Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Ski Novy Smokovec

Oferte Ski Slovacia / Ski Novy Smokovec
Plecari: decembrie + ianuarie, februarie, martie, aprilie
Hotel ATRIUM 3***
Localizare
: Hotelul se afla la 50 m de ski-lift, in Novy Smokovec, cu o superba panorama spre cel mai inalt varf din muntii Tatra - Gerlachov, dar si spre alte piscuri de peste 2000 m. In zona exista numeroase posibilitati de excursii, drumetii, plimbari in cele mai frumoase zone ale Parcului National Tatra.Cazare: Camerele sunt dotate cu TV, telefon, radio, prize pentru calculator/internet, baie (dus, WC)
Masa: Mic dejun - bufet, cina - meniu. Pranz - contra cost
Facilitati: Restaurant, club-cafe, bar cu bowling, vinoteca, sala de seminarii si conferinte (dotate cu tehnologie audio-video, servicii tehnice si administrative si de traducere), centru de relaxare Vital World (sauna uscata, jacuzzi, inhalatorium, ploaie de gheata, salon de masaj), biliard, bowling, internet, birou de schimb valutar, seif la receptie, parcare.
Supliment Revelion: 76 eur/adult, 38 eur/copil (obligatoriu)
Pretul include: parcarea si accesul la centrul wellness

Hotel HREBIENOK 3***
Localizare
: Hotelul este situat in centrul alpin cu acelasi nume, in peisajul minunat al muntilor Tatra Inalta. Hotelul este legat de cea mai veche asezare din muntii Tatra Inalta (Stary Smokovec) printr-un teleferic - una dintre atractiile turistice traditionale din aceasta zona. Hotelul se afla intr-o zona protejata din Parcul National Tatra, iar accesul la hotel se poate face numai prin intermediul unei telecabine. Drumul de acces este o veritabila partie de sanius.
Cazare: Camerele au baie (dus, WC), telefon, radio, TV, balcon
Masa: Mic dejun bufet, cina meniu.
Facilitati: Restaurante, restaurant cu auto-servire, cafenea, sauna, masaj clasic, inchiriere de echipament sportiv, biliard, programe culturale si sociale (muzica populara, discoteca, excursii in imediata apropiere, dar si in alte zone - Polonia, muntii Tatra Joasa, Jasna), parcare pazita (contra cost) la hotel Grand. Suplimentul pentru Revelion este INCLUS in pret
Ski Novy Smokovec
Ski Novy Smokovec
Oferte Ski Slovacia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media