Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Paste la Bruxelles

Paste Belgia / Paste la Bruxelles
Plecari: 12 - 16.04 (5 zile / 4 nopti)
Paste la Bruxelles
Perioada: 12 - 16.04. (5 zile / 4 nopti)

Ziua 1 (12.04)
:
Intalnire la ora 05:30, la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare cursa TAROM cu destinatia Bruxelles. Sosire la destinatie la ora locala 09:10. Transfer catre Bruxelles, unde vom face un tur panoramic al orasului cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una din cele mai frumoase piete publice din Europa. Cazare la hotel Astrid 3* sau similar.
Ziua 2 (13.04):
Mic dejun. Ziua de azi o putem dedica orasului Anvers (optional). Plecam in cursul diminetii spre acest oras, unde ghidul local ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrare optionala). Ne intoarcem la Bruxelles in cursul serii. Seara, optional, participare la Slujba de Inviere la Biserica Ortodoxa Romana "Buna Vestire" aflata in Piata Sf. Catherine.
Ziua 3 (14.04):
Mic dejun. Astazi va propunem, optional, o vizita in capitala Olandei, Amsterdam, unde avem prevazut un tur panoramic de oras: Monumentul National, Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum; vizitam apoi fabrica de diamante Coster. Seara, ne intoarcem in Bruxelles pentru cazare.
Ziua 4 (15.04):
Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Luxembourg. Pe drum, ne oprim in Liege, oras pe care-l vom vizita impreuna cu insotitorul de grup. Continuam calatoria catre Luxembourg, unde vom face un tur de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D�Armes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Cazare in Bruxelles.
Ziua 5 (16.04): Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, timp liber pentru ultimele cumparaturi. Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Tarom, Bruxelles - Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 22:45.

Pret/persoana: 490 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 175 euro
A treia persoana in camera (in functie de disponibilitati): 480 EURO
*Oferta este valabila pentru grup minim 25 persoane


SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti, compania Tarom
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Astrid 3* sau similar in Bruxelles
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- tur de oras cu ghid local (3 ore) in Bruxelles
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport: 125 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
- asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): ~ 24 lei/persoana (pentru persoane pana la 60 de ani);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno + medicala: 57 lei/persoana, pentru persoane pana la 60 ani);
Paste la Bruxelles
Paste la Bruxelles
Paste Belgia:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media