Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Vacanta de Paste in Portugalia

Paste Portugalia / Vacanta de Paste in Portugalia

PASTE IN PORTUGALIA 

Porto - Fatima - Coimbra - Obidos - Alcobaca - Batalha - Lisabona
Plecare
: 11 Aprilie (8 zile / 7 nopti)
Pret/ persoana: 660 EURO (loc in camera dubla)
A treia persoana in camera dubla (adult): 640 Euro
Pret camera single: 950 Euro

SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Lisabona - Bucuresti, compania BLUEAIR (zbor direct)
- 7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4* conform program: 3 nopti in Porto, 4 nopti in Lisabona
- transferuri aeroport - hotel - aeroport
- transport pe teritoriul Portugaliei cu autocar aer conditionat
- ghizi locali pentru tururi de oras in Lisabona si Porto
- croaziera pe raul Douro si vizita cu degustare de vinuri in Porto
- intrarea la Manastirea Dos Jeronimos din Lisabona
- vizitarea oraselor Coimbra, Fatima, Obidos, Alcobaca, Batalha impreuna cu insotitorul de grup
- insotitor roman de grup
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport 190 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice
- asigurarea medicala/ storno (nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate)
- taxa municipala impusa de primaria orasului Lisabona (se achita personal, la receptia hotelului 2 euro/persoana/noapte );

Ziua 1 (11.04): BUCURESTI - LISABONA - FATIMA - COIMBRA - PORTO
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:15 la aeroportul OTOPENI pentru imbarcare cursa BLUEAIR spre Lisabona (zbor direct). Sosire in Lisabona la ora locala 09:55. Plecam din Lisabona cu autocarul catre Fatima (distanta 120 km) binecunoscut centru crestin unde se spune ca in anul 1917 s-a aratat Fecioara Maria unor copii de ciobani. Vom avea aici timp liber pentru vizita. Drumul se continua spre Coimbra (prima capitala a Portugaliei) unde vom putea admira Universitatea si vechea Catedrala. Plecam din Coimbra spre Porto (distanta 120 km). Cazare hotel 4* in Porto.

Ziua 2 (12.04): PORTO
Mic dejun. In prima jumatate a zilei avem programat un tur al orasului Porto. Incepem cu Avenida da Boavista catre Castelo do Queijo si Foz, urcam apoi pe Avenida dos Aliados indreptandu-ne catre catedrala in stil romanesque/gotic ce dateaza din secolul al XII-lea, apoi catre biserica St. Francis si Palatul Bursei. Vom avea putin timp liber in zona Ribeira pentru fotografii, iar apoi avem programata o croaziera pe raul Douro (45/50 minute). In continuare vizitam o crama cu vinuri in Vila Nova de Gaia unde avem inclusa si o degustare de vinuri. In doua parte a zilei timp liber in Porto. Cazare in Porto.

Ziua 3 (13.04) PORTO - MINHO (190 km) optional
Mic dejun. Excursie optionala de o zi in regiunea Minho. Dimineata plecam spre Braga, capitala regiunii Minho, care in timpul romanilor era capitala Galiciei. Vizita incepe pe dealul pe care se afla biserica si sanctuarul lui Iisus. Pentru a putea intelege de ce Braga a fost si este un prosper centru al crestinismului va sugeram sa vizitati catedrala din oras cunoscuta pentru modul in care sunt sculptate treptele, ele aparand ca niste biserici in miniatura. Fiecare din ele simbolizeaza pasii facuti de Mantuitor pe drumul crucii. Continuam excursia noastra catre Ponte de Lima, apoi catre Viana do Castelo sau "Printesa Raului Lima", un activ port pescaresc si cu puternice traditii in navigatie. Aici vizitam dealul Santa Luiza de unde vom avea o panorama deosebita asupra orasului si a portului. In centrul vechi al orasului mai putem vedea si biserica Misericordia inconjurata de o eleganta fantana. Seara ne intoarcem in Porto (pret informativ pentru min 26 persoane participante: 55 EURO/ persoana). Cazare in Porto.

