Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Sfintele Sarbatori de Paste in Tara Sfanta, ISRAEL

Paste Israel / Sfintele Sarbatori de Paste in Tara Sfanta, ISRAEL

PERIOADA: 27.04 –02.05. (5 nopti / 6 zile)

TRANSPORT: AVION (COMPANIA EL AL) & AUTOCAR LUX

HAIFA – CAANA – TIBERIAS – NAZARET – CAPERNAUM – IERUSALIM – BETHLEEM – LIDA – TEL AVIVZIUA 1(27.04): TEL AVIV – CAANA  – TIBERIAS

Intalnire la Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda” Bucuresti, ora 08:00 cu conducatorul de grup din partea agentiei. Imbarcare cursa EL AL, LY 574: Bucuresti (10:45) – Tel Aviv (13:40), Aeroport Ben Gourion. Deplasare pe coasta Mediteranei spre Haifa, oras – port, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vizitarea Manastirii Stela Maris (Steaua Marii), cu altarul deasupra grotei Proorocului Ilie Tezviteanul, vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile suspendate (Patrimoniu UNESCO). Caana, vizitarea Bisericii unde s-a facut prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Cina si cazare hotel cat. “turist” in Tiberias.

ZIUA 2(28.04):NAZARET – CAPERNAUM – TABGHA

Mic dejun. Deplasare la Nazaret, vizitarea Bisericii ortodoxe Sf. Gavril, cu Izvorul Mariei si a Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Continuam cu Muntele Tabor, vizitarea Bisericii ortodoxe ridicata de Parintele Rosetti, pe locul unde s-a petrecut ”Schimbarea la Fata” (transfer maxi – taxi: 5 EURO / persoana). Capernaum – oras denumit si “Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Iisus a predicat, casa Sf. Petru. Tabgha, unde Iisus a savarsit minunea inmultirii painilor si a pestilor. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisercii. Yardenit, “locul amenajat al Botezului” lui Iisus. Optional, in functie de timp si numar solicitari, plimbare cu o copie a “barcii lui Iisus” pe apele Marii Galileii (cca. 10 EURO / persoana) si vizita la Capris – celebra fabrica de aur si diamante. Cina si cazare la hotel cat. “turist” in Tiberias.

ZIUA 3 (29.04): IERIHON – IERUSALIM – BETHLEEM  

Mic dejun. Deplasare spre orasul Ierihon, cel mai vechi oras din lume – amplasat in Cisiordania, viitorul stat Palestina. Vizita la Biserica Grec – Ortodoxa, unde se afla “Dudul lui Zaheu” (1 USD / persoana) si la Biserica si Caminul Romaneasc cu hramul “Tuturor Sfintilor”. Privire asupra Muntelui Carantania, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Qumran (vechiul Centru al Esenienilor), la Marea Moarta. Scurta oprire la magazinul de produce cosmetice & restaurant autoservire. In caz de timp favorabil, intrare la strandul Chibutzului Kalia şi baie (45 minute) in apa sarata a Marii Moarte. Bethleem, vizitarea Bisericii grec – ortodoxe si a Criptei unde S-a nascut Domnul, a Bisericii romano – catolice Sfanta Ecaterina si a Grotei Laptelui. BONUS! Continuarea drumului in desert cu microbuze arabe, in vederea vizitarii Manastiriilor Sfantul Teodosie (sec.VI) si Sfantul Sava cel Sfintiit (sec.V). Cina si cazare la hotel cat. “turist” in Bethleem.


ZIUA 4 (30.04):IERUSALIM

Mic dejun. Incepem pelerinajul nostru in Ierusalim (pe jos) urcand pe Muntele Maslinilor, pentru a admira de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetatii. Vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a Plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor si Biserica Mormantului Maicii Domnului. Vom intra in Cetatea Sfanta prin Poarta Sfantului Arhidiacon si Intai Mucenic Stefan. Parcurgem pe jos Via Dolorosa (Drumul Crucii) cu cele 14 statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, inchinare la Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Ora 23.30 (OPTIONAL) Participare la Sfanta Liturghie de Paste de la miezul noptii la Biserica Romaneasca din Ierusalim (se asigura transport auto).”HRISTOS A INVIAT”! Cina si cazare hotel in Bethleem.

ZIUA 5 (01.05.2016): BETHLEEM - IERUSALIM

Trezire matinala in vederea participarii laceremonia Venirii Sfintei Lumini in Biserica Sfantului Mormant.

