minim 60 EUR.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 15 EUR.

Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari ;
- 3 cazari la vile (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice(muzee, asezaminte de cult,etc.) si nici ghizii pentru acestea.
Circuit de Rusalii in Paralia Katerini 4 zile
Circuit de Rusalii in Paralia Katerini 4 zile
Oferte Rusalii Grecia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media