Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Paste Costa Brava & Barcelona - plecare din Iasi

Paste Spania / Paste Costa Brava & Barcelona - plecare din Iasi

Vacanta de Paste in Costa Brava & Barcelona 

Plecare din Iasi
Perioada: 11.04 - 18.04.(7 nopti/ 8 zile)
Pret/persoana (loc in camera dubla/tripla): 575 Euro
Supliment camera single: 185 EURO; reducere copil 2 - 12 ani: 95 EURO

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Iasi- Barcelona si retur, compania Blue Air;
- 7 nopti cazare in camera standard la hoteuri de 4* si 3*, dupa cum urmeaza: 4 nopti in Costa Brava in hotel 4* cu pensiune completa si 3 nopti in Barcelona in hotel 3* cu mic dejun;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport cu autocarul
- tur de oras de jumatate de zi cu autocarul in Barcelona (maxim 3 ore)
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport: 95 EURO / persoana (pot suferi modificari)
- taxa de oras/statiune: 2 EURO / persoana / zi, se achita direct la hotel
- excursiile optionale (spectacol flamenco, Monserrat, Girona)
- biletele de intrare la obiectivele turistice
- asigurarea medicala (recomandata) si asigurarea storno (recomandata)

Ziua 1 (11 apr): Iasi - Barcelona - Costa Brava
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul international din Iasi la ora 05:00 pentru imbarcare pe cursa Blue Air cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 07:00 si sosire in Barcelona la ora locala 09:35. Imbarcare in autocar pentru un tur panoramic de jumatate de zi cu autocarul (durata: maxim 3 ore). Vom trece in revista cele mai importante repere turistice ale Barcelonei: Plaza Catalunya, Catedrala Gotica (exterior), colina Montjuic si stadionul olimpic. Transfer cu autocarul la hotel 4* in Costa Brava si cazare. Cina.

Ziua 2 (12 apr): Costa Brava - Excursie optionala GIRONA - DALI - EMPURIA BRAVA - Pret informativ: 50 EURO/persoana
Mic dejun. Timp liber in Costa Brava sau, optional, excursie care va va permite sa atingeti trei puncte importante pe harta Cataluniei: de dimineata orasul Girona - al doilea ca importanta istorica si culturala dupa Barcelona; la ora pranzului Figueres, orasul natal al lui Salvador Dali cu faimosul muzeu amenajat chiar de acesta, iar dupa masa - Empuria Brava - un orasel inedit construit pe o serie de canale, oras considerat Venetia Cataluniei. Cazare cu pensiune completa.

Ziua 3 (13 apr): Costa Brava - Excursie optionala la MONTSERRAT & vizita la o crama de vinuri - Pret informativ: 45 EURO/persoana
Mic dejun. Excursie optionala la Freixenet si Montserrat. In prima parte a zilei vom vizita crama Freixenet, renumit producator de vin spumant din zona Barcelonei. In a doua parte a zilei, vom vizita Manastirea Monserrat - centrul spiritual al Cataluniei. Manastirea este situata intr-un cadru natural deosebit, intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700 m si la 48 km de Barcelona. Montserrat dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria (La Moreneta) care a fost descoperita intr-o pestera in munte in anul 880. Observatie: ordinea de vizitare a celor doua atractii poate fi modificata. Intoarcere si cazare la hotel in Santa Susana. Cazare cu pensiune completa.

Ziua 4 (14 apr): Costa Brava
Mic dejun. Timp liber pentru odihna sau plimbari pe cont propriu. Cazare cu pensiune completa.

Ziua 5 (15 apr): Costa Brava - Barcelona
Mic dejun. Transfer din Costa Brava la hotel 3* in Barcelona. Dupa-amiaza, plimbari pe cont propriu. Seara, optional, participare la spectacol flamenco in Barcelona. Cazare la hotel in Barcelona.

Ziua 6 (16 apr): Barcelona
Mic dejun. In ziua de Paste va propunem sa vizitati impreuna cu insotitorul de grup intr-un tur pietonal cateva dintre cele mai importante atractii: Sagrada Familia, parcul Guell, muzeul Picasso sau promenada Ramblas (transportul nu este inclus). Cazare la hotel in Barcelona.

Ziua 7 (17 apr): Barcelona - Excursie optionala ACVARIU & FANTANI - Pret informativ: 45 EURO/persoana
Mic dejun. In aceasta excursie, veti avea ocazia sa vedeti cel mai vizitat obiectiv turistic din Barcelona, Acvariul din zona portului Vell. Este cel mai complet acvariu din punct de vedere al vietatilor din Marea Mediterana, atractia sa principala fiind un bazin de dimensiuni apreciabile care contine, printre altele, cateva specii de rechin, vizita prin acesta facandu-se prin un tunel dintr-un material transparent. Seara, autocarul se indreapta spre Muntele Montjuich, in apropierea Pietei Espanya, acolo unde se tine spectacolul Fantanilor Magice, spectacol care consta intr-o combinatie de jocuri de apa, muzica si culori, combinatie ce nu a incetat sa uimeasca din anul 1929 si pana in prezent. Cazare la hotel in Barcelona.

Ziua 8 (18 apr): Barcelona - Iasi
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare pe cursa Blue Air cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 10:35. Sosire in Iasi la ora 15:00.

PRETURI INFORMATIVE EXCURSIILE OPTIONALE, MINIM 20 PERSOANE PARTICIPANTE
- Spectacol Flamenco in Barcelona: 60 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transfer hotel - locatie flamenco - hotel, biletul de intrare la spectacolul flamenco, insotitor roman de grup.
- GIRONA - DALI - EMPURIA BRAVA - Pret informativ: 50 EURO/persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocar local, tur pietonal cu ghid local in Girona, insotitor roman de grup.
- Montserrat & crama Freixenet: 45 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocar local, insotitor roman de grup, taxa pentru vizitarea cramei Freixenet.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):
Iasi 07:00 - Barcelona 09:35 / Barcelona 10:35 - Iasi 15:00

GRUP MINIM: 25 PERSOANE
Oferta este valabila pentru un grup minim de 25 persoane participante.
Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 40 EURO/persoana, pentru grup de 15-19 persoane cu 65 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
Documente necesare pentru calatorie: pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate.
Paste Costa Brava & Barcelona  - plecare din Iasi
Paste Costa Brava & Barcelona  - plecare din Iasi
Paste Spania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media