Ziua 4 (14.04): PORTO - BATALHA - ALCOBACA - OBIDOS - LISABONA (310 km)
Mic dejun. Plecare spre Manastirea Batalha declarata patrimoniu UNESCO ce dateaza din secolul al XV-lea. Urmeaza apoi Nazare, un pitoresc sat de pescari unde, dupa vizita la Sitio - un deosebit punct de panorama asupra Oceanului Atlantic, vom avea timp liber pentru o plimbare pe plaja sau masa de pranz cu specific pescaresc. Se continua turul cu Manastiriea Alcobaca, de asemenea obiectiv UNESCO si una dintre cele mai importante din Europa - fondata in 1153 ca dar al Regelul Afonso Henriques catre Bernard de Clairvaux. Plecare spre Obidos. Se viziteaza Obidos - un oras medieval ce se intinde in partea de nord a Lisabonei si care este fara indoiala una dintre cele mai uimitoare asezari fortificate din Portugalia. Vizitatorii pot admira, plimbandu-se printre metereze: morile de vant, viile si fermele din imprejurimi. Magazinele sunt pline cu diverse obiecte mestesugaresti. Seara ajungem in Lisabona. Cazare hotel 4* in Lisabona.

Ziua 5 (15.04): LISABONA
Mic dejun. Transfer in central orasului unde avem programat un tur cu ghid local al orasului Lisabona. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime potugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Vom vedea apoi Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. Transfer la hotel si cazare hotel 4* in Lisabona. Seara o putem sarbatori intr-un restaurant cu specific portughez unde vom putea asculta muzica fado. Fiind la origine o muzica populara ce s-a dezvoltat in cadrul oraselor, ea este adanc înradacinata in constiinta oamenilor, constituindu-se metaforic in insusi destinul (fado) lor. Cazare in Lisabona.

Ziua 6 (16.04): LISABONA - SINTRA (optional)
Mic dejun. Va propunem excursie optionala de o zi la Sintra, fosta resedinta de vara a familiei regale portugheze. Datorita valorii sale istorice a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vom putea vizita Palatul National, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV - XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: "In acest loc se termina pamantul si incepe marea". Se continua drumul spre Boca do Inferno si Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazinou din Europa (pret informativ valabil pentru minim 26 persoane participante: 60 EURO/ pers).

Ziua 7 (17.04): LISABONA - ARRABIDA - SESIMBRA - SETUBAL
Mic dejun. In prima parte a zilei va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la la Arrabida, Sesimbra, Setubal. Drumul ne va purta prin muntii Arrabida zona declarata Parc Natural, vom vedea apoi Sesimbra un oras pescaresc tipic, strajuit de castelul medieval. Se continua drumul spre orasul Setubal, vor putea fi admirate privelisti superbe ale oceanului si ale celor mai inalte stanci de pe coasta portugheza. Vom face si o scurta oprire la Sao Simao de Arte unde se produc celebrele azulejos. Ne vom intoarce in Lisabona traversand al doilea pod peste raul Tagus numit Vasco da Gama. (pret informativ valabil pentru minim 26 persoane participante: 45 EURO/ persoana). Timp liber in Lisabona sau vizitarea Oceanariului impreuna cu insotitorul de grup.

Ziua 7 (18.04): LISABONA - BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata transfer catre aeroportul din Lisabona pentru imbarcare pe cursa BLUEAIR Lisabona - Bucuresti. Vom ajunge in Bucuresti la ora locala 17:10.

Tarife informative intrari obiective turistice: Universitatea din Coimbra 10 EURO/persoana, Manastirea Batalha 6 EURO/persoana, Manastirea Alcobaca 6 EURO/persoana, Palatul Bursei Porto 9 EURO/persoana

ORAR DE ZBOR COMPANIA BLUE AIR (ore locale):
11.04.2017: Bucuresti Otopeni 07:15 - Lisabona 09:55 (durata zborului: 4 ore si 40 minute)
18.04.2017: Lisabona 11:00 - Bucuresti Otopeni 17:10 (durata zborului: 4 ore si 10 minute)

GRUP MINIM: 25 PERSOANE
Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
Vacanta de Paste in Portugalia
Vacanta de Paste in Portugalia
Paste Portugalia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media