Round Trop club
Contact Round Trop club
 • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Amman si circuit Israel si Iordania

Revelion Iordania / Revelion Amman si circuit Israel si Iordania
Revelion ISRAEL & IORDANIA  - 6 zile
(30.12-4.01) din care in 5 se viziteaza: Ierusalim, Nazaret, Bethleem, Ierihon, Haifa, Tel Aviv, PETRA, AMMAN, MUNTELE NEBO, MADABA

ZIUA 1-Vineri, ora 04, intalnire cu ghidul roman la Aeroportul OTOPENI-birou CHECK IN TAROM pentru destinatia TEL AVIV. Ora 6, decolare spre Israel. Mic dejun in avion. Sosire, ora 8.35 la Aeroport Ben Gurion, situat intre Ierusalim (800 m altitudine, 750 000 locuitori) si Tel Aviv (port la Marea Mediterana, al 2-lea oras din Israel). Deplasare la Haifa-vizita Templul si Gradinile terasate Bahai. In NAZARET (a copilarit Iisus care la 12 ani i-a uimit pe invatati cu cunostintele Lui despre Vechiul Testament)-vizita Biserica Ortodoxa Buna Vestire (ridicata pe locul Izvorului Fecioarei Maria). Apoi se viziteaza CANA GALILEEI-Biserica Minunii si Casa Nuntii unde Iisus a savarsit prima minune-a transformat apa in vin, la acea mult pomenita nunta. Cina si cazare in zona Nazaret-Tiberias.
ZIUA 2-31.12. (mic dejun). Deplasare cu autocarul la MUNTELE FERICIRILOR-vizita Biserica Fericirilor. In Tiberias (considerat al 4-lea oras sfant al iudaismului)-Croaziera cu pranz pe MAREA GALILEEI (singura sursa de apa dulce a Israelului). Vizita Capernaum (Casa lui Naum) si apoi Tabca (Biserica Painilor si Pestilor) - Iisus a faptuit minunea cu inmultirea pestilor si a painilor. Deplasare la Yardenit (locul unde Raul Iordan iese din Marea Galilei si curge spre Marea Moarta) pentru BOTEZUL CRESTINESC. Se trece din Israel in Iordania (taxele de rezervare si de trecere a frontierelor, in total=40 EURO, se achita in excursie). Deplasare la Bet She`an (Decapolis-cele 10 orase, unde Isus a facut miracolele Matei 4:25, Marcu 5:20). Cina + un pahar sampanie si cazare in Amman.
Optional, Masa de revelion la un restaurant din Amman .
ZIUA 3 (mic dejun). Se viziteaza: Muntele Nebo-de unde Moise a vazut Pamantul Fagaduintei, biserica ortodoxa Sfantul Gheorghe din Madaba si Petra (capitala Nabateenilor) - cetate veche (peste 2000 ani) construita in stanca: Defileul, Tezaurul, Amfiteatrul si mormintele. Tur (2 ore) by night Amman (vechiul Philadelphia - unul din cele 10 orase ale Decapolis-ului) cu autocarul. Cina si cazare in Amman.
ZIUA 4 (mic dejun). Se trece din Iordania in Israel. La Ierihon (cel mai vechi oras din lume-11000 ani)-vizita Biserica Romaneasca. Popas (30 min) la Marea Moarta (lipsita de viata si situata in cel mai jos punct al lumii-420m sub oceanul planetar) in zona Qumran. In BETHLEEM (aici s-a nascut Regele David-fondatorul cetatii) se viziteaza locul nasterii lui IISUS-BISERICA NATIVITATII (cea mai veche din lume). Vizita Biserica Romaneasca din Ierusalim. Tur Ierusalim. Cina si cazare in zona Ierusalim-Bethleem.
ZIUA 5 (mic dejun). Pelerinaj in IERUSALIM pe MUNTELE MASLINILOR unde se viziteaza: Biserica Tatal Nostru, Biserica Lacrima-unde IISUS a plans rugandu-se pentru oameni, Gradina Ghitzimani (Biserica Natiunilor Unite, maslini de pe timpul lui IISUS), grota unde a fost inchis IISUS inainte de judecata si MORMANTUL MAICII DOMNULUI. Vizita CETATEA IERUSALIM (are 4 cartiere: arabesc, evreiesc, armean si crestin)-se intra prin Poarta Leilor, apoi se viziteaza locul nasterii Maicii Domnului. Se parcurge VIA DOLOROSA (artera comerciala) - DRUMUL CRUCII cu cele 14 popasuri. Dupa popasul 14 (BISERICA SF. MORMANT). Parasind Via Dolorosa prin Cartierul Evreiesc, ne indreptam catre ZIDUL PLANGERII, apoi se iese din cetate. Deplasare la Jaffa (popas) si tur Tel Aviv. Transfer la aeroport. Prezentare la imbarcare-ora 22.45. Cina in avion.
ZIUA 6 - Miercuri, ora 00.45, decolare din Tel Aviv. Sosire in Bucuresti - Otopeni ora 3.30.

PRET: de la 495 EURO,se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1.02).
La inscriere se achita minim 200 EURO.
Supliment single 165 EURO.
Grup minim 25 turisti.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 EURO.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE:
- insotitor de grup din partea agentiei + ghizi locali in : Israel, Iordania si Bethleem;
- transport cu autocar cu aer conditionat ;
- 4 cazari cu demipensiune la hoteluri de 3*** (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propiu cu dus si aer conditionat);
- un mic dejun si o cina in avion;
- bilet avion si biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (fara Petra).
PRETUL NU INCLUDE (se achita obligatoriu la agentia din Romania) 275 EURO= 230 EURO (a)+ 45 EURO (b), pentru:
a) taxe aeroport/securitate, comision, transfer aeroport-hotel-aeroport si bacsis pentru prestatorii de servicii din strainatate, in total = 230 EURO;
b) 45 EURO =15 EURO pentru tur Ierusalim (ziua 4) si 30 EURO pentru croaziera cu pranz pe Marea Galilei (ziua 2).
Revelion Amman si circuit Israel si Iordania
Revelion Amman si circuit Israel si Iordania
Revelion Iordania:
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Idei de vacanta
  Let's socialize
  Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media