Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Anglia 10 zile

Revelion Anglia / Revelion Anglia 10 zile
Plecari: revelion 2016 (27.12.2015 - 5.01.2016)
Revelion ANGLIA 2016
(LONDRA, Oxford, Shakespeare)
GERMANIA(Munchen, Koln, Nurenberg)-LUXEMBURG-BRUXELLES
traversarea Canalului Manecii (Eurotunel, ferry-boat) 10 zile (27.12-5.01)


ZIUA 1 - joi (ora 06.15), prezentarea la imbarcare, Bucuresti-Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Deplasare pe traseul Bucuresti-Pitesti-Deva-Arad-Ungaria. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta sau Podul cu Lanturi) Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun). La Viena, scurt tur cu autocarul pe RINGUL VIENEZ unde se vad: Muzeul de Arta, Observatorul astronomic, Statuia Radetzky, Opera, Piata Maria Tereza, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea. Dupa tur, popas o ora. In Salzburg se viziteaza (o ora) Gradinile Mirabell si Casa MOZART. La MuNCHEN - se viziteaza: Primaria, Marienplatz si HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589). Cazare in Munchen.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare la LUXEMBOURG unde se viziteaza centrul istoric si Catedrala Notre Dame. Cazare in zona Calais.
ZIUA 4 (mic dejun). Se traverseaza Canalul Manecii prin Eurotunel. In Stratford-upon-Avon, vizita Casa natala a lui W. SHAKESPEARE si Mormantul de la Trinity Church. Pe inserate, vizita OXFORD. Cazare in Londra.
ZIUA 5 - 31.12. (mic dejun). Deplasare la GREENWICH - se viziteaza: Muzeul Maritim, Observatorul Astronomic si Meridianul Zero. Plimbare cu vaporasul pe Tamisa (aprox.10 lire).Vizita (intrari gratuite) British Museum si Galeriile Nationale, apoi tur by night Londra cu autocarul: Turnul Londrei, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Hyde Park, Catedrala ST. PAUL, Big Ben,etc. Ora 24 - trecerea in Noul An in centrul Londrei. Ora 1-intoarcere cu autocarul la hotel. Cazare in Londra.
ZIUA 6 (mic dejun). Ora 11.30 - deplasare cu autocarul in centrul Londrei. Timp liber. Ora 20.30-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Londra.
ZIUA 7 (mic dejun). Traversarea Canalului Manecii cu ferry-boat-ul. Popas in Brugge (o ora). Tur Bruxelles cu autocarul pe traseul: Catedrala St. Michel, Cartierul Laeken, Palatul de Justitie, Basilica Sacre Coeur cu oprire la Platoul Heysel (vizita in exterior Atomium si Minieuropa) apoi tur pietonal: Piata Spaniei, Manneken Pis, Grand Place, Galeriile St. Hubert. Timp liber in centru. Cazare in Bruxelles.
ZIUA 8 (mic dejun). Vizita Domul din Koln, apoi deplasare pe Valea Rinului (Koblenz-Bingen) - de pe un mal sau altul al Rinului se admira legendara stanca Loreley. Cazare in Nurenberg.
ZIUA 9 (mic dejun). In Nurenberg - plimbare pietonala in centru la: Schoner Brunnen (fantana frumoasa), bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Ora 11.30-plecare. Traversarea Austriei. Cazare in Budapesta.
ZIUA 10 - sambata (mic dejun). Deplasare pe ruta Szeged-Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 24, in Bucuresti - Piata Agroalimentara Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRET: 495 euro + 55 euro (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru taxele de traversare a Canalului Manecii (Eurotunel si ferryboat).
Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1.02).
Supliment single 200 euro.
La inscriere se achita minim 200 euro.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 30 euro.
Grup minim 25 turisti.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
- servicii ghid roman;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
- 9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** (Londra, Bruxelles, Budapesta) si 2**(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus).
Pretul nu include biletele de intrare pt vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea
Revelion Anglia 10 zile
Revelion Anglia 10 zile
Revelion Anglia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media