Round Trop club
Contact Round Trop club
  • Avem o lume intreaga de trait


Vreau oferta
Early booking
Last minute
Oferta zilei

Revelion Blidari

Revelion Romania / Revelion Blidari
Complex Lostrita 3*** / Blidari
Adresa
: Str. Blidari, nr. 13 B, Blidari, Maramures.
Localizare: La 18 km de Baia Mare si o altitudine de 432 de metri, la poalele muntelui Ignis, intr-o zona mirifica, a luat nastere in anul 2001 Complexul Lostrita, gazda unei pastravarii proprii. Pastravaria Lostrita este una noua si moderna cu casa de incubatie proprie. Pastavii au un gust si o savoare deosebite, datorita furajarii ecologice si a apei naturale de munte in care sunt crescuti.
Dotari generale: Complexul Lostrita ofera 52 de locuri de cazare, respectiv 19 camere matrimoniale, 4 camere duble si 2 camere cu 3 paturi.
Dotari camere: Camerele sunt dotate toate cu bai proprii si TV cu instalatie prin satelit.
Alte facilitati : Restaurantul este prevazut cu doua sali, parter si etaj, cu o capacitate de 80 de locuri. Restaurantul dispune si de un salon amenajat in stil vanatoresc. In incinta complexului sunt amenajate locuri pentru servitul mesei in aer liber - "ciupercute" si terasa. Parcarea de 40 de locuri este la fel de generoasa in spatiu ca intreg complexul. Barul va ofera o gama diversificata de bauturi, peste 100 de cocktail-uri, preparate dupa retete originale. Pentru impatimitii zapezii, exista amenajate la doar 10 km distanta de complex 2 partii de schi.
Facilitati copii in camera cu 2 adulti: copii cu varsta intre 0-2.99 ani, gratuitate la cazare si masa; copii cu varsta intre 3-13.99 ani achita 50% din tariful unui adult.
Tariful include: cazare 3/4 nopti cu mic dejun bufet suedez, cina cu seara folclorica de Maramures in data de 30.12. pranz la Sapanta in 31.12. Cina Festiva in 31.12. Petrecere si Cina la Foc de Tabara in 01.01. pranz la partie cu program de schi pentru cei cu plecare in data de 03.01 vizita organizata cu autocarul in Maramuresul istoric in 31.12.
Revelion Blidari
Revelion Blidari
Revelion Romania:
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Idei de vacanta
Let's socialize
Social Media Social Media Social Media Social Media Social Media