Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Paste Praga & Capitalele Imperiale

Paste Cehia / Paste Praga & Capitalele Imperiale
CAPITALELE IMPERIALE: Budapesta - Bratislava - Praga - Viena
Mai multe vizite incluse: Brno, Cesky Krumlov, Linz, Melk

PROGRAMUL EXCURSIEI, 8 zile/ 7 nopti
03 Mai BUCURESTI - BUDAPESTA
Plecare din Bucuresti - Piata Victoriei, ora 05:00 pe ruta Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sibiu - Sebes - Deva - Arad - Timisoara - Budapesta. Sosire la Budapesta in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
04 Mai BUDAPESTA - BRNO - PRAGA
Mic dejun. Excursia continua spre Praga pe ruta Budapesta- Brno - Praga. Vizitam al doilea oras ca marime al Cehiei, Brno : Piata Libertatii cu stradute inghesuite intre numeroase lacase religioase , Vechea si noua Primarie , Catedrala Sf. Petru si Pavel de unde putem privi o superba panorama a orasului Brno, Vila Tugendhat- inclusa in patrimoniul UNESCO. Sosire in cursul serii la Praga. Cazare Hotel DUO 4 * (clasificare locala) sau similar.
05 Mai PRAGA - ORASUL DE AUR
Mic dejun. Tur de oras Praga panoramic si pietonal: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf.Vit - simbolul spiritualitati cehe, Podul Carol, "Golden Lane" - strada de aur, zona boema a orasului de aur. Continuam turul pietonal in centrul istoric: Orasul Vechi, Piata Primariei, Ceasul astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Praga are de oferit numeroase obiective de interes turistic, atat in zona orasului vechi, cat si in zona orasului modern. Dupa amiaza, excursie optionala de jumatate de zi (4 ore) la Castelul Karlstejn situat la aprox. 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu - cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare Hotel DUO 4 * (clasificare locala) sau similar.
06 Mai PRAGA - KARLOVY VARY
Mic dejun. Timp liber in oras sau optional, excursie de 1 zi la Karlovy Vary, celebra statiune balneoclimaterica, dar si oras cu o arhitectura deosebita (Tarif: 35 eur/persoana, minim 20 persoane; include transportul cu autocarul, insotitor de grup). Intoarcere in Praga si timp liber la dispozitie.Cazare Hotel DUO 4 * (clasificare locala) sau similar.
07 Mai PRAGA - CESKY KRUMLOV- LINZ- MELK -VIENA
Mic dejun. Plecare catre unul dintre cele mai reprezentative orase medievale. Cesky Krumlov este fara doar si poate unul dintre cele mai bine pastrate orase medievale din Cehia, care practic este neschimbat din sec. XVIII, inclus in Patrimoniul Cultural Mondial Unesco. Unul dintre cele mai impresionante monumente este Castelul Krumlov, reconstruit in stil renascentist de catre arhitecti italieni in sec. XVI. Este un complex format din 40 de cladiri si palate. Podul cu trei nivele "Plastovy most" uneste castelul cu gradina si teatrul. Mai pot fi admirate aici Biserica Sf. Vit si Biserica Sf. Jost. Urmatoarea oprire este frumosul oras austriac, Linz. Tur de oras: Piata principala, Vechea si Noua Catedrala,Catedrala Sf.Maria-unul din simbolurile orasului. Excursia continua catre Abatia Melk. Considerata a fi "Leaganul Austriei" si "Perla Barocului", Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Sosire in cursul serii la Viena. Cazare hotel 3*.
08 Mai VIENA - PADUREA VIENEZA - BADEN
Mic dejun. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Fosta resedinta de iarna a imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria, si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Elisabeth "Sisi", Palatul Hofburg - fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a imparatesei Sisi, Catedrala Sf.Stefan. Dupa-amiaza, optional, Excursie la Heiligenkreutz, Mayerling, Padurea Vieneza si Baden. Ajunsi in padurea vieneza, ne vom opri pentru vizitarea Manastirii Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu. Una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Lasand in urma legendele din Mayerling vom face un popas in localitatea vecina Hinterbruhl unde, in anul 1912, s-a format printr-o explozie intr-o mina de ghips un imens lac subteran. Cel mai mare din Europa ! Vizitam coridoarele si galeriile, tenebrele umede transmit o nelinistitoare senzatie de taina. Ne indreptam apoi spre un oras imperial de o frumusete atemporala - Baden. Oras balnear renumit pentru apele sale sulfuroase, Baden este o capodopera a arhitecturii in stilul Biedermeier si Art Nouveau, fiind de-a lungul timpului inspiratie pentru compozitori precum Mozart, Beethoven sau Strauss. Intoarcere la Viena. Cazare hotel 3*.
09 Mai VIENA - BRATISLAVA - BUDAPESTA
Mic dejun. Dimineata vizita la Palatul Schonbrunn cu audio ghid de limba romana. La pranz plecare spre Budapesta via Bratislava. In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza (Coroana Imperiului Austro-Ungar), centrul istoric, faleza Dunarii. Sosire in cursul dupa-amiezii tur panoramic Budapesta: Citadela, Opera, Piata Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul regal, Catedrala regală de �ncoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 Euro/persoana, minim 25 platitori, transfer inclus). Cazare hotel Expo Congress 4* sau similar Budapesta.
10 Mai BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale.
Tarif: 310 Euro de persoana loc in camera dubla
Supliment SGL: + 140 Euro /persoana/perioada
Reduceri copii : 2-11,99 ani - 80 Euro/copil/perioada(pentru cazarea in camera cu 2 adulti )

