Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Oferte Rusalii Amsterdam

Oferte Rusalii Olanda / Oferte Rusalii Amsterdam
Plecari: 14 mai - 18 mai (5 zile/4 nopti)

VACANTA LA AMSTERDAM

14 mai - 18 mai  (5 zile/4 nopti)

Ziua 1 (02 iunie):
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:00 la aeroportul Otopeni. Plecare spre Amsterdam - compania KLM. Sosire in Amsterdam la ora locala 07:50. Vom avea transfer de la aeroport in central orasului pentru un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolul XVII si XVIII ce se intind de-a lungul canalelor. Vizitam Palatul Regal din Piata Dam, cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel dar si celebra piata de flori. Transfer la hotel. Cazare hotel Best Western Blue Square Hotel 4* (sau similar). Timp liber.
Ziua 2 (03 iunie):
Mic dejun. Astazi vom avea ocazia de a vizita impreuna cu insotitorul de grup Casa Anne Frank apoi Rijksmuseum. Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si bineinteles Rembrandt. Timp liber pentru masa de pranz. Dupa amiaza avem timp pentru a vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului Vincent Van Gogh. Cei interesati pot continua cu Muzeul Berii, Muzeul Lalelelor, Muzeul Gentilor.
Ziua 3 (04 iunie):
Mic dejun. Excursie optionala de jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam unde vom face o scurta vizita pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta dar si cumpara. Dupa amiaza ne vom intoare in Amsterdam. (pret informativ valabil pentru min. 20 persoane participante: 60 EURO/ pers)
Ziua 4 (05 iunie):
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Madurodam. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga unde vom face un tur panoramic si vom admira Palatul Regal - resedinta Reginei Beatrix, cladirea Parlamentului, Palatul Pacii. Apoi vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Continuam cu parcul Madurodam unde vom vedea intreaga Olanda in miniatura. Mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft iar apoi cu orasul Delft unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru min. 20 persoane participante: 110 EURO/ pers). Cazare.
Ziua 5 (06 iunie):
Mic dejun. Dimineata timp liber pana in jurul orei 11:00 cand avem programat transferul de la hotel la aeroport. Ne imbarcam pe cursa KLM catre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 16:25.

Pret/persoana: 445 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 165 euro


SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Amsterdam - Bucuresti, compania KLM
- 4 nopti cazare cu mic dejun la Best Western Blue Square Hotel 4* (sau similar)
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- tur de oras de jumatate de zi (4 ore) cu ghid local in Amsterdam
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport 135 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- excursiile optionale
- intrarile la obiectivele turistice
- asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
- asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice, in pachet cu asigurarea medicala)
Oferte Rusalii Amsterdam
Oferte Rusalii Amsterdam
Oferte Rusalii Olanda:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media