Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Paste New York

Paste SUA / Paste New York
Plecari: 1 - 8 mai (8 zile / 6 nopti)
Paste NEW YORK 
Perioada: 1 - 8 mai  (8 zile / 6 nopti)

Ziua 1 (1.05) BUCURESTI - NEW YORK
Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 12:00; plecare spre New York cu compania AIR FRANCE KLM, cu schimbarea cursei la Paris. Sosire la ora locala 19:55 pe Aeroportul International JFK din New York. Transfer si cazare la hotel Pennsylvania situat ultracentral, in MANHATTAN, aproape de Times Square (categorie confort echiv. 2*superior). Pentru oricare dintre seri va propunem sa participati la unul dintre spectacolele de pe Broadway - pretul unui bilet este de 80 - 140 USD, in functie de spectacol si de data.
Ziua 2 (2.05) NEW YORK - tur de oras
In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul, impreuna cu care vom vizita - in cadrul unui tur panoramic de oras - cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii, Ellis Island. Cazare New York. Optional se poate organiza turul de noapte al orasului New York, incluzand: traversare la Staten Island, Brooklyn, Soho, Greenwich Village, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 20 platitori.
Ziua 3 (3.05) NEW YORK - WASHINGTON
Astazi va propunem o excursie optionala de o zi in capitala SUA. Excursia cuprinde transport dus-intors cu autocarul, dejun, tur de oras de cca 4 ore jumatate in cadrul caruia vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Curtea Suprema, Cladirea FBI - panorama. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 20 platitori). Intoarcere la New York seara, cazare.
Ziua 4 (4.05) NEW YORK - PHILADELPHIA SI ATLANTIC CITY
Timp liber pentru vizitarea cladirii Empire State Building, obiectiv emblematic al New Yorkului, situat in inima Manhattanului. Vizita se poate incheia la cumparaturi, intreaga zona fiind renumita pentru magazine de marca pentru toate categoriile de produse (Macy s Fashion District). Alternativ, va recomandam o excursie optionala de o zi la Philadelphia si Atlantic City (pret informativ: 230 USD / persoana, minim 20 platitori). Excursia include transport cu autocarul, tur panoramic in Philadelphia, vizitarea Muzeului Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, Casa Betsy Rose, dejun. Dupa amiaza se viziteaza Atlantic City, considerat Las Vegasul Coastei de Est. Intoarcere la New York si participare optionala la Slujba de Inviere oficiata la Biserica Ortodoxa Romana. Cazare New York.
Ziua 5 (5.05) NEW YORK - NIAGARA
Timp liber. Optional, excursie de o zi cu avionul la Cascada Niagara. Excursia include bilet de avion dus - intors, transferuri hotel - aeroport - hotel, tur ghidat al cascadei - partea americana, plimbare cu vaporasul Maid of the Mist, plimbare in Parcul National Niagara, dejun bufet. Pret informativ: de la 400 USD / persoana, in functie de pretul biletelor de avion si de numarul de participanti.
Ziua 6 (6.06) NEW YORK - BOSTON
Zi libera pentru vizite individuale. Propunerile noastre sunt: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, plimbare in Central Park. Optional excursie de o zi la Boston, unul din cele mai frumoase orase ale SUA (transport cu autocarul). Se viziteaza: Harvard, cea mai veche universitate din SUA, Trinity Church, cea mai veche catedrala din Boston, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in sil englezesc. Turul continua cu vizitarea Pietei Quincy si a Muzeului US Constitution. Dejun inclus. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 20 platitori). Cazare.
Ziua 7 (7.07) NEW YORK (shopping) - BUCURESTI
Timp liber pentru ultimele cumparaturi (camerele vor fi eliberate cel mai tarziu la ora 12:00). Pentru doritori, propunem o deplasare optionala in cursul diminetii in New Jersey, pentru cumparaturi la cel mai mare outlet din statul New York. Transferul la Aeroportul International JFK este prevazut la ora 14:30. Imbarcare pe cursa AIR FRANCE KLM cu destinatia Paris la ora 18:00.
Ziua 8Aterizare la Bucuresti la ora 13:05.
PRET/persoana (loc in camera cu un pat dublu): 1145 EURO
Supliment loc in camera dubla cu paturi separate: 75 EURO/persoana
Supliment camera single: 430 EURO

Reducere copil 6-10 ani in camera cu ambii parinti (pat suplimentar): 50 euro
Camere triple: pret si disponibilitate la cerere.

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - New York si retur cu compania AIR FRANCE KLM
- 6 nopti cazare in New York, la hotel Pennsylvania situat in MANHATTAN
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- tur de oras in New York
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE:
- taxele de aeroport si securitate = 395 EURO - se pot modifica, valoarea acestora va fi comunicata cu 2 saptamani inaintea plecarii
- taxa de viza = 160 USD la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a BRD
- mese (inclusiv mic dejun)
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale*
- asigurarea medicala si asigurarea storno
- tips pentru soferi, ghizi locali si bagajisti - 20 USD/persoana, obligatorii in SUA
- mic dejun (cca 20 USD/persoana la local specializat de mic dejun)
GRUP MINIM:
30 persoane. Pentru un numar mai mic de participanti pretul se recalculeaza, sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Supliment grup 25-29 persoane: 45 euro/persoana.
ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA:
pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / extras de cont personal cu minum 2000 USD / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie in original, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / pentru copii, certificat de nastere in original / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie). Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate. In cazul neobtinerii vizei se aplica penalizarile stipulate in "conditiile de retragere" aferente zilei in care se sustine interviul. De asemenea, taxa de viza si programare (achitata direct de client la banca) nu se restituie de catre Ambasada SUA.
Termen limita pentru transmiterea documentelor: 7 saptamani inaintea plecarii
Paste New York
Paste New York
Paste SUA:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media