Ora 03:00 (OPTIONAL) deplasare cu autocarul la una dintre Portile Cetatii Sfinte pentru a incerca intrarea in incinta Cetatii in vederea participarii Venirii Sfintei Lumini in Biserica Sfantului Mormant (NU se garanteaza, din cauza numarului mare de pelerini!). Program liber in Sfanta Cetate sau Ierusalim. Ora 15:00 – Dupa venirea Luminii Sfinte, intalnire la Poarta Jaffa pentru deplasare cu autocarul pe Muntele Sionului la Biserica “Adormirii Maicii Domnului”, Foisorul “Cina cea de Taina” si la mormantul marelui Rege Daviv. Vizita la Zidul Plangerii. Cina festiva de Paste si cazare la hotel inBethleem.

ZIUA 6 (02.05.2016): BETHLEEM - TEL AVIV

Mic dejun. Vizita de despartire la Sfantul Mormant. Program liber in Cetatea Sfanta. Ora 12:30 (Poarta Jaffa) imbarcare autocar, deplasare la Lud - antica Lida, vizitarea Bisericii unde se afla Moastele si Lantul cu care a fost legat Sfantul Gheorghe Biruitorul. Ora 14:15 transfer la  Aeroportul International ”Ben Gourion” pentru formalitatile de plecare spre tara: cursa El Al – LY 571, Tel Aviv – Bucuresti (sosire dupa ora 20:30).

PRET/PERSOANA: 619 EURO(loc in camera dubla)

Supliment camera singla: 190 EURO

SERVICII INCLUSE:

 • transport avion Compania EL AL, Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;

 • asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire si la plecare;

 • 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun + cina) la hotel 3*sup./4*, dupa cum urmeaza: 2 nopti in Tiberias, 3 nopti in Bethleem

 • transport autocar modern (a/c) pentru executarea programului;

 • intrari la obiectivele precizate in program;  

 • BONUS: Vizita Manastirilor Sfantul Teodosie (sec.VI) si Sfantul Sava cel Sfintit (sec.V) din desertul Iudeii!

 • ghid local – vorbitor de limba romana la principalele obiective din Ierusalim si Bethleem;

 • insotitor(Tour Leader) roman de grup.


NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII:

 • taxele de aeroport: 160 EURO / persoana – se achita la agentie;

 • transfer microbuz Muntele Tabor 5 EURO / persoana - se achita la Agentie;

 • tips (bacsisuri) se obisnuieste in Zona Orientului Apropiat, inclusiv in Israel: 30 EURO / persoana (pentru ghizi locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului Agentiei locale;

 • Asigurarea medicala si asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice).

 • mese (dejunuri) optionale;

 • intrarile la obiectivele istorice / religioase, nu sunt incluse in program.


GRUP MINIM: 35 persoane.

Supliment grup 30-34 persoane: 30 EURO / persoana;

Supliment grup 25-29 persoane: 55 EURO / persoana.

Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


ACTE NECESARE:

Pasaport valabil inca 6 luni de la data plecarii. In vederea acceptului de intrare in statul Israel, copie xerox.


CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:

50% din pretul pachetului turistic la inscriere;

20% din pretul pachetului turistic pana la data de 15 aprilie 2015

30% din pretul pachetului turistic pana la 03 mai 2015

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 40 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

40% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;

70% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 21 zile inaintea plecarii;

80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 20 zile - 15 zile inaintea plecarii;

100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


TERMENUL LIMITA DE INSCRIERE: cu 2 saptamani inainte de data plecarii.

Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.

NOTA: Autoritatile israeline isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere chiar daca aceasta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Agentia toroperatoare nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra  oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel.


TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):

15EURO/ adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI

20EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI

25EURO/adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE

30 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA

35 EURO/adult /dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA

40EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI

45EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA

50EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL

55EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI

65EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU

70EURO/adult /dus-intors si 35 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU

80 EURO/adult /dus-intors si 45 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS

95EURO/adult /dus-intors si 50 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES


OBSERVATII

 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

 • Deoarece taxele de aeroport pot fi modificate de catre compania aeriana in orice moment, valoarea acestora va fi comunicata in momentul emiterii biletului de avion.

 • Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor.

 • Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort, conform standardelor proprii.

 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.

Sfintele Sarbatori de Paste in Tara Sfanta, ISRAEL
Sfintele Sarbatori de Paste in Tara Sfanta, ISRAEL
Paste Israel:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media