Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Circuit de Paste Paris 5 zile

Paste Franta / Circuit de Paste Paris 5 zile
VACANTA DE PASTE LA PARIS
(03 Mai - 07 Mai)

PROGRAMUL EXCURSIEI
03 Mai BUCURESTI - PARIS
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda-OTOPENI, ora 05:00 pentru imbarcare cursa Companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 07:00. Sosire in Paris la ora 09:10. Tur panoramic Paris de 1/2 de zi (4 ore). Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei; vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier si Domul Invalizilor. Transfer la hotel. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi. Cazare la hotel IBIS BERTHIER 3* sau similar.
04 Mai PARIS - VERSAILLES
Mic dejun. Excursie optionala la castelul Versailles cu ghid local. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Dupa amiaza, deplasare la Turnul Eiffel si BONUS: Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D�Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. (Durata: 1 ora). Cazare la hotel IBIS BERTHIER 3* sau similar.
05 Mai PARIS - MUZEUL LOUVRE
Mic dejun. Deplasare cu metroul in cartierul Montmartre. Tur pietonal cu insotitorul de grup in Montmartre pe minunatele stradute catre Bazilica Sacre Coeur. Se viziteaza apoi Piata Pictorilor si Zona de Suveniruri. Dupa pranz, optional, Vizitarea Muzeului Louvre. Muzeul gazduiest impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly - renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Cazare la hotel IBIS BERTHIER 3* sau similar.
06 Mai PARIS - VALEA LOIREI
Mic dejun. Excursie optionala pe Valea Loirei. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si "Gradina Frantei", valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: castelul Chenonceau tronand maiestuos pe raul Cher, construit in secolul al XVI-lea, in general, asociat cu Diane de Poitiers si Caterina de Medici, care au marcat istoria locurilor, si castelul Amboise unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani de viata, iar in 1519 a fost inmormantat aici, dupa vointa sa. Cazare la hotel IBIS BERTHIER 3* sau similar.
07 Mai PARIS - BUCURESTI
Mic dejun. Ora 12:00 eliberarea camerelor de hotel. Timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR FRANCE AF 1088 catre Bucuresti. Decolare la ora 19:00; aterizare in Bucuresti la ora 22:50.
Tarif: 419 Euro, loc in camera dubla/tripla
Supliment camera SGL: + 150 EURO
Reduceri copii 2-11,99 ani : - 40 EURO/copil/perioada/ in camera cu 2 adulti

Servicii incluse:
- transport cu avionul Bucuresti - Paris si retur, Compania Air France
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel IBIS BERTHIER 3* sau similar
- transferuri cu autocarul aeroport - hotel - aeroport
- tur de oras panoramic al Parisului de 1/2 de zi (cca. 4 ore)
- croaziera pe Sena
- tururi pietonale cu insotitorul de grup
- insotitor roman de grup
Nu sunt incluse:
- taxele de aeroport & combustibil: 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion cu 14 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului)
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
- asigurarea medicala (optionala)
Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni:
- Ruta1: Constanta - Cernavoda - Fetesti - Slobozia
- Ruta2: Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Campina - Ploiesti
- Ruta3: Sibiu - Rm.Valcea - Craiova - Pitesti
Excursii optionale:
- Excursie la castelul Versailles: 45 Euro/persoana si include: rezervare la castel, bilet RER, intrare castel, ghid autorizat (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
- Excursie pe Valea Loirei: 110 Euro/persoana si include :autocar, ghid autorizat, intrari castelele Chenonceau si Amboise (tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
Nota:
- Camerele duble cu pat suplimentar se pot confirma doar la cerere, in limita disponibilitatii hotelului.
- Camerele triple la Paris sunt duble cu pat suplimentar (ex. pat pliant, fotoliu-pat, etc.)
HOTEL IBIS PARIS BERTHIER PORTE DE CLICHY 3*
http://www.ibishotel.com/gb/hotel-2189-ibis-paris-berthier-porte-de-clichy/index.shtml
Hotel Ibis Berthier este situat la 10 minute de Montmartre si Sacre Coeur, la 5 minute de statia de metrou BROCHANT. Ideal pentru calatoriile de vacanta si business, hotelul dispune de cazare in 688 de camere confortabile, dotate cu: baie proprie, aer conditionat, TV satelit, telefon, acces internet, uscator de par. Alte facilitati ale hotelului: restaurant, bar, cafenea, sala de conferinta, piscina interioara, sauna, jacuzzi, fitness, hammam si parcare.
FOARTE IMPORTANT: Tarifele au fost calculate pentru un numar minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori, tarifele se recalculeaza
Circuit de Paste Paris 5 zile
Circuit de Paste Paris 5 zile
Paste Franta:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media