Pachetul de servicii include:
- 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel 4* Budapesta
- 3 nopti cazare cu mic dejun Hotel DUO Praga 4* sau similar
- 2 nopti cazare cu mic dejun Hotel 3* Viena
- Tur de oras Budapesta panoramic
- Tur de oras Brno
- Excursie la Cesky Krumlov
- Tur de oras Linz
- Tur de oras Bratislava
- Excursie la Abatia Melk (biletul de intrare aproximativ 10,50 Euro se achita local)
- Tur de oras Praga panoramic si pietonal
- Tur de oras Viena panoramic si pietonal
- Transport cu autocar propriu, clasificat 4*
- Ghid roman insotitor
Nu sunt incluse:
- biletele de intrare la obiectivele turistice din program
- excursiile si programele optionale
- asigurarea medicala de calatorie
Transferuri GRATUITE la punctele de imbarcare de pe urmatoarele rute:
Ruta 1. Constanta-Medgidia-Cernavoda-Slobozia-Bucuresti
Ruta 2. Iasi-Roman-Bacau-Onesti-Brasov (transferul se face la Brasov)
Ruta 3. Pitesti - Bucuresti
Excursii optionale (se achita local):
- Excursie de 1/2 zi la Castelul Karlstejn: 45 EUR/adult, 30 EUR/ copii 0-5,99 ani, 40 EUR /copii 6-14 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani. Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos! (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
- Cina traditionala & spectacol folcloric: 35 EUR/adult, 25EUR/copil 6-11 ani, GRATUIT copil 0-5,99 ani
Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live, transfer
(Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
- Excursie la Heiligenkreutz, Mayerling, Padurea Vieneza si Baden: 45 EUR/adult, 30EUR/copil 2-11 ani, Include: transport autocar, insotitor de grup, biletele de intrare la Heiligenkreutz, Mayerling si lacul subterna Hinterbruhl. (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)
- Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vasul de croaziera cu ghid local de limba romana: 30 EUR/adult, 25EUR/copil 2-11 ani Include:welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, transfer
(Tarife valabile pentru minumum 30 de participanti).
Paste Praga & Capitalele Imperiale
Paste Praga & Capitalele Imperiale
Paste Cehia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media