Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Paste Amsterdam

Paste Olanda / Paste Amsterdam

Acesta oferta nu mai face parte din portofoliul Round Trip Club!

PROGRAMUL EXCURSIEI

Ziua 1 BUCURESTI - AMSTERDAM
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 04:00 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL 1372 cu destinatia AMSTERDAM. Decolare la ora 06:00, sosire la Amsterdam la ora 08:05. Transfer in oras si intalnire cu ghidul local pentru Tur de oras Amsterdam cu ghid local. Amsterdam, un oras cu peste 700 de ani de istorie ofera vizitatorilor o incursiune intr-o lume diferita, unde istoria se imbina perfect cu modernismul iar cultura are un loc aparte printre tumultoasa viata de noapte. Piata Dam, Palatul Regal, Gara Centrala, Piata de Flori, Piata Rembrand, Rijksmuseum sau muzeul Van Gogh sunt doar cateva dintre bijuteriile capitalei Olandei. Cu peste 1000 de canale, unite de sute de poduri fixe sau mobile, Amsterdamul a primit pe drept titlul de �Venetia Nordului�. Transfer la hotel. Cazare Hotel DUTCH DESIGN HOTEL ARTEMIS 4****. Detalii pe: www.artemisamsterdam.com

Ziua 2 AMSTERDAM - GRADINILE DE LALELE
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de jumatate de zi la gradinile de lalele Keukenhof. Keukenhof este un parc cu o istorie indelungata, o adevarata expozitie de flori de primavara in aer liber. Pe cele 32 ha ale parcului sunt peste 6 milioane de bulbi de flori, copaci batrani de 160 de ani, gradini tematice si o moara veche din 1892. O plimbare prin parcul de lalele este o experienta unica, o desfatare pentru simturi si incantare pentru spirit. O experienta ce nu poate fi ratata o data ce ati ajuns in Amsterdam in perioada infloririi lalelelor! Intoarcere in Amsterdam si timp liber la dispozitie. Cazare Hotel DUTCH DESIGN HOTEL ARTEMIS 4****.

Ziua 3 AMSTERDAM - VOLENDAM - MARKEN - ZAANS SCHANS
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de 1 zi la satele pescaresti Zaans Schans, Volendam si Marken. Pe parcursul intregii zile vom face o incursiune in istorie, intorcandu-ne la viata linistita si lipsita de griji din satele pescaresti din nordul Olandei. Zaans Schans este un sat idilic, amplasat pe malul raului Zaans, un adevarat muzeu in aer liber unde veti putea vedea cum se desfasura viata de zi cu zi inainte de Revolutia Industriala si veti putea admira in voie renumitele mori de vant din Olanda. Continuam excursia cu vizitarea satului Volendam. Acesta este poate cel mai vizitat si cel mai renumit sat pescaresc din intreaga tara. Este faimos in primul rand pentru vechile sale barci pescaresti si pentru costumele populare pe care unii localnici le mai poarta si astazi. Numai aici veti avea ocazia sa vedeti femei purtand traditionala boneta cu varful ascutit, celebra peste tot in lume, un adevarat simbol al Olandei. In continuare vom vizita Marken, o insula care pe vremuri era complet izolata. Un alt sat pitoresc unde viata pare ca s-a oprit in loc in urma cu multi ani. Intoarcere in Amsterdam si timp liber la dispozitie. Cazare Hotel DUTCH DESIGN HOTEL ARTEMIS 4****.

Ziua 4 AMSTERDAM - DELFT - ROTTERDAM - HAGA
Mic Dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de 1 zi la Delft, Rotterdam si Haga. Prima oprire o vom face in Delft, oras renumit pentru ceramica albastra care ii si poarta numele. Pe langa fabrica de ceramica, se poate vizita piata centrala cu statuia lui Hugo Grotius, biserica Noua construita in 1396 sau casa lui Johannes Vermeer. Rotterdam este cel mai important oras comercial al Olandei si in acelasi timp cel mai mare port al europei. Din 1962 pana in 2004, Rotterdam a fost cel mai aglomerat port din lume, fiind depasit in 2004 de Shanghai. Un oras cosmopolit, unde casele de caramida au fost inlocuite cu zgarie norii din sticla si otel care gazduiesc birourile numeroaselor companii internationale care isi au sediile aici. Un obiectiv remarcabil al orasului il reprezinta Casele Cubice, creatie a arhitectului Piet Blom care si-a dorit sa construiasca un sat intr-un oras. Fiecare casa este gandita sa reprezinte un copac in forma abstracta, intreg complexul reprezentand o padure. Turnul Euromast ofera o panorama superba a intregului oras dar si a portului, de la o altitudine de 96 m si este inclus in Federatia Mondiala a Marilor Turnuri. Haga - capitala administrativa a Olandei si resedinta Familiei Regale, este un oras de importanta internationala, o casa pentru multe culturi diferite. Palatul regal si Tribunalul Penal International sunt printre obiectivele cele mai importante ale Hagai. Intoarcere in Amsterdam si timp liber la dispozitie. Cazare Hotel DUTCH DESIGN HOTEL ARTEMIS 4****.

Ziua 5 AMSTERDAM - BUCURESTI
Mic dejun. La ora 12:00 eliberarea camerelor si depunerea bagajelor la camera de bagaje. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi si vizite individuale. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL 1379 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:55 (pt. plecarea din 07 martie) si sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 00:40 (pe 12 martie). Decolare la ora 20:19 (pt. plecarile din 12 aprilie si 13 mai) si sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 23:59. Sfarsitul pachetului de servicii.
Paste Amsterdam
Paste Amsterdam
Paste Olanda:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media