Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Paste Grecia cu mini sejur in Peloponez la Tolo

Paste Grecia / Paste Grecia cu mini sejur in Peloponez la Tolo
PASTE GRECIA - cu mini sejur in Peloponez la Tolo
Transport Autocar | 8 zile | 369 Euro

16 Aprilie Bucuresti -Sofia - Paralia Katerini
Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia - Paralia Katerini. Vizitam capitala Bulgariei, Sofia- unul din cele mai vechi orase din Europa, intr-un tur panoramic: Piata Centrala, Piata Parlamentului, Bulevardul Vitosha si pietonal impreuna cu insotitorul de grup Catedrala Aleksander Nevski, Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Akropol 3* sau similar Paralia Katerini.
17 Aprilie Paralia Katerini - Atena
Mic dejun. Excursia continua spre Atena, cu scurt popas la Schitul Sf. Paraschiva de pe Valea Tembi - loc sfant, renumit pentru puterea miraculoasa de vindecare si alinare a durerilor.Plecare spre antica capitala- Atena-dominata de unul dintre cele mai puternice simboluri arhitecturale ale Epocii de Aur a Greciei -Partheonul. Facem cunostinta cu acesta cosmopolita metropola printr-un tur de oras panoramic si pietonal : Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Cazare hotel Achilion 3* sau similar Atena.
18 Aprilie Atena - Croaziera in insulele Aegina - Poros - Hydra
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale. Optional, Croaziera de o zi in Insulele Poros, Aegina, Hydra. Va propunem o frumoasa croaziera in cele mai frumoase insule ale golfului Saronic cu plecare din portul Pireus. Prima oprire o vom face in Poros -insula cu numeroase plantatii de lamai, dar si cu o zona portuara foarte animata. Urmatoarea oprire se va face in insula Hydra - o pitoreasca insulita cu stradute serpuite si inguste in care traficul auto este total interzis iar deplasarea se poate face pe jos sau cu blanzii magarusi. Ultimul popas este, insula Aegina, cea mai mare din cele trei, numita si Insula Fisticului. Pranzul servit este format din aperitiv, fel principal si desert (bauturile nu sunt incluse) iar pe durata croazierei va puteti bucura si programul artistic prezentat de echipa de animatie a vasului. Cazare Atena, hotel Achilion 3* sau similar.
19 Aprilie Acropole - Istmul Corint - Epidaur - Tolo
Mic dejun. Dimineata, Vizita la Acropole cu ghid local (biletul de intrare in valoare aproximativa de 12 Euro se achita la fata locului). Acropole reprezinta inceputul, locul in care a luat nastere civilizatia greaca antica: vestigiile pastrate aici - ale templelor Parthenon si Erechteion si ale templului Athenei Nike - sunt cele mai vestite atractii si, totodata, simboluri ale Greciei. Continuam excursia pe meleagurile Peloponezului ce impresioneaza prin varietatea peisajului (plaje fine intinse pe zeci de kilometri, golfuri cu ape turcoaz, plantatii de maslini si portocali) dar si prin bogatia istoriei si a culturii. Vizitam Istmul Corint si Epidaur. Excursia continua spre Tolo,o micuta si cocheta statiune de pe malul Marii Egee. Frumoasa statiune pare ascunsa de muntii ce o inconjoara, iar aici ne putem bucura de clima blanda, drumuri si trasee ticsite de lamai si portocali, miros parfumat de flori de sezon -toate ingredientele necesare pentru a petrece in tihna sarbatorile pascale.
Seara, puteti participa la SLUJBA DE INVIERE la o biserica din zona.
Dupa miezul noptii, servirea cinei traditionale de Paste la hotel. Cazare hotel Paradise Lost 3*sau similar Tolo.
20 Aprilie Tolo - Mycene - Nafplio
Mic dejun.Optional, excursie la Mycene & orasul Nafplio. Mycene este cel mai important sit istoric din Arhipelagul Peloponez fiind inscris pe lista patrimoniului cultural mondial UNESO. Vizita la un atelier de arta miceniana. Continuam cu orasul Nafplio- prima capitala a Greciei moderne- un oras atemporal ce pare magic, un oras incarcat de legende si de istorie. Prezentand stradute inguste, case vechi si frumoase, numeroase magazine cu produse hand-made si fiind inconjurat de doua varfuri muntoase acoperite fiecare cu o veche cetate - oraselul isi pastreaza in continuare locul binemeritat intre cele mai frumoase locuri ale Greciei. Intoarcere la hotel pentru servirea pranzului traditional de Pasti. Dupa-amiaza timp liber pentru a ne bucura de clima blanda a Marii Egee. Cazare si cina hotel Paradise Lost 3* sau similar Tolo.
21 Aprilie Tolo - Sparta - Mystras - Pestera Diros
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau optional excursie la Sparta, Mytras & pestera Diros. Pornim in cautarea vitejilor 300, care in frunte cu regele lor, Leonidas au dus legendarea batalie cu persii de la Thermopile. Astfel pasii ne duc catre Sparta si continuam catre Mystras- cel mai puternic oras bizantin din Arhipelagul Peloponez, intre secolele XII si XV. O plimbare prin acest magic oras bizantin in ruine inseamna o delectare in stare pura, fiind cel mai important sit arheologic bizantin). Continuam catre Pestera Diros
cea mai lunga dintre pesterile Greciei (15 km) fiind strabatuta de un rau subteran cu ape cristaline, care a format un adevarat lac printre tunele si grote. Intoarcere in Tolo, cazare si cina hotel Paradise Lost 3* sau similar.
22 Aprilie Tolo - Kalambaka
Mic dejun. Lasam in urma Tolo si ne indreptam catre Kalambaka - un micut oras pitoresc aflat la poalele Meteorelor. Cel mai interesant aspect al orasului este fundalul fascinant al st�ncilor abrupte ale Meteorei care incadreaza partea de nord a orizontului. Cu o strada principala generoasa pe care se afla majoritatea hotelurilor, teraselor, restaurantelor si magazinelor, oraselul asteapta sa va impresioneze. Cazare hotel Kosta Famissi 3* sau similar Kalambaka.
23 Aprilie Kalambaka - Meteora - Bucuresti
Mic dejun. Plecare de la hotel dimineata devreme pentru vizitarea complexului Monahal de la Meteora, inclus in Patrimoniul UNESCO. Se viziteaza una dintre cele mai frumoase 6 manastiri apoi scurt popas la Zindros- principalul atelier de icoane bizantine - unde veti asista la procesul de confectionare a icoanelor. Plecare spre tara. Sosire la Bucuresti dupa miezul noptii in functie de formalitatile vamale
Tarife
- 369 Euro adult loc in camera dubla
- 279 Euro copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti
- 439 Euro adult loc in camera single
calculate pentru un grup de 40 platitori

