Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Vacanta la Disneyland Paris

Parcuri de distractie Franta / Vacanta la Disneyland Paris
Plecari: 02.09 - 06.09. (5 zile / 4 nopti)
Vacanta la Disneyland

Perioada: 02.09 - 06.09. (5 zile / 4 nopti)

Ziua 1 (02.09)
Intalnire la ora 13:15 cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru imbarcare pe cursa Air France cu destinatia Paris. Sosire la Paris la ora 17:20. Transfer la hotel Residhome Val d Europe 4* (sau similar).
Ziua 2 (03.09)
Mic dejun. Astazi vom lua metroul din fata hotelului si, dupa doar o statie, vom ajunge in minunata lume Disney. Vom petrece intreaga zi bucurandu-ne, adulti si copii, de o lume plina de magie, o lume in care visele devin realitate, o lume in care eroii si eroinele din desenele animate aduc la viata povesti de neuitat. Parcul este impartit in cinci landuri (zone): Discoveryland - unde puteti calatori in timp prin Univers; Fantasyland - zona in care povestile care au inspirat desenele animate sunt cuprinse de magie si devin reale; Adventureland - o lume noua, plina de aventuri interesante; Frontierland - unde puteti vedea cum a fost cucerit Vestul; Main Street USA - zona in care atmosfera este specifica anului 1900. Seara, revenim la hotel cu metroul.
Ziua 3 (04.09)
Mic dejun. Astazi va propunem vizita la Walt Disney Studios Park. Acesta este structurat intocmai ca un studio de filmari, cu patru sectiuni: Backlot - locul unde puteti urmari live spectacole de cascadorii si demonstratii de efecte speciale; Toon Studio - aici veti descoperi secretele animatiei lui Walt Disney; Production Courtyard - prin intermediul acestei sectiuni, faceti cunostinta cu lumea filmului, cu personajele Disney ce prind viata pe scena; Front Lot - o reproducere fidela a studioului Walt Disney din Hollywood, unde vedete sunt numai copiii. Seara, dupa ce parcul isi inchide portile, putem continua distractia Disney Village, oraselul ce ofera o multime de magazine, restaurante, baruri, cinematografe si animatie pentru intreaga familie.
Ziua 4 (05.09)
Mic dejun. Optional, va propunem un tur de oras cu autocar local si ghid roman (4h) pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale orasului lumina: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Dupa tur, doritorii pot ramane in centrul Parisului pentru plimbare cu insotitorul de grup in zona Turnului Eiffel (optional urcare in turn pentru o priveliste panoramica). Tarif informativ tur de oras: 60 EURO/ persoana (minim 16 persoane). Seara, revenim la hotel.
Ziua 5 (06.09)
Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi in centrul comercial Val d Europe situat in apropierea hotelului. Transfer la aeroport in jurul orei 16:00 pentru imbarcare cursa Air France cu plecare spre Bucuresti la ora 19:10. Sosire la Bucuresti la ora 23:00.
PRET/persoana: 475 EURO (loc in suita)
Primul copil 2-11 ani (in camera cu 2 adulti): 330 EURO
Al doilea copil 2-11 ani (in camera cu 2 adulti): 430 EURO
A treia persoana adulta: 450 EURO

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Paris si retur, compania AIR FRANCE
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel apart Residhome Val DEurope 4* (sau similar)
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- 1 bilet de intrare (2 zile/2 parcuri la Disneyland) pentru 03.09 si 04.09
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport: 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
- asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): aproximativ 24 lei/persoana (pentru persoane pana la 60 de ani);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie.
GRUP MINIM:
16 persoane. Pentru un numar mai mic de 16 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.
Vacanta la Disneyland Paris
Vacanta la Disneyland Paris
Parcuri de distractie Franta:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media