Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Paste la Varsovia

Paste Polonia / Paste la Varsovia
Plecari: 12-16.04. (5 zile/4 nopti)
Paste la Varsovia 
Perioada: 12-16.04.(5 zile/4 nopti)

Ziua 1 (12.04): BUCURESTI - VARSOVIA

Intalnire la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:30, pentru imbarcare pe cursa companiei LOT cu destinatia Varsovia. Sosire in actuala capitala a Poloniei - Varsovia, la 06:45. Transfer la hotel Metropol 3* sau similar. Dupa-amiaza, timp liber sau plimbare cu insotitorul de grup prin centrul orasului.
Ziua 2 (13.04): VARSOVIA
Mic dejun. Turul panoramic al orasului Varsovia incepe cu admirarea obiectivelor turistice din Old Town - orasul vechi, (atractii reconstruite dupa cel de-al doilea Razboi Mondial dupa planurile originale - astazi, monument Patrimoniu UNESCO). Continuam cu Market Square - piata centrala, din care stradute inguste duc la zidurile de aparare Barbican, Catedra Sfantul Ioan, Castelul Regal sau Parcul Lazienki (complex arhitectural datand din secolul al 17-lea). De asemenea, ne vom plimba pe stradutele ticsite cu cafenele, restaurante si magazine. Cazare in Varsovia.
Ziua 3 (14.04): VARSOVIA - ZELAZOWA WOLA
Mic dejun. Timp liber sau, optional, excursie la Zelazowa Wola - un mic orasel situat la 50 km de capitala, unde in anul 1810 s-a nascut Frederick Chopin. Aici se vor vizita muzeul (conac situat intr-un parc) si biserica Brochow unde a fost botezat celebrul compozitor. Seara, optional, cina traditional poloneza, in timpul careia veti descoperi dansul si muzica folclorica, precum si preparatele traditionale poloneze. Cazare in Varsovia.
Ziua 4 (15.04): VARSOVIA - CZESTOCHAWA - CRACOVIA
Mic dejun. Astazi, va propunem o excursie optionala la Cracovia - cea dintai capitala a Poloniei - cu admirarea principalelor atractii: Piata Centrala - cea mai mare din Europa, cu monumentele sale istorice si numeroase cafenele, Biserica Sfanta Maria sau Muzeul Universitatii. Pe drum (optional), o scurta oprire in orasul Czestochowa - important loc de pelerinaj, unde se afla Manastirea Jasna Gora (anul 1382), cu miraculoasa icoana �Madona Neagra�, denumita astfel datorita culorii maslinii a fetei Fecioarei Maria. Complexul cuprinde Capela Maicii Domnului, sanctuarul celebrei icoane, biserica in care se savarsesc slujbele si un cenaclu, la care se mai adauga Apartamente Regale si asa numitele Statii ale Crucii. Seara, ne intoarcem in Varsovia pentru cazare.
Ziua 5 (16.04): VARSOVIA
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Eliberarea camerelor se va face in jurul orei 12:00. Transfer la aeroportul din Varsovia si imbarcare pe cursa companiei LOT cu destinatia Bucuresti, decolare la ora 22:30. Sosire la Bucuresti in cursul noptii, la ora 01:20.

PRET/persoana: 360 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 115 EURO
A treia persoana adulta in camera dubla: reducere 15 EURO
Reducere copil 2-12,99 ani in camera cu 2 adulti: 50 EURO


SERVICII INCLUSE:
- transport cu avionul Bucuresti - Varsovia si retur, cu compania LOT;
- 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Metropol 3* sau similar, in Varsovia;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- tur de oras cu ghid local in Varsovia;
- insotitor roman de grup.
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
- taxele de aeroport: 105 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
- intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
- asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): ~ 24 lei/persoana (pentru persoane pana la 60 de ani);
- asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (asigurare complexa storno + medicala: 57 lei/persoana - pana la 60 ani);
Paste la Varsovia
Paste la Varsovia
Paste Polonia:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media