Servicii incluse:
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Akropol 3* sau similar Paralia Katerini
- 2 nopti cazare cu mic dejun hotel Achilion 3* sau similar Atena
- 3 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE ( mic dejun si cina ) hotel Paradise Lost 3* sau similar Tolo
- 1 noapte cazare cu mic dejun hotel Kosa Famissi 3* sau similar Kalambaka
- Pranz traditional de Pasti
- Tur de oras Sofia
- Tur de oras Atena
- Ghid local pentru vizita la Acropole
- Vizitele si excursiile din program: Istmul Corint, Epidaur, Kalambaka, Meteora
- Transport cu autocar propriu, clasificat 4*
- Insotitor de grup
Servicii neincluse:
- asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
- intrarile la obiectivele turistice
- excursiile optionale
Excursii optionale (Tarife valabile pentru minim 30 de participanti)
- Croaziera in insulele Aegina - Poros - Hydra
Tarif: 95 Euro/persoana si include: transfer hotel-port-hotel, bilet croaziera, pranz, insotitor de grup
- Mycene & orasul Nafplio
Tarif: 25 Euro/persoana si include: autocar, insotitor de grup
- Sparta, Mystras &Pestera Diros
Tarif: 50 Euro/persoana si include: autocar, bilet intrare pestera si plimbare cu barca prin galeriile subterane, insotitor de grup
Paste Grecia  cu mini sejur in Peloponez la Tolo
Paste Grecia  cu mini sejur in Peloponez la Tolo
Paste Grecia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media