Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Paste Praga - Castelele Cehiei & Orase Medievale

Paste Cehia / Paste Praga - Castelele Cehiei & Orase Medievale
PASTE PRAGA 
Castelele Cehiei & Orase Medievale
Karlovy Vary - Castelul Karlstejn - Castelul Praghez - Dresda - Florenta de pe Elba
PROGRAMUL EXCURSIEI 5 ZILE / 4 NOPTI
03 mai BUCURESTI - PRAGA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:30 pentru imbarcare cursa CSA OK 805 Bucuresti - Praga cu decolare la ora 05:20. Sosirea la Praga la ora 06:15. Transfer in oras si continuam cu Turul "orasului de aur": Castelul Praghez - cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Dupa turul de oras, transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza timp liber la dispozitie, plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare Hotel Barcelo 4****. Detalii pe www.barcelohotels.com
04 mai PRAGA - CASTELUL KARLSTEJN
Mic dejun. Tur pietonal cu insotitorul de grup: Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, "Champs Elysee-ul" Pragai - vestita artera comerciala, zona Hradului. Dupa amiaza, excursie optionala la Castelul Karlstejn situat la aproximativ 40km de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, optional, participare impreuna cu insotitorul de grup la Slujba de Inviere de la Biserica Ortodoxa din Praga. Cazare Hotel Barcelo 4****.
05 mai PRAGA - KARLOVY VARY
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice, renumita pentru numeroasele sale izvoare termale cu puteri tamaduitoare, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Este de asemenea renumit pentru numeroasele magazine de bijuterii, ceramica si nu in ultimul rand pentru bautura traditionala Beceherovka. Intoarcere in Praga. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu - cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare hotel Barcelo 4****.
06 mai PRAGA - DRESDA: Florenta de pe Elba "Elbflorenz"
Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda, supranumita si "Florenta de pe Elba". Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca asemenea din propria cenusa dupa bombardamentelor din noaptea de 13-14 februarie 1945. Tur de oras cu ghid local. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare hotel Barcelo 4****.
07 mai PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau vizite cu insotitorul de grup. La ora 19:30 transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare cursa CSA OK804 cu decolare la ora 22:35. Sosire in Bucuresti la ora 01:25 a doua zi. Sfaristul pachetului de servicii.
Hotel Praga Barcelo 4**** este situat in zona business a orasului Praga, ofera sercivii si cazare de 4 stele, dar si centru de conferinte multifunctional, fiind situat la doar 10 minute de centrul orasului cu metroul. Hotelul are 14 etaje , cele superioare avand vedere panoramica asupra orasului. Acesta are Wi-Fi gratuit in zonele publice. In restaurantul Pragasi in cel Mediteranean, va puteti bucura de preparate traditionale cehe dar si internationale. Hotelul dispune de centru de masaj Thajska , oferind clientilor un mod placut de relaxare, la cerere. Camerele acestui hotel sunt spatioase, luminoase si combina stilul avangardist cu tonurile calde, dar si confortabile, avand urmatoarele facilitati: echipament de aer contionat si incalzire,seif, TV, telefon, uscator de par, baie complet echipata. www.barcelohotels.com
Oferta speciala: 299 Euro, de persoana loc in camera dubla
Supliment Single:+ 125 Euro/persoana/pachet
Reduceri copii 02-11,99 ani: - 100 Euro/copil/perioada***

*** Reducerile pentru copii sunt valabile pentru primul copil cazat in camera cu 2 adulti.
Pentru al 2-lea copil se calculeaza tariful la cerere

Servicii incluse:
- Bilet de avion Bucuresti - Praga - Bucuresti compania CSA
- 4 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Barcelo 4****
- Tur de oras de 1/2 zi in Praga cu ghid local de limba romana
- Tururi pietonale cu insotitorul de grup conform programului
- Transferuri aeroport - hotel - aeroport
- Ghid roman insotitor de grup din partea agentiei
Nu sunt incluse:
- Taxe aeroport si combustibil: 120 Euro (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion in functie de evolutia pretului petrolului)
- asigurarea medicala, excursiile optionale
Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni:
- Ruta1: Constanta - Medgidia - Cernavoda - Fetesti - Slobozia
- Ruta2: Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Campina - Ploiesti
- Ruta3: Sibiu - Rm.Valcea - Craiova - Pitesti
Excursii optionale:
- Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 25 EUR /adult, 20 EUR/copil 3-11 ani, GRATUIT copil 0-2,99 ani
Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, 1 bautura, muzica live acordionist (fara transfer, tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
- Cina traditionala cu spectacol folcloric live: 30 EUR/adult, 25EUR /copil 6-11ani, GRATUIT copil 0-5,99 ani
Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live (Transfer cca: 10 Euro/persoana, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
- Excursie de 1/2 zi la Castelul Karlstejn: 45 EUR/adult, 30 EUR/ copii 0-5,99 ani, 40 EUR /copii 6-14 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani. Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos! (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
- Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 45 EUR/adult, 35 EUR/copii 2-12 ani si include: transport autocar, insotitor roman de grup (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
- Excursie de 1 zi la Dresda: 55 EUR/adult, 45 EUR/copii 2-12 ani si include: transport autocar, ghid local la Dresda, ghid roman insotitor (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)
Paste Praga  - Castelele Cehiei & Orase Medievale
Paste Praga  - Castelele Cehiei & Orase Medievale
Paste Cehia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media