Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Anglia - Belgia

Revelion Anglia / Revelion Anglia - Belgia
Plecari: revelion (27.12. - 05.01.) Hotel COUNTY 3***
REVELION ANGLIA & BELGIA 

10 zile: Melk, Nurnberg, Koln, Bruxelles, Anvers, Bruges, Canterbury, Londra, Greenwich, Windsor, Oxford, Luxemburg, Strasbourg, Munchen, Salzburg, Viena
BONUS: Optionala la BRUGES este gratuita pt. turistii care opteaza si pt. ANVERS

27.12- Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA- MELK- NURNBERG (740 km)
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Nurnberg- Germania. Se tranziteaza Austria, cu o scurta oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire la Nurnberg pentru tur de oras: Zidurile de incinta cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piata cu Schoner Brunnen, biserica Sf. Sebaldus si Citadela Orasului. Cazare zona Nurnberg.
Ziua 3. NURNBERG- KOLN- BRUXELLES- (615 km)
Mic dejun. Plecare spre Bruxelles. Se tranziteaza Germania, cu o scurta oprire in Koln pentru a admira maretia impresionanta a Catedralei- cea mai mare de pe teritoriul Germaniei, ale carei fundatii au fost puse in anul 1248. Ajunsi in capitala Belgiei ne incepem vizita cu: Palatul Regal, Palatul de Justitie, Grand Place, Primaria, Manneken Pis. Cazare in zona Bruxelles.
Ziua 4. BRUXELLES- ANVERS- BRUGES- LONDRA (365 km)
Mic dejun. Plecare spre Anglia. Pe traseu se poate organiza excursie optionala (20 euro) la Anvers, al doilea oras ca marime al Belgiei, pentru a descoperi Grote Markt, cu Primaria, Catedrala (cea mai importanta din Belgia) si Centrul istoric al orasului lui Rubens. Programul optional continua cu Bruges unde admiram Primaria, Turnul Belfort, Biserica Sf. Maria din Bruges care adaposteste "Fecioara" lui Michelangelo. Traversarea Canalului Manecii cu ferry boat-ul. Oprire la Canterbury, capitala eclesiastica a Angliei, in atmosfera medievala dominata de renumita catedrala. Seara sosire si cazare la Londra.
31.12- Ziua 5. LONDRA- GREENWICH
Mic dejun. incepem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul, Madame Tussaud"s- Muzeul figurilor de ceara, British Museum.Timp liber la dispozitia turistilor sau plimbare cu vaporasul pe Tamisa. Optional, deplasare catre Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Seara, revenim la hotel si ne pregatim pentru sarbatorirea intrarii in noul an. Pentru noaptea dintre ani puteti opta pentru o cina festiva sau sa ciocniti o cupa de sampanie alaturi de miile de turisti sositi aici din toate colturile lumii intr-o atmosfera de voie buna care este pe gustul tuturor. LA MULTI ANI 2016!!! Cazare.
Ziua 6. LONDRA- WINDSOR- STRATFORD- OXFORD
Dupa un somn odihnitor si servirea micului dejun, timp liber la dispozitie in Londra pentru explorarea orasului pe cont propriu, sau excursie optionala (12 euro) la Windsor. Se viziteaza castelul Windsor, cel mai mare si unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va incanta printre altele cu Apartamentele regale si Capela St. George`s. Excursia optionala continua spre Stratford-upon-Avon, locul de nastere al inegalabilului Shakespeare apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25euro), cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen"s College, Merton College, Catedrala. intoarcere pentru cazare la acelasi hotel de la Londra.
Ziua 7. LONDRA- LUXEMBURG- STRASBOURG (735 km)
Mic dejun. Plecare spre Dover pentru traversarea pe continent. Pe traseul spre Strasbourg ne oprim pentru o scurta vizita in Luxemburg, pentru a admira fortificatiile sale impunatoare, Palatul Ducal, Piata Constitutiei si Catedrala. in cursul serii sosire in Strasbourg. Optional, croaziera cu vaporasul pe raul Ill, pentru a admira pitorescul cartier Petite France si Consiliul Europei. Cazare la Strasbourg.
Ziua 8. STRASBOURG- MUNCHEN- SALZBURG - (435 km)
Mic dejun. incepem vizita capitalei Alsaciei cu Catedrala Notre Dame de Strasbourg si Palatul Rohan. Plecare spre Salzburg, cu popas in Munchen, unde va vor incanta: Marienplatz, Primaria si Frauenkirche. in cursul dupa-amiezii sosire in orasul muzicii, unde printr-un tur pietonal avem ocazia sa admiram: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Cazare in zona Salzburg
Ziua 9. SALZBURG- VIENA- BUDAPESTA - (545 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira intr-un scurt tur de oras frumusetea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg , Domul Sf Stefan, Opera. Continuam itinerariul spre Budapesta unde optional se poate organiza o croaziera pe Dunare (14euro fara cina /29 euro cu cina). Cazare la Budapesta.
05.01- Ziua 10. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

PERIOADA: 27.12. - 05.01. (Hotel COUNTY 3*)
Pret standard: 475 euro / Loc in camera DBL
Suplim. SINGLE: 185 euro
COPII 6- 12 ani: 455 euro
Reducere de early booking aplicata : 455 euro / Suplim. SINGLE: 175 euro / COPII 6- 12 ani: 435 euro


PRETUL INCLUDE:
- transport cu autocar modern, climatizat, clasif. 2 - 4* exceptand ziua a 6-a (contra cost cu transportul public).
- 9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3 si 2*;
- vizitele cuprinse in program;
- ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.
NU SUNT INCLUSE iN PRET:
- asigurarea medicala, intrarile la obiective si servicii de ghizi locali;
- plimbarile cu vaporasul (Londra,Strasbourg), si transportul local in Londra
- taxele de traversare a Canalului Manecii 45 Euro (se achita la inscriere);
- Servicii optionale : Cina de revelion 115 euro, Oxford-Stratford, Windsor, Anvers + excursia la Bruges gratuita pt. turistii care achita optionala de Anvers, Croaziera pe Dunare, toate pt.min. 30 de turisti.
Revelion Anglia - Belgia
Revelion Anglia - Belgia
Revelion Anglia:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media